Apple, Κοντά σε συμφωνία $4 δισεκατομμυρίων με την Τουρκία

Σύμφωνα με φήμες, ο Tim Cook, θα επισκεφτεί σύντομα την Τουρκία για δύο σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος αφορά στα εγκαίνια του πρώτου Apple Store της εταιρείας στην Τουρκία. Ο δεύτερος λόγος που οο Tim Cook μαζί με ομάδα στελεχών της Apple επισκέπτεται την Τουρκία είναι για να διαπραγματευτεί με τον Πρόεδρο της Τουρκίας, Αμπντουλάχ Γκιούλ τους όρους μίας συμφωνίας, που θέλει την Τουρκία να αγοράζει iPads αξίας 4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η συμφωνία αποτελεί μέρος του project “FAITH”, με βάση το οποίο η Τουρκία θέλει να επιχειρήσει να εκσυγχρονίσει το εκπαιδευτικό της σύστημα, αντικαθιστώντας τους μαυροπίνακες και τις… κιμωλίες ή τα τετράδια, με tablets όπως το Apple iPad. Σύμφωνα με αναφορές, η Τουρκία θα αγοράσει αρχικά 10.6 εκατομμύρια iPads ενώ λίγο αργότερα, θα προμηθευτεί ακόμη 2 με 2.5 εκατομμύρια όμοιες συσκευές. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει 4 χρόνια και θα κοστίσει στην Τουρκία $3 δισ. με 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι αναφορές κάνουν λόγο επίσης και για τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της Apple στην Τουρκία, το οποίο θα βρίσκεται στο Zorlu Center, στην Κωνσταντινούπολη και εξωτερικά θα μοιάζει με το γυάλινο, σε σχήμα κύβου, κατάστημα της εταιρείας στην 5η Λεωφόρο στην Ν.Υόρκη.

Apple Τουρκία συμφωνία iPad, Apple, Κοντά σε συμφωνία $4 δισεκατομμυρίων με την Τουρκία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIMIS

Θα αποκτήσει άραγε κάποια στιμή Apple store η Ελλάδα; Τόσος κόσμος αγοράζει τα προ’ι’όντα τους εδώ!

Ιωάννα

Δυστηχως η αγορα της ελλαδας ειναι πολυ μικρη και ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΗ το κυριοτερον!
βραζιλια-τουρκια =εισροή κασεριού!
ελλαδα=ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ οικονομικά χώρα!

ev

Φιλε dimis εχει η ελλαδα apple store και μαλιστα πανω απο ενα.

AnakinSkywalker

O DIMIS δεν εννοεί apple premium reseller stores που υπάρχουν στην Ελλάδα αρκετά, αλλά Apple store που δεν υπάρχει (και φαντάζομαι ούτε θα υπάρξει τουλάχιστον άμεσα στο μέλλον…)

Γιώργος Τσ.

Και εμείς εδώ πρέπει να τρώμε στη μάπα τις κιμωλίες και το “νέφος” που μένει στην τάξη κάθε φορά που σβήνουμε τον πίνακα…

Kilplix

Μπραβο στον προεδρο της Τουρκιας που αναβαθμιζει σε τετοιο επιπεδο το εκπαιδευτικο συστημα τις τουρκιας..
Ολα αρχιζουν απο την εκπαιδευση…ολες οι χωρες πανε μπροστα η Ελλαδαρα παει αναποδα…πραγματικα ζηλευω αλλα χαιρομαι και ολας που τα παιδια εκει εχουν μια ελπιδα για ενα καλυτερο αυριο..

Spyros

Η Ελλαδα εκπαιδευτηκε στα δανεια και στον νεοπλουτισμο,δεν εχει αναγκη.Οι πολιτικοι μας να μας χαιρονται,και εμεις επισης.Χρονια πολλα σε ολους!

panosdp

Όπως είχε γίνει κάποτε και εδώ με τα netbook….Η Τουρκία πέρα της Κωνσταντινούπολης και της Άγκυρας,είναι πολύ πίσω σε θέματα τεχνολογίας και βιοτικού επιπέδου….μου φαίνεται περίεργη μια τέτοια κίνηση αυτού του μεγέθους!

Darth

@Kilplix από την στιγμη που την Ελλάδα την προορίζουν προς εξαφάνιση η τουλάχιστον μετατροπή σε μια μικρή αποικία με μερικούς σκλάβους χωρίς μόρφωση κλπ… τι άλλο περιμένεις δλδ να γίνει?

stefanos

Άρχισε τώρα εδώ ο κάθε ένας να λέει τις θεωρίες συνωμοσίας του για την Έλλαδα και για την Τουρκία.

