Αποστολή στη Σόφια: Acronis Cyber Protection Developers Conference

Για πρώτη φορά στη Σόφια της Βουλγαρίας η Acronis, ηγέτιδα δύναμη στις υπηρεσίες cyber protection και hybrid cloud storage πραγματοποίησε το Cyber Protection Developers Conference με καταξιωμένους ομιλητές από τις εταιρείες Acronis, Google, Microsoft, NGINX, VMware, MariaDB, LogSentinel, and ETH Zurich.

Συγκεντρώνοντας τον αφρό από developers και software engineers το μεγάλο event της Acronis πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο πανεπιστήμιο της Σόφιας. Το συνέδριο εστίασε στο cyber protection και στην προσέγγιση που η Acronis αποκαλεί SAPAS (Safety, Accessibility, Privacy, Authenticity, Security).

Το Cyber Protection Developers Conference εξέτασε τις καλύτερες πρακιτές με παραδείγματα για την ευκολία, την ασφάλεια των δεδομένων, των εφαρμογών και των συστημάτων στον σύγχρονο κόσμο. Κατά τη διάρκεια του event η Acronis παρουσίασε το SDI Appliance, μια ready to use λύση σε μια συσκευή για υπηρεσίες cyber protection.

Acronis Cyber Protection Developers Conference στη Σόφια της Βουλγαρίας, Αποστολή στη Σόφια: Acronis Cyber Protection Developers Conference

Ομιλίες πραγματοποίησαν οι:
• Michael “Monty” Widenius, MariaDB Foundation
• Igor Sysoev, NGINX
• Orlin Vasilev, VMware
• Dmitry Soshnikov, Microsoft
• Bertrand Meyer, Eiffel programming language
• Oleg Ishanov, Acronis
• Minko Gechev, Google
• Bozhidar Bozhanov, LogSentinel

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.