Apple Music: Έφτασε τους 38 εκατ. συνδρομητές, η εταιρεία τώρα αξίζει 922 δις δολάρια

Apple Music έφτασε 38 εκατομμύρια συνδρομητές εταιρεία αξίζει 922 δις δολάρια, Apple Music: Έφτασε τους 38 εκατ. συνδρομητές, η εταιρεία τώρα αξίζει 922 δις δολάρια

Η Apple βλέπει τα προϊόντα της να σημειώνουν πάντοτε υψηλές πτήσεις στην αγορά. Τα τελευταία τρία χρόνια (περίπου), το Cupertino έχει διαθέσει στο κοινό και μια υπηρεσία streaming μουσικής ονόματι Apple Music, παρόμοια δηλαδή με το δημοφιλές Spotify.

Σύμφωνα με την ίδια την Apple, η υπηρεσία της σημείωσε σημαντική αύξηση στους συνδρομητές τις τελευταίες εβδομάδες. Συγκεκριμένα, το Music έφτασε τους 38 εκατομμύρια πελάτες, δηλαδή 2 εκατομμύρια περισσότερους από τον περασμένο Φεβρουάριο (αύξηση 5.6%). Αυτή την στιγμή, η δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming μουσικής είναι το Spotify με 71 εκατομμύρια συνδρομητές. Όμως, αν η ανοδική πορεία του Apple Music συνεχιστεί, δεν αποκλείεται στο μέλλον να γίνουμε μάρτυρες μιας αλλαγής στην κορυφή. Δεδομένου του παρελθόντος των δύο εταιρειών και του γεγονότος πως το Spotify μετράει 9,5 χρόνια ζωής, η απότομη αύξηση του Apple Music ίσως αποδειχθεί καταλυτική.

Καθώς η Apple βλέπει (σχεδόν) κάθε προϊόν που κυκλοφορεί να σημειώνει επιτυχία, η μετοχή και η αξία της φτάνουν όλο και πιο κοντά στο θρυλικό “φράγμα” του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων. Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με το Yahoo Finance, η αξία του Αμερικανού κολοσσού είναι 922 δισεκατομμύρια δολάρια, με την μετοχή της να κυμαίνεται στα 181 δολάρια. Αν εκείνη αγγίξει τα 197 δολάρια, τότε η Apple θα ξεπεράσει κάθε… λογική και θα αξίζει 1 τρισεκατομμύριο (!). Στην ουσία, είναι θέμα χρόνου μέχρι αυτό να συμβεί, αν φυσικά το λογότυπο της εξακολουθήσει να απολαμβάνει το status πολυτελείας που έχει σήμερα. Όλα μοιάζουν να κυλούν ιδανικά για την Apple. Θα αλλάξει ποτέ αυτό…;

Apple Music έφτασε 38 εκατομμύρια συνδρομητές εταιρεία αξίζει 922 δις δολάρια, Apple Music: Έφτασε τους 38 εκατ. συνδρομητές, η εταιρεία τώρα αξίζει 922 δις δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
wave

Ποιότητα!!

apot345

Ε βέβαια, αφού δεν έχεις άλλον τρόπο να πάρεις/ακούσεις μουσική με τα τηλέφωνα αυτά..
Τί θα κάνεις; Συνδρομή…

Εύγε σε όλους τους ακόλουθους!

Chris_BMW

@apot345

Δεν έχεις άλλο τροπο να ακούσεις μουσική ..
😂😂😂

Τα 71 μυρια του Spotify που πολλοί απο αυτούς έχουν Android Smartphone ;; Μάλλον και αυτοί δεν έχουν άλλον τροπο ..

apot345

Δεν απορώ καθόλου που καταργήσανε το ραδιόφωνο. Που δεν μπορείς να ακούσεις μουσική κατεβασμένη.
Αφού είμαστε πρόβατα!
Αναμενόμενες τέτοιου τύπου απαντήσεις, που με τον χλευασμό αποφεύγουν να δουν το προφανές..

ΝΙΚΟΣ

Περνάς όλη την μουσική συλλογή σου στο PC στο Groove music, ανεβάζεις one drive αν θες να ακούς on line, ή στο smartphone (local storage)
Παίρνεις την δωρεάν έκδοση στο Spotify , φτιάχνεις τις λίστες σου και έχεις ότι χρειάζεσαι.
Παίρνεις και ένα κινητό με ραδιόφωνο ,και επίσης είσαι οκ επίσης.
Δε πα να γα…ούν όλοι στην τελική!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i