Πιστοί στο iPhone τους το 92% των κατόχων τους

iphone πιστοί, Πιστοί στο iPhone τους το 92% των κατόχων τους

Στο 92% σκαρφάλωσε το ποσοστό αφοσίωσης (loyalty rate) στο iPhone από 86% ένα χρόνο νωρίτερα. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο ρυθμό διατήρησης (retention rate) που έχει καταγραφεί από τη Morgan Stanley μετά το 93% του Σεπτεμβρίου του 2015, οπότε και είχε γίνει το λανσάρισμα του iPhone 6s.

Τα νέα στοιχεία αφορούν έρευνα που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο σε 1.000 χρήστες iPhone στις ΗΠΑ.  Από αυτούς, το 92% δήλωσε ότι είναι “σχετικά πιθανό” ή “εξαιρετικά πιθανό” να αναβαθμίσουν το iPhone τους εντός των επόμενων 12 μηνών.

Σύμφωνα με την Katy Huberty, ερευνήτρια της Morgan Stanley η Apple έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αφοσίωσης σε σχέση με άλλες εταιρείες. Για παράδειγμα η Samsung έχει έναν βαθμό διατήρησης 77%, η LG 59%, η Motorola 56% και η Nokia 42%.

Η Κ. Huberty εκτιμά ότι το αυξημένο ποσοστό αφοσίωσης αποδίδεται στην βάση των χρηστών του iPhone, η οποία προτιμά και έχει συνηθίσει το iOS και στην αυξημένη δημοσιογραφική κάλυψη για τις νέες τεχνολογίες του επερχόμενου iPhone.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

σαν πιστο σκυλι που λεμε. πλακα πλακα εγω μετα το se 64gb που εχω σαν δευτερο κινητο ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα σαν κυρια συσκευη αν ηταν να επιλεξω 7 ή s8, θα πηγαινα στο s8. Για την ωρα βολευομαι με το s6 edge + μου μεχρι να το βαρεθω και να κανω τη μεταβαση

Indianos66

Ο Ιωάννης_jb , πρώτος. Προσεύχεται και στην Apple κάθε πρωί και βράδυ χαχαχα

χρηστος

Αποδειξη οτι οι χρηστες iPhone δεν ενδιαφερονται για χαρακτηριστικα, καινοτομια κτλ απλα να φαινεται το μιλαρακι απο πισω..

Chris_BMW

@Indianos66

Ουτε να διαβάσετε το όνομα δεν είστε ικανοί κάποιοι απο τη “λύσσα” σας να κράξτε σε άρθρο που αφορά τη Apple.

Χρηστο άστοχο το σχόλιο σου .. Πρώτον γιατι αναφέρεσαι σε μια εταιρεία κορυφαία στο είδος της,όχι νέα ,που έχει αποδείξει την αξία της ολα αυτά τα χρονια κ που σίγουρα το νέο της προϊόν θα ειναι εκ των κορυφαίων της χρονιάς (Μαζί με αλλα αντίστοιχα εννοείτε οπως πχ της Samsung,SONY κτλ).
Και δεύτερον το I phone φέρει iOS οποτε ειναι κ μονόδρομος γι αυτόν που θέλει αυτό το λειτουργικό .
Και για να σου το πάω κ λίγο παραπέρα απο τους πιο φανατικούς οδηγούς-αγοραστές έχει η Alfa Romeo κ η BMW άρα με τη λογική σου αυτός που προπαραγγελνει την νέα M3 δεν τον ενδιαφέρουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά κ κοιτάει μονο το σήμα ….

Agnostos13

Το “once you go mac…you ll never go back” επαναλαμβανεται…

bezilys

@Indianola Τον Ανδρέα τον ξέχασες!!!

james

Θρησκεία, ομάδα και μάρκα κινητού δεν πρέπει να αλλάζουμε ποτέ!

George

Το ότι οι ios users βρίσκονται σε ενα λειτουργικό στο οποίο έχουν επενδύσει είναι κάτι που ξεχνάμε εμείς οι android users καθότι τσαμπεο ολε.ας πάμε μερικοί να βρούμε κανά επί πληρωμή τσάμπα από κανά store με apk κ ας αφήσουμε τους άλλους.
Έλα ένταξη ας αραξουμε λίγο κάθε φορά κράζετε την apple σαν να είναι ο διάβολος.

Paul

Φυσικό είναι αυτό.Εαν έχεις πετάξει στα σκουπίδια δυο συσκευές android του 500 αρικου το iPhone είναι μονόδρομος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.