Ειδικές προσφορές λογισμικού για υπολογιστές Apple μέχρι τέλος Ιουνίου

Το ProgramA, η πιο σημαντική δύναμη στην διανομή συσκευασμένου retail λογισμικού στην Ελλάδα, ανακοινώνει μια σειρά από νέα προϊόντα και προσφορές για Mac.

Στα καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Multirama και Fnac για παράδειγμα, οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να προμηθευτούν το πιο δημοφιλές προϊόν για εγγραφές DVD και διαχείριση media, το νέο Roxio Toast 8. Η ίδια εταιρεία παρουσίασε και μια λύση ώστε το Apple TV να μην είναι κλειστή πλατφόρμα. Με το Roxio Crunch μπορούν να αναπαραχθούν αρχεία DV, AVI, MOV, MPEG-4, MPEG-2 ή DivX.

Ίσως η πιο σημαντική καινοτομία όμως για τους χρήστες Mac είναι η λύση της Parallels με την οποία μπορούν να τρέξουν εφαρμογές Windows από το Mac χωρίς επανεκκίνηση. Απλά πατώντας το εικονίδιο της επιθυμητής εφαρμογής λειτουργεί σε δικό της παράθυρο.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Adobe

Adobe Premiere Pro: Αποκτά εργαλεία δημιουργίας βίντεο τεχνητής νοημοσύνης – Ίσως ενσωματώσει το Sora της OpenAI

Η Adobe ετοιμάζει ένα μοντέλο βίντεο παραγωγικής ΑΙ για την οικογένεια Firefly που θα φέρει νέα εργαλεία στην πλατφόρμα Premiere Pro.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέα φίλτρα συνομιλίας σας βοηθούν να βρίσκετε εύκολα το μήνυμα που θέλετε

Το WhatsApp κυκλοφορεί νέα φίλτρα συνομιλίας για να διευκολύνει την εύρεση των μηνυμάτων που αναζητάτε χωρίς να χρειάζεται ατελείωτο scroll.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.