Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Επιτυχημένο 2016, ψηφιακό 2017

Υψηλές επιδόσεις και το δύσκολο 2016 σημείωσαν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο ετήσιο Συνέδριο Συνεργατών του Δικτύου. Ορόσημο της χρονιάς ήταν η τοποθέτηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην Καρδιά της Τεχνολογίας. Για το 2017, η αλυσίδα θέλει να παραμείνει αγαπημένος προορισμός για προϊόντα και λύσεις τεχνολογίας, ενισχύοντας τη digital εμπειρία του πελάτη.

Το 2016, τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ πραγματοποίησαν περισσότερες από 20 εκατομμύρια συναλλαγές και υποδέχτηκαν πάνω από 30 εκατομμύρια επισκέπτες. Πάνω από 7,5 εκατομμύρια ήταν οι επισκέψεις στο ανανεωμένο germanos.gr για έρευνα και online αγορές.

Όπως σημειώθηκε στο Συνέδριο, η ΓΕΡΜΑΝΟΣ:
Παρέμεινε αγαπημένη αλυσίδα για υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, αλλά και για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.
Είναι Νο1 προορισμός για Smartphones¹ και Κινητά τηλέφωνα, για Αξεσουάρ, αλλά και για Ασύρματα Τηλέφωνα.
Για μια ακόμη χρονιά, αναδείχτηκε Νο1 προορισμός για service κινητού.
Είναι πρώτη σε αναγνωρισιμότητα και πρώτη στο μυαλό των καταναλωτών ως «αλυσίδα καταστημάτων που ασχολείται με τηλεπικοινωνίες, κινητά τηλέφωνα ή προϊόντα υψηλής τεχνολογίας».

, Καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Επιτυχημένο 2016, ψηφιακό 2017

Ανοδικά σε σχέση με πέρσι ήταν τα μερίδια της ΓΕΡΜΑΝΟΣ στις πωλήσεις Αξεσουάρ & Gadgets όπως τα wearables, στα tablets, παρά την πτωτική πορεία της αγοράς, αλλά και στις Τηλεοράσεις. Εξαιρετικά δημοφιλείς παρέμειναν οι υπηρεσίες G-ticketing, την οποία χρησιμοποίησαν πάνω από 120.000 πελάτες, και G-photoprint, καθώς στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εκτυπώθηκαν πάνω από 1,5 εκατ. ψηφιακές φωτογραφίες. Σημαντική για τη χρονιά που πέρασε ήταν η συνεργασία με την PROTERGIA για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Το 2017, Θα ενισχυθεί η γκάμα των high tech προϊόντων, όπως wearables, VR glasses, drones, action cameras, 4K/HD cameras, smart TVs, gaming & κονσόλες, που κάνουν την καρδιά των πελατών να χτυπά δυνατά.

Θα ολοκληρωθεί η ανανέωση των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ, με μοντέρνα αισθητική, διακριτές προϊοντικές ζώνες, περισσότερα live demos και διαδραστικές οθόνες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.