Apple και Samsung σε συζητήσεις για να λύσουν τις διαφορές τους;

Μετά τη συμφωνία με τη Google να αποσύρουν τις μεταξύ τους μηνύσεις όσον αφορά στην Motorola Mobility και τις παραβιάσεις πατεντών, η Apple φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Samsung. Οι δυο αιώνιοι αντίπαλοι μοιάζουν να θέλουν να βάλουν ένα τέλος στη μακροχρόνια δικαστική διαμάχη.

Στην πρώτη μεταξύ τους δίκη για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας η Apple κέρδισε $930 εκατομμύρια και φυσικά η Samsung άσκησε έφεση κατά της απόφασης. Στη δεύτερη δίκη όμως μπορεί η απόφαση να δικαιώνει την Apple καθώς επιδίκάστηκε με $119.6 εκατομμύρια όμως ουσιαστικά η Samsung είναι αυτή που βγήκε κερδισμένη καθώς η Apple ζητούσε το ποσό των $2.2 δισεκατομμυρίων και οι περισσότεροι αναλυτές περίμεναν μεγαλύτερη νίκη της Apple.

Σύμφωνα λοιπόν με την KoreaTimes, η Apple προσπαθεί πλέον να κλείσει εξωδικαστικά τις νομικές τις υποθέσεις κάνοντας την αρχή με τη Google. Μένει να δούμε αν τελικά θα κάνει το ίδιο με τη Samsung.
, Apple και Samsung σε συζητήσεις για να λύσουν τις διαφορές τους;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Επιτέλους !!! Μήπως δούμε και καμιά σοβαρή εξέλιξη…

Costas

Η μόνη εξέλιξη που είδαμε από την Apple τα τελευταία χρόνια ήταν οι μηνύσεις προς τη Samsung και το ίδιο design 4 χρόνια τώρα!

Ν.τ.

Πιανει τόπο προφανώς η διεθνής κατακραυγή για apple google samsung και τις πατέντες. … 4 Χρόνια χωρίς εξέλιξη και όλο αυτο το σκηνικό με τις δικές εκατέρωθεν, ηταν εμπόδιο στην εξέλιξη Τελικά καλά λένε οι φαν του: μετά απο αυτόν, το χάος . No jobs no apple

kwstascifi

@Ν.τ.
Δεδομένου ότι ο Jobs άρχισε την ανοησία με τις μηνύσεις, αυτός έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης γα την στασιμότητα.
Απλά η Apple έστω και αργοπορημένα κατάλαβε ότι δεν κέρδισε απολύτως τίποτα με τις μηνύσεις της, και ψάχνει το λεγόμενο “endgame strategy”, ώστε να μην ρεζιλευτεί κι άλλο.

Jimo

Τι ειναι αυτά που λέτε ρε παιδιά περί στασιμότητας της apple λες και η Samsung εχει αλλάξει το σχεδιασμό της τα τελευταία χρονια ;;;; Τωρα μιλάτε τα fun boys καταλαβαίνω ! Αλλα την apple δυστηχως δεν την έφτασε κανείς ! Και θα πω μόνο ένα ! Στο μόνο πράγμα που ειναι πρωτοπόρος η apple δεν ειναι οτι ανακάλυψε κάτι καινούριο ΑΛΛΑ οτι εκανε σωστά αυτό που οι άλλες εταιρίες απέτυχαν απο την αρχή να κάνουν ακόμα και αν ανακάλυψαν κάτι καινούριο ! Στην apple ολα λειτουργούν όπως θα έπρεπε και ειναι παράδειγμα προς μίμηση όπως και φάνηκε βέβαια για τις υπόλοιπες εταιρίες που ΟΛΕΣ θέλουν να την φτάσουν !

basilis20

πωπωπω λες και πληρώνεστε απο την apple αντιδράτε…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.