Aλυσίδα cafe στην Ινδία παρέχει spots ασύρματης φόρτισης στους πελάτες της

Café Coffee Day, Aλυσίδα cafe στην Ινδία παρέχει spots ασύρματης φόρτισης στους πελάτες της

Η αλυσίδα Café Coffee Day στην Ινδία ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την PowerSquare, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους λύσεων ασύρματης φόρτισης, για τη δημιουργία wireless charging spots στα καταστήματά της σε ολόκληρη τη χώρα.

Το δίκτυο περιλαμβάνει πάνω από 300 ασύρματες θέσεις φόρτισης σε 100 καφετέριες σε μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως το Bengaluru, το Chennai, το Mumbai και το Δελχί.

Σύμφωνα με την Café Coffee Day τα smartphones έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των νέων και η κίνηση της αυτή θα βοηθήσει τους πελάτες της να βρίσκονται συνδεδεμένοι ανά πάσα στιγμή. Εκτός από το δωρεάν WiFi που παρέχει στους πελάτης της στα καταστήματα της σε ολόκληρη τη χώρα, προσφέρει πρώτη και τη λύση της ασύρματης φόρτισης, σε συνεργασία με την PowerSquare.

Οι πελάτες που επισκέπτονται τις καφετέριες Café Coffee Day μπορούν τώρα να τοποθετήσουν τα smartphones με δυνατότητα Qi στα wireless charging spots που βρίσκονται τοποθετημένα στα τραπέζια των καταστημάτων και να φορτίσουν ασύρματα τα τηλέφωνά τους, αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεχή ταλαιπωρία της μεταφοράς καλωδίων φόρτισης.

Η Coffee Day Coffee και η PowerSquare θα επεκτείνουν αυτή την υπηρεσία σε καφετέριες της αλυσίδας και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Αυτο συμβαινει χρονια τωρα στα starbucks στην Αμερικη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Elon Musk Tesla

Tesla Optimus: Μπορεί να βγει στην αγορά την επόμενη χρονιά

Ο Elon Musk ανακοίνωσε ότι η Tesla μπορεί να ξεκινήσει να πουλά το ανθρωποειδές ρομπότ Optimus της μέσα στην επόμενη χρονιά.

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.