AirPods Pro 2: Νέα ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων από την Apple

Apple AirPods Pro 2, AirPods Pro 2: Νέα ενημέρωση επιδιόρθωσης σφαλμάτων από την Apple

H Apple κυκλοφόρησε και τρίτη ενημέρωση για τα AirPods Pro 2, η οποία στοχεύει στην επιδιόρθωση σφαλμάτων.

Η νέα έκδοση υλικολογισμικού για τα AirPods Pro 2 στοχεύει στην ενίσχυση της απόδοσης και της σταθερότητας των ακουστικών της. Αυτή η ενημέρωση συνοδεύεται από τον αριθμό έκδοσης 7A305. Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, πρόκειται για διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις ειδικά για μοντέλα AirPods Pro 2 που χρησιμοποιούν είτε Lightning είτε USB-C.

Η ενημέρωση υλικολογισμικού AirPods Pro 2 εγκαθίσταται αυτόματα. Αφήστε τα AirPods σας στη θήκη φόρτισης και βεβαιωθείτε ότι είναι συνδεδεμένα στο iPhone σας και η ενημέρωση θα γίνει μόνη της. Για να ελέγξετε ποια έκδοση υλικολογισμικού έχετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις στο iPhone σας
Επιλέξτε Bluetooth
Πατήστε το κουμπί Πληροφορίες δίπλα στο όνομα των AirPods σας
Κάντε scroll προς τα κάτω για να βρείτε την έκδοση υλικολογισμικού

Είναι απαραίτητο να διατηρείτε τη συσκευή σας ενημερωμένη με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό για να διασφαλίσετε ότι λειτουργεί σωστά. Αυτή η τελευταία ενημέρωση μπορεί να περιλαμβάνει μόνο διορθώσεις σφαλμάτων, η προηγούμενη ενημέρωση έφερε νέες δυνατότητες που περιλαμβάνουν νέες χειρονομίες κουνήματος κεφαλιού που επιτρέπουν στους χρήστες να γνέφουν ή να κουνούν το κεφάλι τους για να αλληλεπιδράσουν με το Siri. Η ενημέρωση ενισχύει επίσης την απομόνωση θορύβου και προσφέρει εξατομικευμένο spatial ήχο προσαρμοσμένο για εμπειρίες παιχνιδιού.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple VR headset

M5 Apple Vision Pro 2: Θα είναι ελαφρύτερο και με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας

Η Apple εργάζεται σε μια έκδοση δεύτερης γενιάς τoυ Vision Pro, με στόχο τη μείωση της τιμής και την εισαγωγή χαρακτηριστικών ΑΙ.

Smartphones Apple featured iFixit

iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max: Teardown από το iFixit δείχνει τον… πλούσιο εσωτερικό τους κόσμο

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, το iFixit διέλυσε τα iPhone 16 και Plus και σήμερα επιστρέφει με ένα teardown των iPhone 16 Pro και Pro‌ Max.

Gear Apple VR headset

Η Apple εξετάζει οθόνες χαμηλότερης ανάλυσης για να πετύχει φθηνότερα Vision headset

Φήμες θέλουν την Apple να εξετάζει τη χρήση οθονών χαμηλότερης ανάλυσης για μια φθηνότερη έκδοση του Vision Pro.

Smartphones Apple iFixit iPhone 16

iPhone 16: Η αντικατάσταση της μπαταρίας διαρκεί μόλις 90 δευτερόλεπτα

Η αντικατάσταση της μπαταρίας του iPhone 16 έχει κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία επισκευασιμότητας που έχει πάρει ποτέ συσκευή της Apple.