Νέες διαφημίσεις των iPad Pro, iPhone X για AR και Portrait Modes

Η Apple προωθεί σε μόνιμη βάση δύο εκ των κορυφαίων προϊόντων της, τα iPad Pro και iPhone X. Πρόσφατα μάλιστα δημοσίευσε στο Youtube νέες διαφημίσεις για την top-tier σειρά tablets της, καθώς και το επετειακό iPhone.

Συγκεκριμένα, η διαφήμιση που αφορά τα iPad Pro προωθεί την αλληλεπίδραση των tablets με τον εξωτερικό κόσμο μέσω της τεχνολογίας επαυξημένης πραγματικότητας. Το AR έχει… κάνει για τα καλά την είσοδο του στις ζωές εκατομμυρίων κατόχων iPhones και iPads, δίνοντας τους την δυνατότητα να ζήσουν μια νέα εμπειρία επικοινωνίας με το περιβάλλον. Οι AR εφαρμογές είναι διαθέσιμες αν κανείς έχει εγκατεστημένο το iOS 11 και αν η συσκευή του βρίσκεται στην λίστα με τις υποστηριζόμενες (iPhone 6S ή νεότερο, σειρά iPad Pro και iPad 9.7″ 2017).

Η δεύτερη διαφήμιση παρουσιάζει τα Portrait modes του iPhone X και αυτό γιατί, μέχρι στιγμής, είναι το μόνο iPhone που μπορεί να προχωρήσει σε λήψη portrait selfie (TrueDepth camera), πέραν της κανονικής δυνατότητας μέσω της κύριας κάμερας. Οι φίλοι της φωτογραφίας θα έχουν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τον εαυτό και τους φίλους τους χρησιμοποιώντας portrait φωτισμό, παρόμοιο με εκείνο επαγγελματικών στούντιο, που επιτυγχάνεται μέσω software. Προφανώς η Apple προωθεί το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό στο X, καθώς αποτελεί μοναδική δυνατότητα της συσκευής.

νέες διαφημίσεις iPad Pro iPhone X AR Portrait Modes, Νέες διαφημίσεις των iPad Pro, iPhone X για AR και Portrait Modes

νέες διαφημίσεις iPad Pro iPhone X AR Portrait Modes, Νέες διαφημίσεις των iPad Pro, iPhone X για AR και Portrait Modes

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις νέες διαφημίσεις του Cupertino για τα iPad Pro και iPhone X παραπάνω.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Το portrait mode είναι τραγικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software iOS YouTube YouTube Music

YouTube Music: Bug εμφανίζει μαύρη οθόνη στα iPhone

Ορισμένοι χρήστες τoυ YouTube Music για iOS αντιμετωπίζουν ένα σφάλμα όπου η εφαρμογή ανοίγει σε μαύρη οθόνη.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.