APC by Schneider Electric: Edge Computing στα μέτρα κάθε επιχείρησης

APC by Schneider Electric: Edge Computing στα μέτρα κάθε επιχείρησης, APC by Schneider Electric: Edge Computing στα μέτρα κάθε επιχείρησης

Η APC by Schneider Electric προσφέρει υψηλού επιπέδου λύσεις υποδομής για Edge Computing, οι οποίες έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες κάθε εταιρείας, από προεγκατεστημένες φυσικές υποδομές για μικρά κέντρα δεδομένων (data center) μέχρι εξαιρετικά εξατομικευμένες προσαρμόσιμες λύσεις που προσδίδουν στην επιχείρηση ευελιξία, ούτως ώστε να ικανοποιήσει τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της.

Το Edge Computing άρχισε να έρχεται στο προσκήνιο καθώς η διείσδυση και η επερχόμενη καθιέρωση του IoT, είχε σαν αποτέλεσμα την αναζήτηση τρόπων για την πρόσβαση στα δεδομένα που παράγονται από τις συσκευές αλλά και για καλύτερη συνδεσιμότητα. Το Edge Computing αποτελεί στην ουσία την αποθήκευση και την επεξεργασία των δεδομένων που παράγονται από τις συσκευές IoT στο network edge και όχι σε απομακρυσμένα data center. Αυτό προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια, ευελιξία και ταχύτητα.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η APC by Schneider Electric προσφέρει τρεις λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης: Λύσεις Φυσικής Υποδομής (Physical Infrastructure), Λύσεις Απομακρυσμένης Διαχείρισης και Λύσεις Ασφαλείας.

Οι Λύσεις Edge Computing της APC βοηθούν την εταιρεία να σχεδιάσει και να ενσωματώσει κατανεμημένη υποδομή IT με γρήγορο, εύκολο και επαναλαμβανόμενο τρόπο. Οι λύσεις καλύπτουν κάθε ανάγκη, από μικρά data center μέχρι εξατομικευμένες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης λύσεις. Η λύση Micro Data Centre της APC by Schneider Electric καθιστά γρήγορο, εύκολο και οικονομικό τον σχεδιασμό, την προμήθεια και την ανάπτυξη των φυσικών υποδομών συστημάτων πληροφορικής στα data center ή στο edge, οπουδήποτε στον κόσμο.

Τα προϊόντα Micro Data Centre έρχονται να προστατεύσουν και να διαχειριστούν big data σε μικρούς χώρους με λύσεις μίας μονάδας, η οποία περιέχει μια πλήρη υποδομή μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο που εξασφαλίζει τις κρίσιμες επιχειρηματικές εφαρμογές. Οι λύσεις Micro Data Centre περιλαμβάνουν τα:
Micro Data Centre SX – Ιδανικό για εγκαταστάσεις σε data centre ή edge.
Micro Data Centre FX – Βελτιωμένη για απόδοση σε οποιοδήποτε περιβάλλον

Οι Λύσεις απομακρυσμένης διαχείρισης, StruxureWare Data Center Infrastructure Management (DCIM) εξασφαλίζουν τη διαθεσιμότητα στο edge computing, αποτρέποντας την πιο συνηθισμένη αιτία διακοπών: ένα μη διαχειριζόμενο UPS. Η λύση της APC συνδυάζει εικόνες από κάμερα, ισχύ και δεδομένα από το περιβάλλον σε μια πλατφόρμα κοινής διαχείρισης. Οι εικόνες και οι προειδοποιήσεις απ’όλη την επιχείρηση μπορούν να ιδωθούν και να διαχειριστούν άμεσα, να αναλυθούν οι τάσεις και να αποφευχθούν τα προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται ασύγκριτη διαχείριση φυσικών κινδύνων.

Τέλος, οι Λύσεις Ασφαλείας προστατεύουν τις κρίσιμες εγκαταστάσεις Edge Computing από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση και μειώνουν τις παραβιάσεις ασφαλείας με τις λύσεις ασφαλείας και περιβάλλοντος της APC. Ταυτόχρονα διατηρούν τον χρόνο λειτουργίας και προστατεύουν τα δεδομένα επιβλέποντας τις φυσικές απειλές ενώ ελέγχουν την πρόσβαση στο περιβάλλον IT.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Edge Computing και τις λύσεις της Schneider Electric εδώ.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Schneider Electric

Schneider Electric: Νέα προωθητική ενέργεια για συστήματα UPS

Η Schneider Electric πραγματοποιεί μια μοναδική προωθητική ενέργεια έως και τις 30 Απριλίου 2023, με κάθε αγορά ενός UPS, συμπεριλαμβάνεται η σειρά Easy UPS 1 Ph BVS.

Reviews Schneider Electric Hands-on Unboxing

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra 5kW hands-on

Το APC Smart-UPS Ultra 5KW της Schneider Electric είναι το μικρότερο και πιο προηγμένο μονοφασικό UPS 2U που παρέχει ευελιξία εγκατάστασης και εξοικονόμησης κόστους ιδιοκτησίας.

Gear Schneider Electric

Schneider Electric APC Smart-UPS Ultra: Το πιο μικρό και ελαφρύ μονοφασικό UPS 3kW & 5kW

Με έως και 2,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα ισχύος και το μισό βάρος και μέγεθος σε σχέση με παρόμοιες λύσεις, το APC Smart-UPS Ultra παρέχει περισσότερη ισχύ σε λιγότερο χώρο, απελευθερώνοντας πολύτιμο χώρο IT για εφαρμογές edge computing.

Business Schneider Electric

Schneider Electric Innovation Summit World Tour: Με επίκεντρο τις δράσεις βιωσιμότητας

Πλήθος ψηφιακών και ανθρωποκεντρικών λύσεων λανσάρονται στην ετήσια σειρά εκδηλώσεων για πελάτες και συνεργάτες, που έχει γίνει πλέον θεσμός.