Καταργεί το iPad Mini η Apple;

ipad mini κατάργηση, Καταργεί το iPad Mini η Apple;

Αν περιμένετε για ένα iPad mini 5, τότε ίσως να απογοητευτείτε καθώς σύμφωνα με το BGR, η Apple σκοπεύει να καταργήσει το γνωστό μοντέλο.

Ωστόσο, το BGR,  το  οποίο επικαλείται πηγές προσκείμενες στην Apple δεν γνωρίζει ούτε το πότε θα γίνει η κατάργηση, ούτε αν το iPad mini 4 θα συνεχίσει να πωλείται για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει ένα νέο ipad Pro 10,5 ιντσών στο WWDC 2017 τον Ιούνιο. Τότε, αν ισχύουν τα όσα αναφέρει το BGR, θα μπορούσε να γίνει και η κατάργηση του iPad Mini, με τη σειρά πλέον των iPad να αποτελείται από τα iPad Pro 12,9 και 10,5 ιντσών και το iPad των 9,7 ιντσών.

Η Apple λάνσαρε το iPad mini το 2012. Υπάρχουν όμως θεωρίες ότι μετά το λανσάρισμα του iPhone 6 Plus το 2014, στις 5,5 ίντσες, οι πωλήσεις του iPad Mini μειώθηκαν.

Πριν από περίπου δύο μήνες η εταιρεία ανακοίνωσε τη διακοπή του iPad mini 2 και σταμάτησε τις πωλήσεις του iPad mini 4 των 32GB.

Από την άλλη, το γιαπωνέζικο Mac Otakara υποστήριζε ότι η Apple θα λάνσαρε τον Μάρτιο ένα iPad Pro 7,9 ιντσών με Smart Connector, οθόνη True Tone, τέσσερα ηχεία και μικρόφωνα και κάμερα 12 megapixel με True Tone φλας. Όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, αλλά δεν αποκλείεται το BGR απλά να αναφέρει μια φήμη που δεν ισχύει.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Εαν αλλαξει τα bezel οπως ακριβως αναφερθηκε στο παρελθον και το 10αρι θα παρει το μεγεθος του 9αρι , τοτε ισως σε σειρα μινι να δουμε το 9αρι.
Θα ειναι μια πολυ καλη προταση βασικα το 10αρι για ατομα που θα θελουν να διαβαζουν ebooks και οχι λογοτεχηματα απο amazon. Κακα τα ψεμματα με το 9,7 χρειαζεται zoomαρισμα κ σωστη τοποθετση της σελιδας ωστε να κατσει καλα στο ματι και να εισια πιο ξεκουραστος στο διαβασμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.