Το Google Assistant έρχεται στο iPhone αυτή την εβδομάδα;

Goole Assistant iPhone, Το Google Assistant έρχεται στο iPhone αυτή την εβδομάδα;

Σύντομα το Google Assistant θα λανσαριστεί στο iOS σα μεμονωμένη εφαρμογή, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Android Police, το οποίο επικαλείται πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα ακριβή σχέδια της Google για την εφαρμογή δεν είναι ξεκάθαρα. Το λανσάρισμα ενδέχεται να πραγματοποιηθεί στο συνέδριο Google I/O αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το Bloomberg.

To Google Assistant λανσαρίστηκε πέρυσι στο Google Pixel και επεκτάθηκε στα smartphone που έτρεχαν Android Marshmallow και Nougat.

Η είσοδός του στο iOS σίγουρα δεν θα αποτελέσει πρόβλημα καθώς πολλές υπηρεσίες της Google έχουν εισαχθεί στο iPhone αλλά είναι δύσκολο να καταφέρει να αποτελέσει σοβαρό ανταγωνιστή του Siri. Ωστόσο, σύμφωνα με το Bloomberg, ενδεχομένως αυτή να είναι η αρχή για μια μεγαλύτερη επέκταση και να ενσωματωθεί και σε οικιακές συσκευές όπως τα πλυντήρια και οι φούρνοι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.