Νέο iPad mini με επανασχεδιασμένη κεραία και χωρίς φλας;

νέο iPad mini επανασχεδιασμένη κεραία χωρίς φλας, Νέο iPad mini με επανασχεδιασμένη κεραία και χωρίς φλας;
Το επόμενο μοντέλο iPad mini ίσως έκανε την εμφάνισή του μέσω φωτογραφιών στο internet, του οποίου οι αλλαγές αφορούν χαρακτηριστικά σχεδιασμού που δεν έχουν εμφανιστεί στα μοντέλα που η Apple έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.
Παρόλο που δεν διευκρινίζεται αν πρόκειται όντως για το επόμενο iPad mini ή κάποια δοκιμαστική του έκδοση, η μόνη κύρια διαφορά που παρατηρούμε είναι στον επανασχεδιασμό της γραμμής κεραίας για το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ειδικά το σχέδιο για την κεραία, όπως εμφανίζεται στις φωτογραφίες, είναι κάτι το οποίο δεν το έχουμε ξαναδεί σε κανένα μοντέλο iPad, που έχει βγάλει σε κυκλοφορία η Apple. Επίσης το χρώμα, έτσι όπως φαίνεται, δεν είναι σαφές αν είναι το κλασσικό χρυσό που συνηθίζει να βγάζει ή πρόκειται για κάποια παραλλαγή του χρυσού, όπως το pink-gold.
Κατά τα άλλα δεν φαίνονται άλλες σημαντικές αλλαγές. Η υποδοχή ακουστικών των 3,5 χιλιοστών βρίσκεται ακόμα στην κορυφή του iPad mini, ο διακόπτης έντασης βρίσκεται ακόμα στην επάνω πλευρά και πιθανότατα υπάρχει ακόμη Lightning και όχι USB-C όπως επίσης και κανένα επιπλέον ηχείο. Το φλας για την κάμερα συνεχίζει να μην είναι μία επιλογή για την Apple. Εάν οι φήμες είναι ακριβείς και η Apple σκοπεύει όντως να διαθέσει στην αγορά ένα ανανεωμένο iPad mini πιο προσιτό οικονομικά, τότε το πιο πιθανό είναι οι επερχόμενες αλλαγές να αφορύν κυρίως το εσωτερικό του -με κάποια αναβάθμιση επεξεργαστή ίσως- και όχι τόσο την εξωτερικη του εμφάνιση.
Αυτή τη στιγμή η Apple πουλάει το Ipad 4 mini από 399 δολάρια στην έκδοση wi-fi, δίνοντας βέβαια και την δυνατότητα της ακριβότερης έκδοσης με την κεραία δικτύου. Μένει να δούμε αν θα κυκλοφορήσει στο μέλλον κάποιο μοντέλο σε μια πιο low-budget έκδοση.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Έχω ακόμα το πρώτο iPad mini (WiFi) από το 2012 και με θαυμασμό παρατηρώ ότι η μπαταρία είναι στο 86% degrade και βγάζω 2-3 μέρες χρήσης (παλιά έβγαζε τη βδομάδα θυμάμαι)! Ωστόσο έμεινε στο iOS 9 και τα βγάζει πέρα μόνο στο Safari, το YouTube και τη μουσική… Δεν έχω παράπονο αλλά πλέον άρχισα να σκέφτομαι διαφορετικά από το 2012. Το iOS έμεινε στάσιμο ως προς τα iPad και η Apple δεν βλέπω να το κάνει περισσότερο desktop για να μη χάσει από την αγορά των MacBook. Από την άλλη, τα τελευταία 1-2 χρόνια έχω επιστρέψει στο παλιό καλό μου laptop με Windows 10 και έχουν λυθεί τα χέρια μου. 15″ όπου μπορώ να βλέπω άνετα ιστοσελίδες, ταινίες, YouTube και να δουλέψω άνετα στο Office. Σκέφτηκα να πάρω το πρόσφατο iPad αλλά πάλι δεν θα άλλαζε κάτι… Ούτε usb συσκευές μπορείς να δουλέψεις, ούτε μεταφορά αρχείων να κάνεις χωρίς άλλη συσκευή iOS (διαφορετικά καλή τύχη με άλλες cloud εφαρμογές). Στο laptop έβαλα το iTunes και πλέον δουλεύει άψογα με το iPhone μου, έχω όποια αρχεία θέλω, είτε .doc είτε φωτογραφίες είτε μουσική άμεσα και χωρίς καλώδια, μέσω iCloud. Κατά την άποψή μου τα tablets δεν έχυν μέλλον. Καλύτερα να έβγαζε… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.