Techblog Workshop στην Αθήνα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου [save the day]

Την επόμενη Κυριακή 20 Νοεμβρίου κρατήστε το μεσημέρι σας ελεύθερο, “save the day” όπως λένε στα ελληνικά. Μετά την επιτυχημένη εξόρμηση στη Θεσσαλονίκη, η μεγάλη συνάντηση των φίλων της τεχνολογίας επιστρέφει στην Αθήνα με το 14ο Techblog Workshop! Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικά η λίστα με τα κινητά και tablets που θα έχουμε μαζί μας για hands-on, τις επόμενες ημέρες.

Motorola RAZR XT910 (επιβεβαιωμένο)
Nokia Lumia 800 (έχει προσκληθεί)
Samsung Galaxy Nexus (έχει προσκληθεί)
Samsung Galaxy Note (έχει προσκληθεί)
Turbo-X Hive (επιβεβαιωμένο)

Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει.

Πότε: Κυριακή 20 Νοεμβρίου, 16:00 το μεσημέρι (υπολογίστε ότι θα κρατήσει έως τις 19:30)
Που: Mish Mash, Βουτάδων 50 – Γκάζι/ Αθήνα (Στάση Μετρό Κεραμικός)

Βίντεο από το 1ο Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη!

, Techblog Workshop στην Αθήνα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου [save the day]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

θα ειμαστε ολοι Κωστα !!σε ευχαριστουμε .

Γιός Του Ερεχθέα

Όλα δείχνουν οτι μάλλον θα αφήσω το χωριουδάκι μου για να έρθω να σας δω απο κοντά!
😀

Θα έρθω και γω φυσικά !Δεν χάνω …Το nexus , to galaxy note ….. για να μην πολυλογώ.ΟΛΑ

Ισίδωρος

Super! 😀 Αυτή τη φορά θα έρθω και πιο νωρίς.
Πάλι Mish Mash; Δεν είπαμε ότι είναι πολύ μικρό για εμάς; :p

Τσαμπίνο

παμε για 3η συνεχομενη φορα..!!! να σου πω ρ κωστα ομως… μηπως να εκλεινες κ τα τραπεζια του μπαρ? γιατι δν θα χωρεσουμε…..

lefteris

Γουσταρω 😀 😀 ο λευτερης δηλωνει (για αλλη μια φορα) επισημα τη συμμετοχη του και σε αυτο το workshop!!!

giorgossin

καταρχην να ζητησω συγνωμη για το ασχετο post. Eιχα ενα προβλημα με την συσκευη μου (HTC Sensation – σκονη πανω στην touchscreen) το οποιο τελικα δεν λυθηκε μετα απο 3 φορες που την εστειλα στο service και σημερα παρελαβα μια νεα συσκευη απο την htc η οποια δεν εχει κανενα προβλημα, αλλα δεν ηρθε στο κουτι της σφραγισμενη. Ειναι πιθανον να ηταν εκθεσιακο η μετα απο service ? Ειχε κανεις παρομοια εμπειρια με αντικατασταση ?

iceman

αντικατασταση νοκια n8 απο καταστημα νοκια. επισης σκετη συσκευη αλλα συνοδευοταν απο χαρτι αντικαταστασης συσκευης και βεβαια νεου ΙΜΕΙ για την συνεχεια της εγγυησης…..

Χρηστος

φυγαμεεεεεεεεεεε

ovios

το Samsung note το έχω δει από κοντά δεν τρελάθηκα…
Όλα τα λεφτά ποιότητα κατασκευης moto razr και να δοκιμάσουμε όλοι λίγο παγωτό από το nexus πριν το βάλουμε στα δικά μας!

lorentzos

Ελπιζω αυτη τη φορα να μπορεσω να ερθω!!

kostas

Δεν το πιστευω! Θα ειμαι Βιεννη εκεινες τις μερες. Παλι δεν θα καταφερω να ειμαι εκει οσο και αν το θελω. 🙁

Stavros

Κωστα γινεται να φερεις το iphone 4s; Να δουμε διαφορες απο το 4 η μπορει καποιος αλλος ευχαριστω

maser

πιθανόν να ερθω κσι εγώ χα χα υπάρχει περίπτωση να έρθει κ το wave 3 η δεν έχει έρθει ακόμα στα μέρη μας; αν μπορέσω θα ερθω με wave1 με bada Os 2.0 final η beta!!!!

maser

δες αν υπάρχει και το wave 3 γιατί εγώ πάντως δεν μπορώ να το βρω !!!!τα λέμε το βραδυ βγαίνει νέα έκδοση<ανεπίσημα-beta-"prefinal" που τελείωσε 5 οκτωμβρίου αν δεν κάνει η samsung η οι developers το θαυμα τους θα έρθω με αυτή!!!

Νιάνιος Ρωμανός

Θα έχετε και το Hive? Προσπαθήστε να βάλετε SIM μέσα xa0x0a0xa0xa

Χάρης

Motorola Razr βλέπω και δεν μπορώ να αντισταθώ!!
Κώστα δε κάνεις και ένα event στο Facebook?? 😛

Δημήτρης

Επειδή θα είμαι Αθήνα εκείνη την μέρα για κάτι σεμινάρια φοιτητών (Τεχνόπολις στο Γκάζι) ίσως μπορέσω να έρθω που το έχω καημό και εγώ μια φορά επειδή δεν είμαι και από Αθήνα 🙂

lefteris

Κωστααα ποια μοντελα επιβεβαιωθηκαν;;;;

lefteris

Κομπλεε 😀 αντε να δουμε τι ψαρια πιανει το 4S.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop featured Workshop

2ο Techblog Workshop στο Βερολίνο: Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Σας περιμένουμε όλους για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε για το αγαπημένο μας χόμπυ, την τεχνολογία και τις εφαρμογές της. Η τεχνολογία μας ενώνει.

Workshop Workshop

Η παρουσίαση του Παναγιώτη Καλδή στο 19ο Techblog Workshop [video + slides]

Την Κυριακή 14 Ιουλίου στο 19o Techblog Workshop είχαμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον συνάδελφο Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Μέσα από μια συναρπαστική ομιλία και παρουσίαση που καθήλωσε τους συμμετέχοντες ο Παναγιώτης μας μύησε στον μαγικό κόσμο της φωτογραφίες με τεχνικές λεπτομέριες σχετικά με τα οπτικά συστήματα των smartphones αλλά και tips για […]

Workshop Workshop

19ο Techblog Workshop, Το πλήρες πρόγραμμα

Αύριο Κυριακή 14 Ιουλίου η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στην Αθήνα θα συγκεντρωθεί στο 19ο Techblog Workshop για να δοκιμάσει από κοντά το LG Optimus G Pro σε ένα μεγάλο καλοκαιρινό pre-launch event! Από τις 16:00 το μεσημέρι και μέχρι τις 19:00 ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να μάθουμε τα μυστικά της φωτογραφίας από τον αρχισυντάκτη […]

Workshop Workshop

19o Techblog Workshop, Αυτή την Κυριακή μαθαίνουμε να φωτογραφίζουμε καλύτερα με το κινητό μας

Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου σας περιμένουμε όλους στο 19ο Techblog Workshop, το μεγάλο καλοκαιρινό event τεχνολογίας για το pre-launch του LG Optimus G Pro! Ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας και να μάθουμε πως να τραβάμε καλύτερες φωτογραφίες με το κινητό μας από τον Παναγιώτη Καλδή αρχισυντάκτη του περιοδικού ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ!