Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 [φωτογραφίες]

Την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, το Techblog έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του πραγματοποιώντας μια μεγάλη συνάντηση φίλων της τεχνολογίας για 5η συνεχόμενη χρονιά. Στον φιλόξενο χώρο των TGI Friday’s στο Κολωνάκι είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μια όμορφη βραδιά να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε πλούσια δώρα.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους. Συναντηθήκαμε παλιοί φίλοι και γνωστοί, κάναμε νέες γνωριμίες και συζητήσαμε για τεχνολογίας τρώγοντας burger και πίνοντας μπύρα! Ευχαριστούμε πολύ του χορηγούς των δώρων Vodafone, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, LG, Vero. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015, Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 [φωτογραφίες]

Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015, Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 [φωτογραφίες]

Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015, Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 [φωτογραφίες]

Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015, Techblog κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας 2015 [φωτογραφίες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manos

μπράβο σας παιδιά, όλο λέω να έρθω αλλά ποτέ δε τα καταφέρνω. Που θα πάει θα σε γνωρίσω και από κοντά κάποια στιγμή Κώστα! 🙂 keep up!

Kostas

Πάντα τέτοια, πάντα τέτοια!

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Και του χρονου με υγεια! Θεσσαλλλονικη θα φαμε βασιλλλλοπιτα???

Kostas25

Πολύ ωραία! Θα χαρώ να έρθω και γω στις επόμενες συναντήσεις παιδιά. Keep up!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop techblog-pita

Techblog κοπή πίτας 2014 – Θεσσαλονίκη: Φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!

Την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Techblog στη Θεσσαλονίκη δύο εβδομάδες μετά το event της Αθήνας. Φίλοι της τεχνολογίας διασκέδασαν παρέα με το Techblog στο φιλόξενο χώρο των TGI Friday’s και μοιράστηκαν πλούσια δώρα smartphones και tablets!

Workshop techblog-pita

Techblog κοπή πίτας 2014 – Αθήνα: Φωτογραφίες από τη μεγάλη βραδιά!

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου πάνω από 130 φίλοι της τεχνολογίας συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν τον ερχομό του νέου έτους στην καθιερωμένη πλέον κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Techblog. Το μεγάλο event διοργανώθηκε από το Techlounge.grγια δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον φιλόξενο χώρο των TGI Friday’s στο Κολωνάκι στην Αθήνα.

Workshop techblog-pita

Techblog κοπή πίτας 2013, Μια μεγάλη βραδιά!

Παρασκευή βράδυ 8 Φεβρουαρίου 2013, 150 Techbloggers συγκεντρώθηκαν στο φιλόξενο χώρο του εστιατορίου TGI Friday’s στο Κολωνάκι και δημιούργησαν την μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα. Γνωριστήκαμε, συζητήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, διασκεδάσαμε και κόψαμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Techblog μοιράζοντας πλούσια δώρα.

Workshop techblog-pita Workshop

Techblog κοπή πίτας 2012, Φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά

Techblog, η τεχνολογία μας ενώνει και την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου οι φίλοι της τεχνολογίας από την Αθήνα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Χαμόγελα, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, έξω από τη μιζέρια της καθημερινότητας, της πολιτικής και των MME. Ευχάριστο κλίμα, καλό φαγητό, τσουγκρίσματα και στο τέλος δώρα κινητά όπως αρμόζει σε μια τεχνολογική βραδιά. Και του χρόνου!