Techblog Live Q&A με το LG G2, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Αυτή την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:30, όλοι οι φίλοι της τεχνολογίας θα συγκεντρωθούν εδώ στο Techblog για ένα μοναδικό, πρώτο Live Q&A και συζήτηση με στελέχη της LG Electronics Hellas με αφορμή την άφιξη του LG G2 στην ελληνική αγορά. Τη συζήτηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά 20 τυχεροί φίλοι του Techblog και όλοι ζωντανά μέσω live streaming video.

Στείλτε τις ερωτήσεις σας για την LG συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας και δείτε και ακούστε τις απαντήσεις ζωντανά, την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, στις 21:30. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζει η ημέρα διεξαγωγής του Live Q&A.

LG G2 Day Athens
Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει!

Techblog Live Q&A με το LG G2, Techblog Live Q&A με το LG G2, Πέμπτη 10 Οκτωβρίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Ωραια. Πως δηλωνουμε συμμετοχη?

Κώστας Βλαχάκης

Nio, τις επομενες ημερες θα ανακοινωσυμε το πως θα μπορεσει οποιος ενδιαφερεται να διεκδικησει μια απο τις διαθεσιμες προσκλησεις 🙂

tiamat

ενδιαφερον γεγονος! παντως ειναι αληθεια και παρολο που και το g1 ηταν παρα πολυ καλο κινητο,πρωτη φορα η lg κανει τοσο μεγαλο μπαμ με μια συσκευη. ελπιζω να συνεχισει ετσι.
με καλη τιμολογιακη πολιτικη και καλη υποστηριξη βλεπω να φτανει τους αλλους κορεατες συντομα αλλα πρεπει να φτιαξει λιγο το θεμα με τα updates τoυ android γιατι εχει αφησει δυσαρεστημενο το κοσμο της παλιοτερα.
θα υποβαλλω και σχετικη ερωτηση στο αναλογο μερος για να μας απαντησουν σχετικως 😉

djfapples

το δευτερο πιο ωραιο κινητο μετα το z1 που εχω επεξεργαστει σφαιρατο σε ολα κ ωραια καμερα οχι σαν του Ζ1 αλλα πολυ καλη να ρωτησεις Κωστα αν θα παρει αναβαθμιση kitkat κ αν και οι υπολοιπες συσκευες optimus g k optimus g pro θα αναβαθμιστουν

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, ήδη έχετε στείλει πολλοί τις ερωτήσεις σας και τις συγκεντρώνουμε σε ένα αρχείο για να τις υποβάλουμε στην LG. Συνεχίστε να το κάνετε, είτε εδώ είτε μέσω email στην παραπάνω φόρμα επικοινωνίας.

Θα είναι μια καταπληκτική βραδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη συμμετοχή σας!

Takis

Θα γίνει κάτι παρόμοιο και με άλλα κινητά;

Κώστας Βλαχάκης

Takis, Σαν Techblog συζητάμε με όλες τις εταιρείες για Workshop με Live Q&A, είναι στο χέρι τους να αποφασίσουν αν θέλουν κάτι τέτοιο. Θα χαρουμε πολύ να κάνουμε με όλους τους κατασκευαστές γιατι θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να έρχονται σε επαφή με τον καταναλωτή και να ακούνε τη γνώμη του.

Κώστας

Θελω να παρω συμμετοχη.

Γιώργος

Κε Βλαχάκη εγώ θέλω να ρωτήσετε γιατί θα εισαχθεί στην Ελλάδα μόνο η έκδοση των 16GB.
Για ένα κινητό με αυτές τις δυνατότητες τα 16GB (χωρίς την δυνατότητα επέκτασης με εξωτερική μνήμη) είναι απαράδεκτα. Κανονικά έπρεπε να εισάγουν ΜΟΝΟ την συσκευή με τα 32GB και πάλι οριακά λίγα θα ήταν σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά και πρακτικά.

Ευχαριστώ

Κώστας Βλαχάκης

Γιώργος, Ναι θα γίνει και αυτή η ερώτηση, την έχουν υποβάλει και άλλοι φίλοι του Techblog.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured LG LG Android Smartphones

LG G2: Φέρνοντας την LG στο προσκήνιο [Throwback]

Σήμερα θα μιλήσουμε για το LG G2, μία συσκευή που κατάφερε να φέρει την LG στο προσκήνιο και να κάνει τη Samsung να νιώσει ανταγωνισμό.

News Android 6.0 Marshmallow Android Marshmallow LG

LG G2: Πέρασε από το Geekbench με Android Marshmallow

Σε πρόσφατο άρθρο είδαμε τα LG G3 και LG G4 να είναι τα μόνα μοντέλα που εμφανίζονται στο site της LG, το LG World, ως αυτά που θα αναβαθμιστούν σε Android Marshmallow. Πολλοί άρχισαν να αναρωτιούνται αν μόνο αυτά θα αναβαθμιστούν και τι θα κάνει η LG με τα παλαιότερα μοντέλα.

News Android Android Lollipop LG

LG G2: Θα αναβαθμιστεί σε Android 5.1.1

Αν και έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που είδαμε το LG G2, το οποίο στη συνέχεια διαδέχτηκαν τα LG G3 και LG G4, οι νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναβαθμιστεί απευθείας σε Android 5.1.1 αφήνοντας το 5.1. Οι αναφορές έρχονται από υπάλληλο της LG στην Κορέα που εργάζεται στο τμήμα software.

News iPhone 5S iPhone 6 iPhone 6 Plus

Smartphones με την καλύτερη και χειρότερη αναλογία οθόνης – συσκευής

Bezel, η λέξη που οι περισσότεροι αγαπούν να μισούν. Συνήθως η μεγάλη οθόνη σε smartphones σήμαινε ότι η ίδια η συσκευή θα είναι αρκετά μεγάλη. Αυτό όμως το τελευταίο διάστημα άλλαξε, καθώς οι κατασκευαστές έχουν καταφέρει μειώνοντας τα bezel και με διάφορα άλλα tricks, να δώσουν πολύ καλή αναλογία οθόνης-συσκευής.