Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Πρώτη συνάντηση στην Κρήτη

Η πρώτη συνάντηση φίλων της τεχνολογίας και του Techblog στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην πόλη των Χανίων την Κυριακή 9 Μαρτίου. Με χορηγό της WIND και τη νέα καρτοκινητή Q φίλοι της τεχνολογίας από όλες τις πόλεις τις Κρήτης αλλά και χωριά(!) βρέθηκαν στα Χανιά για να γνωριστούν από κοντά και να συζητήσουν για το αγαπημένο τους χόμπι.

Πολλά χαμόγελα, ευχάριστες προσωπικότητες και όμορφες παρουσίες πέρασαν ευχάριστα περισσότερες από 3 ώρες ενώ οι τελευταίοι συνεχίσαμε φαγητό και καφέ μέχρι αργά το απόγευμα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του My στο κέντρο της πόλης και η WIND προσέφερε πλούσια δώρα που κληρώθηκαν ανάμεσα στους καλεσμένους.

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τα καλά σας λόγια τόσο για το Techblog όσο και για την απόφαση να οργώσουμε φέτος την Ελλάδα και να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα Techblog Workshop για όλους τους φίλους της περιφέρειας. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Techlounge.gr, τη μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας.

Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Πρώτη συνάντηση στην Κρήτη

Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Πρώτη συνάντηση στην Κρήτη

Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Techblog Workshop στα Χανιά powered by WIND, Πρώτη συνάντηση στην Κρήτη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

Μεκανες και ζήλεψα ρε μπαγάσα . πάντα τέτοια.!!!

thomas22888

Παντα επιτυχιες κωστα .!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.