Νέες διαφημίσεις των iPad Pro, iPhone X για AR και Portrait Modes

Η Apple προωθεί σε μόνιμη βάση δύο εκ των κορυφαίων προϊόντων της, τα iPad Pro και iPhone X. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε στο Youtube νέες διαφημίσεις για την top-tier σειρά tablets της, καθώς και το επετειακό iPhone.

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση που αφορά τα iPad Pro προωθεί την αλληλεπίδραση των tablets με τον εξωτερικό κόσμο μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας. Το AR έχει… κάνει για τα καλά την είσοδο του στις ζωές εκατομμυρίων κατόχων iPhones και iPads, δίνοντας τους την δυνατότητα να ζήσουν μια νέα εμπειρία επικοινωνίας με το περιβάλλον. Οι AR εφαρμογές είναι διαθέσιμες αν κανείς έχει εγκατεστημένο το iOS 11 και αν η συσκευή του βρίσκεται στην λίστα με τις υποστηριζόμενες (iPhone 6S ή νεότερο, σειρά iPad Pro και iPad 9.7″ 2017).

Η δεύτερη διαφήμιση παρουσιάζει τα Portrait modes του iPhone X και αυτό γιατί, μέχρι στιγμής, είναι το μόνο iPhone που μπορεί να προχωρήσει σε λήψη portrait selfie (TrueDepth camera), πέραν της κανονικής δυνατότητας μέσω της κύριας κάμερας. Οι φίλοι της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τον εαυτό και τους φίλους τους χρησιμοποιώντας portrait φωτισμό, παρόμοιο με εκείνο επαγγελματικών στούντιο, που επιτυγχάνεται μέσω software. Προφανώς η Apple προωθεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο X, καθώς αποτελεί μοναδική δυνατότητα της συσκευής.

νέες διαφημίσεις iPad Pro iPhone X AR Portrait Modes, Νέες διαφημίσεις των iPad Pro, iPhone X για AR και Portrait Modes

νέες διαφημίσεις iPad Pro iPhone X AR Portrait Modes, Νέες διαφημίσεις των iPad Pro, iPhone X για AR και Portrait Modes

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις νέες διαφημίσεις του Cupertino για τα iPad Pro και iPhone X παραπάνω.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Το portrait mode είναι τραγικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.