1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης: Τα πρακτικά

1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης, 1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης: Τα πρακτικά

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Photography & Videography Workshop στο Porto Palace της Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδιοργανώθηκε από τα δύο μεγαλύτερα σωματεία επαγγελματιών φωτογράφων, το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών της Κεντρικής Μακεδονίας και την Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου πάνω από 120 επαγγελματίες φωτογράφοι από όλη την Ελλάδα παρακολούθησαν τους 10 επαγγελματίες φωτογράφους – ομιλητές, οι οποίοι παρουσίασαν πολλά και ποικίλα θέματα σχετικά με το επάγγελμα του φωτογράφου.

To 1ο Photography & Videography Workshop πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φωτογράφων, την οποία αντιπροσώπευσε ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Μανιόρος Γιάννης και με την υποστήριξη του pttl.gr ως χορηγός επικοινωνίας.

1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης, 1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης: Τα πρακτικά

Επιπλέον την προσπάθεια στήριξαν με την παρουσία τους σημαντικές εταιρείες του φωτογραφικού χώρου στην Ελλάδα και συγκεκριμένα οι εταιρείες ArtPoint, Canon, Fujifilm, Nikon, Alboom Digital, arx photolab, Στάμος Α.Ε., CameraLab, Prolab, 3D Drone Academy.

Τον εκθεσιακό χώρο των εταιρειών, στον οποίο εκτέθηκαν τα τελευταία φωτογραφικά συστήματα και προϊόντα και στον οποίο υπήρχε ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες ,επισκέφτηκαν δεκάδες φωτογράφοι.

Το Σωματείο Φωτογράφων και Εικονοληπτών της Κεντρικής Μακεδονίας και η Ένωση Καλλιτεχνών Φωτογράφων ΚεντροΔυτικής Μακεδονίας θέλουν να ευχαριστήσουν την φωτογραφική κοινότητα για την μαζική προσέλευση και συμμετοχή στο 1ο Photography & Videography Workshop, τους ομιλητές για την παρουσία τους και τους χορηγούς για την στήριξη που προσέφεραν.

1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης, 1o Photography & Videography Workshop Θεσσαλονίκης: Τα πρακτικά

Ο Βάιος Βήτος είναι επαγγελματίας φωτογράφος, δημιουργός και συντάκτης του PTTL.gr, όπου αρθρογραφεί για όλα τα θέματα που αφορούν την φωτογραφία, το βίντεο και το Imaging από το 2012. Παράλληλα είναι λάτρης όλων των νέων τεχνολογιών και ειδικά των smartphone και της ΑΙ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.