APC by Schneider Electric: “Ακραίες” λύσεις υποδομής για Edge Computing

Υψηλού επιπέδου λύσεις υποδομής για Edge Computing προσφέρει η APC by Schneider Electric. Το Edge Computing αποτελεί μια μέθοδο βελτιστοποίησης συστημάτων που βασίζονται σε τεχνολογία νέφους (cloud), εκτελώντας την επεξεργασία των δεδομένων, κοντά στην πηγή τους, στο λεγόμενο network edge.

Το Edge Computing αποτελεί έναν τρόπο εξομάλυνσης της ροή της κυκλοφορίας από συσκευές IoT και της ανάλυσης τοπικών δεδομένων σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, τα δεδομένα που παράγονται από συσκευές IoT, επεξεργάζονται πιο κοντά στην πηγή δημιουργίας του, αντί να διανύουν μεγάλες αποστάσεις σε data centers ή στο cloud, γεγονός που εξασφαλίζει ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια.

Η άνοδος του IoT έχει καταστήσει την πρόσβαση των δεδομένων και τη συνδεσιμότητα ιδιαίτερα σημαντικές. Η αποθήκευση στο νέφος, σύμφωνα με την APC είναι μεν αποτελεσματική, αλλά υπόκειται σε περιορισμούς. Σε αυτούς περιλαμβάνεται το bandwidth, ο χρόνος καθυστέρησης, προβλήματα ασφαλείας που μπορεί να προκύψουν και έλλειψη πρόσβασης εκτός δικτύου (offline). Γίνεται κατανοητό ότι οι περιορισμοί αυτοί μπορεί να επηρεάσουν τις επιδόσεις του data center και την ταχύτητα με την οποία εκτελούνται οι διεργασίες.

Με την αποθήκευση και επεξεργασία των δεδομένων στο network edge και εν συνεχεία, με την υποστήριξη της τεχνολογίας αυτής με ασφαλή και έξυπνη υποδομή, ο πελάτης μπορεί να συνδυάσει την ευελιξία του cloud με αξιόπιστη επίδοση και ασφάλεια στο απομακρυσμένο γραφείο του.

APC by Schneider Electric Edge Computing, APC by Schneider Electric: “Ακραίες” λύσεις υποδομής για Edge Computing

Η APC by Schneider Electric αναφέρει ότι φιλοξενώντας τα δεδομένα και την υποδομή που τα προστατεύει, σε χώρους με τις τοπικές λύσεις edge που προσφέρει η εταιρεία, ο πελάτης μπορεί να βελτιώσει τις επιχειρήσεις και την επίδοση των διανεμημένων περιβαλλόντων IT με τρεις κύριους τρόπους.

Οι προσφερόμενες λύσεις της APC by Schneider Electric προσφέρουν λύσεις για Φυσική Υποδομή (Physical Infrastructure), λύσης απομακρυσμένης διαχείρισης και λύσεις ασφαλείας.

Οι λύσεις για φυσική υποδομή υπόσχονται να αυξήσουν την ταχύτητα, την αξιοπιστία την αποτελεσματικότητά και τη συνοχή των εφαρμογών σε κατανεμημένα πληροφοριακά συστήματα. Οι λύσεις απομακρυσμένης διαχείρισης βελτιστοποιούν το σύστημα μιας εταιρείας, απλοποιώντας και ελέγχοντας τη φυσική υποδομή, από το edge στην επιχείρηση. Τέλος, οι λύσεις ασφαλείας μεγιστοποιούν τον χρόνο λειτουργίας και την αποτελεσματικότητα, αποτρέποντας τόσο το μηχανικό όσο και το ανθρώπινο σφάλμα, προσφέροντας ασφαλή περιβάλλοντα.

Η APC by Schneider Electric διαθέτει ευρεία γκάμα λύσεων για εταιρείες που κυμαίνονται από μια προ-ενσωματωμένη φυσική υποδομή για ένα μικρό κέντρο δεδομένων μέχρι εξαιρετικά προσαρμοσμένες λύσεις που δίνουν στην επιχείρηση ευελιξία, προκειμένου να ικανοποιήσει τις μοναδικές της απαιτήσεις.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Edge Computing και τις λύσεις της Schneider Electric.

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Schneider Electric

Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Η Schneider Electric πραγματοποιεί μια μοναδική προωθητική ενέργεια έως και τις 30 Απριλίου 2023, με κάθε αγορά ενός UPS, συμπεριλαμβάνεται η σειρά Easy UPS 1 Ph BVS.

Reviews Schneider Electric Hands-on Unboxing

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra 5kW hands-on

Το APC Smart-UPS Ultra 5KW της Schneider Electric είναι το μικρότερο και πιο προηγμένο μονοφασικό UPS 2U που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης και εξοικονόμησης κόστους ιδιοκτησίας.

Gear Schneider Electric

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Με έως και 2,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και το μισό βάρος και μέγεθος σε σχέση με παρόμοιες λύσεις, το APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ σε λιγότερο χώρο, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο IT για εφαρμογές edge computing.

Business Schneider Electric

Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις βιωσιμότητας

Πλήθος ψηφιακών και ανθρωποκεντρικών λύσεων λανσάρονται στην ετήσια σειρά εκδηλώσεων για πελάτες και συνεργάτες, που έχει γίνει πλέον θεσμός.