Apple Time Capsule | Ασύρματο Backup

, Apple Time Capsule | Ασύρματο BackupΤο Time Capsule της Apple αποτελεί τον συνδυασμό ενός server-grade σκληρού δίσκου και ενός πλήρους ολοκληρωμένου AirPort Extreme Base Station και είναι λύση για backup σε πολλαπλούς υπολογιστές Mac αλλά και εργαλείο για ένα γρήγορο, ασύρματο δίκτυο 802.11n.

Το Time Capsule είναι μία συσκευή για να κάνετε αυτόματα και ασύρματα backup σε οτιδήποτε βρίσκεται σε έναν ή περισσότερους Mac που τρέχουν Leopard και περιλαμβάνει το κατάλληλο λογισμικό για αυτόματο backup, το Time Machine. Το Time Capsule συνδυάζει ένα base station με το “νέο” WiFi (802.11n) με ένα server-grade σκληρό δίσκο σε ένα μικρό πακέτο. Απλά βάλτε το στην μπρίζα και κάντε εύκολα και ασύρματα backup σε όλους τους Mac που βρίσκονται στο σπίτι σας.

Με σκληρό δίσκο 500GB – 315 ευρώ (με ΦΠΑ)
Με σκληρό δίσκο 1ΤΒ – 529 ευρώ (με ΦΠΑ)

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.