Sony PS5 Slim: Ανακοινώθηκαν τα αξεσουάρ Chroma Collection – Οι εντυπωσιακές τρεις νέες αποχρώσεις

Sony PS5 Slim, Sony PS5 Slim: Ανακοινώθηκαν τα αξεσουάρ Chroma Collection – Οι εντυπωσιακές τρεις νέες αποχρώσεις

Η Sony ανακοίνωσε ένα νέο σύνολο χρωμάτων για την κονσόλα του PlayStation 5 και το χειριστήριο DualSense. Ονομάζεται Chroma Collection, το θέμα αυτού του σετ είναι ο ιριδισμός και διαθέτει τρεις νέες αποχρώσεις.

Ανάμεσά τους είναι το Chroma Pearl, το οποίο μοιάζει με το αρχικό λευκό χρώμα με την πρώτη ματιά, αλλά έχει μια μαργαριταρένια λάμψη με χρώματα που εναλλάσσονται διακριτικά μεταξύ ανοιχτού ροζ και κρεμ.

Το Chroma Indigo είναι μια πιο τολμηρή απόχρωση που τρέχει κάπου ανάμεσα στο βαθύ μπλε και το ζωηρό μωβ.

Τέλος, υπάρχει το Chroma Teal, το οποίο διαθέτει πολλές βαθιές αποχρώσεις του πράσινου με μια νότα μπλε.

Η Chroma Collection θα είναι διαθέσιμη ως κ κονσόλας μόνο για το επανασχεδιασμένο λεπτό μοντέλο του PlayStation 5 και κοστίζει 65 $ για κάθε χρώμα. Μπορείτε επίσης να παραλάβετε τα νέα μοντέλα DualSense που διαθέτουν τους νέους συνδυασμούς χρωμάτων με 80 $ το καθένα.

Οι προπαραγγελίες για τη Chroma Collectionξεκινούν στις 3 Οκτωβρίου. Τα αξεσουάρ Chroma Pearl και Chroma Indigo θα κυκλοφορήσουν στις 7 Νοεμβρίου, ενώ το Chroma Teal θα φτάσει πολύ αργότερα στις 23 Ιανουαρίου 2025.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation Sony

30 χρόνια PlayStation: Η Sony ανακοινώνει limited edition κονσόλες και αξεσουάρ

Η Sony γιορτάζει φέτος την 30ή επέτειο τoυ PlayStation και κυκλοφορεί limited edition κονσόλες και αξεσουάρ για να τιμήσει την περίσταση.

Gear featured PlayStation PlayStation 5

Sony PlayStation 5 Pro: Ανακοινώθηκε με αναβαθμισμένη GPU και βελτιωμένα γραφικά – Πόσο κοστίζει

Η Sony ανακοίνωσε την πιο ισχυρή κονσόλα παιχνιδιών της, το PlayStation 5 Pro, το οποίο είναι ένα ενημερωμένο μοντέλο του PlayStation 5 που κυκλοφόρησε το 2020.

Smartphones Honor Huawei OPPO

Sony, Oppo, Honor και Huawei ξεχώρισαν στα βραβεία EISA 2024

Το Sony Xperia 1 VI είναι το καλύτερο smartphone για δημιουργούς για το 2024-2025, σύμφωνα με την EISA, που απένειμε τα ετήσια βραβεία της.

Smartphones Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Απολαύστε το πρώτο teardown βίντεο της συσκευής

Το πρώτο teardown βίντεο του Sony Xperia 1 VI είναι διαθέσιμο και αποκαλύπτει λεπτομερώς τα εξαρτήματά του.