Techblog Workshop – εκδρομή στο Καρπενήσι, Το πρόγραμμα

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Techblog Workshop στο Καρπενήσι και σας προσκαλούμε όλους τους φίλους της τεχνολογίας από όποιο μέρος και αν βρίσκεστε να έρθετε να πιούμε καφέ και να γνωριστούμε δοκιμάζοντας smartphones και tablets! To event θα πραγματοποιηθεί σε Ξενώνα μέσα στο δέντρα δίπλα από τα νερά του Καρπενησιώτη ποταμού!

Είναι κάτι νέο που δοκιμάζουμε μιας και πιστεύουμε ότι η τεχνολογία δεν θα πρέπει να είναι “προνόμιο” μόνο των μεγάλων πόλεων. Σε αυτό το νέο που δοκιμάζουμε και πιστεύουμε θέλουμε και την υποστήριξή σας για να συνεχίσουμε και σε άλλες πόλεις, μεγάλες ή μικρότερες.

Το event της Κυριακής, όπως και όλα τα Techblog Workshop που έχουμε διοργανώσει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ανοιχτό και ελέυθερο για όλους. Δηλαδή, Κυριακή πρωί 11:00-14:00 όποιος θέλει έρχεται γνωριζόμαστε, πίνουμε καφέ και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο!

Techblog Workshop - εκδρομή στο Καρπενήσι, Techblog Workshop – εκδρομή στο Καρπενήσι, Το πρόγραμμα

Σχετικά με την εκδρομή από Αθήνα
Eδώ στο Techblog σκεφτήκαμε ότι όλοι όσοι μένουμε μακριά μπορούμε να συνδιάσουμε το Workshop της Κυριακής με εκδρομή στο Καρπενήσι, να ξεκινήσουμε από την Αθήνα το Σάββατο το πρωί και να επιστρέψουμε πίσω την Κυριακή το απόγευμα. Τεχνολογία και φύση δηλαδή σε ένα μαγευτικό περιβάλλον.

Καθίσαμε λοιπόν με πολύ αγάπη και μεράκι και οργανώσαμε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τη μετακίνηση με πούλμαν από την Αθήνα, τη διαμονή το Σάββατο το βράδυ στον Ξενώνα που θα πραγματοποιηθεί το event καθώς επίσης και τα γεύματα.

Συγκεκριμένα το “πακέτο” που ετοιμάσαμε περιλαμβάνει μεταφορά με πούλμαν από Αθήνα και επιστροφή, μια διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο, δύο γεύματα (Σάββατο μεσημέρι και Κυριακή μεσημέρι) και πρωινό την Κυριακή. Το κόστος που προκύπτει ανά άτομο για τα παραπάνω είναι 80 με 90 ευρώ.

Τα διαθέσιμα δωμάτια στον Ξενώνα είναι δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορείτε να μείνετε ένας μόνος σας σε ένα δωμάτιο. Θα πρέπει να κανονίσετε να έρθετε με φίλο ή φίλους σας (ή φίλη σας!).

Παιδιά, δεν είμαστε ταξιδιωτικό γραφείο, ούτε συνεργαστήκαμε με κάποιο. Καθίσαμε και επικοινωνήσαμε μόνοι μας με έναν έναν (εταιρεία ενοικίασης πούλμαν, ξενώνα, ταβέρνα) και προκύπτει η παραπάνω τιμή ανά άτομο χωρίς προμήθεια από κανέναν. Τόσο μας βγαίνει στο σύνολο, τόσο σας λέμε. Και θα θέλαμε να υποστηρίξετε αυτή την ενέργεια γνωρίζοντας ότι είναι δύσκολη η εποχή για τα οικονομικά όλων.

Δείτε λοιπόν αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδρομής που έχουμε ετοιμάσει και επικοινωνήστε μαζί μας με email στο techblogGR @ gmail.com για να κλείσετε θέση. Σε 3 εβδομάδες είναι το event και πρέπει να οργανωθούμε σχετικά σύντομα. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου
Αναχώρηση το πρωί από την Αθήνα. 
Άφιξη μεσημέρι στο Καρπενήσι στον ξενώνα “Κώνισκος” τον οποίο έχουμε κλείσει αποκλειστικά για εμάς
Το μεσημέρι φαγητό στον ξενώνα, το απόγευμα δραστηριότητα στη φύση (περπάτημα στον ποταμό Καρπενησιώτη). 
Το βράδυ επίσκεψη στο κέντρο του Καρπενησίου.  

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου
Πρωινό στον ξενώνα και Techblog Workshop ανοιχτό για όλους
To Workshop θα πραγματοποιηθεί 11:00 – 14:00 το μεσημέρι στην κεντρική σάλα μπροστά από το μεγάλο τζάκι.  
Το μεσημέρι φαγητό σε ταβέρνα.
Το απόγευμα επιστροφή Αθήνα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Ζηλευω..Κωστα σε περιμενω να ερθεις και Πατρα για να καταφερω να ερθω σε ενα workshop που απο οτι βλεπω περνατε τελεια.!!

Ανδρεας

Σε περίπτωση που έχει έτσι περίεργες καιρικές συνθήκες(χιόνια ας πούμε)θα το αναβάλετε για άλλη φορά σωστά?

Sakis

Άντε αφού δεν έρχεστε Λαμία θα έρθουμε εμείς Καρπενήσι από Λαμία….Αναμένουμε Κωστή….:)

Ανδρεας

Μωρε σιγουρα θα εχει μονο να μην ειναι υπερβολικα πολυ για να το απολαυσετε και καλυτερα!Εαν πει και χιονισει πανω κυριως Καρπενησι χιονιζει ανετα και αρκετα μπορω να πω!Αλλα ανεβειτε εσεις με το καλο και ας κανει ο,τι θελει μετα σωστα?;-)

Giorgos

Κωστα καταλαβαινω με ποσα πραγματα εχεις να ασχοληθεις, για αυτο σου υπενθυμιζω να επικοινωνησεις με Βορεια Ελλαδα οταν μαθεις την ωρα κτλ 😉

ΘΩΜΑΣ

Φοβερό δώρο..Εμείς από Καρπενήσι δεν μπορούμε να συμμετέχουμε στην κλήρωση ??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Workshop agapi featured

Χριστούγεννα με το Techblog, για καλό σκοπό [Σάββατο 21 Δεκεμβρίου]

Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου το Techblog διοργανώνει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event τεχνολογίας, για καλό σκοπό!

Workshop featured

Techblog Workshop Θεσσαλονίκης 2019: Πως περάσαμε [φωτογραφίες + video]

Η μεγαλύτερη παρέα τεχνολογίας στη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου το μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Workshop

Techblog Workshop στη Θεσσαλονίκη: Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Κυριακή 6 Οκτωβρίου το Tehblog έρχεται Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο event τεχνολογίας. Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά και να κληρώσουμε δώρα απίθανα gadgets!

Workshop

2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο, ποδήλατο, σκούτερ ή πατίνι; Πάρτο μαζί σου και έλα να το οδηγήσεις στη 2η Συνάντηση Ιδιοκτητών Ηλεκτρικών Οχημάτων στην Αττική.