Δημήτρης

Πραγματικά μόνο αντιληψάρες και θεωριες συνωμοσίας.κανει η Τουρκία 4 δις τζίρο στην apple με τα λεφτά του λαού της και ενω το βιωτικο επιπεδο στην τουρκια δε διαφερει απ τη δικη μας κατασταση και ως δια μαγείας επειδη θα κρατάνε tablet στο χέρι οι μαθητές,αναβαθμίστηκε η παιδεία.Υποβαθμιση ειναι στην ουσία.Το βιβλιο ειναι αναντικαταστατο.Διαβαςτε και καμια ερευνα.Και αντι να κανουν σημαντικες ουσιωδης αλλαγες και η τεχνολογια (που χρειαζεται) να παιζει συμπληρωματικο ρολο,αντικαθιστουν τα βιβλια με ψηφιακα συν τοις αλλοις.κατι που πηγαν να κανουν και εδω εν μερη και ναυαγησε

DIMIS

Αυτό ακριβώς εννοώ φίλε AnakinSkywalker!…Αντε και καλές γιορτές να έχουμε!!!

Μάνος

Φίλε Δημήτρη .Υπάρχουν εκατομμύρια βιβλία στο Ίντερνετ κακός βασιζουμε την εκπαίδευση σε ΕΝΑ κάι παλιό βιβλίο που γράφτηκε πριν από 20 χρονια και γω δε ξέρω από ποιον…Έπρεπε να μην είχε ναυαγήσει τότε αυτή η προσπάθεια , στασιμους μας άφησε παρά καλό μας έκανε …

aris

@Κιλπλιχ

οτι και να κανει η τουρκια σαν ανθρωποι αυτοι δεν θα πανε ποτε μπροστα..και αυτο το λεω λογω θρησκειας…συμφωνω βεβαια οτι ολα πολλα ξεκινανε απο την εκπαιδευση αλλα αυτοι ειναι καταδικασμενοι οσο εχουν τον αλλαχ…

οι ανθρωποι ειναι ουγκ.. 🙂

Δημήτρης

Αλλο πράγμα το να βελτιωνεται η και να αλλαζει εντελως η υλη ενος σχολικου βιβλιου(με γνομωνα το συμφερον των μαθητων ομως γιατι συνηθως τα αλλαζουν για να πετσοκοψουν την παιδεια και να πλασαρουν και αλλα ψεματα) και αλλο πραγμα το να στο δινουν μονο ψηφιακα .περα απ τα συμφεροντα που παιζονται.πες μου φιλε μου ποσο συγκεντρωμενος μπορει να ειναι ο μαθητης εχοντας εναν υπολογιστη η ταμπλετ μπροστα του για να διαβασει.και εγω υπερμαχος της τεχνολογιας ειμαι αλλα εκει που πραγματικα χρειαζεται.κανενα αλλο μεσο δε μπορει να φτασει το επιπεδο ενος βιβλιου κυριως στο θεμα της συγκεντρωσης που εχει και ως συνεπεια την καλυτερη αφομοιωση

tasos

Αφηστε την τουρκία…εμεις έχουμε την Nokia και Zte που θα κανουν επενδύσεις στην Ελλαάδα σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του Σαμαρά….

arg

εχει δεν εχει ποσός με ενδιαφέρει, να είναι καλά τα σκρουτζομάγαζα !!

keysmith

η τουρκία έχει κάνει πατάτα με την επιλογή της διότι απλά επέλεξε ένα σύστημα (IOS) που είναι κλειστό και μονοπολιακό. Οτι χαλάει θα πρέπει να τα ακουμπάνε στην Apple για πάντα και οι επόμενες γενιές είναι καταδικασμένες να αγοράζουν από το ίδιο σύστημα. Ένα σύστημα που όσα πλεονεκτήματα και να έχει δεν πάυει να έχει απαράδεκτους περιορισμούς ειδικά για την εκπαίδευση (όπως όχι SD κάρτα, όχι OTG, όχι ξεκλείδωτο λειτουργικό γενικά). Ασφαλώς θα έπρεπε να κατευθυνθεί σε μία λύση android που εκτός ότι είναι πιο ευέλικτο από κάθε άποψη σου επιτρέπει όταν δεις τα σκούρα (πχ ύφεση στην οικονομία σου) να καταφύγεις σε φτηνές κινεζιές ή να εφαρμόσεις πολιτική με επιδότηση (πχ αν θέλει ο μαθητής να δίνει κάτι παραπάνω και να παίρνει ένα καλύτερο ταμπλετ). Να θυμίσουμε ότι η Τουρκία είναι η ακριβότερη χώρα (ή στην πρώτη τριάδα) στην τιμή που πωλείται το iphone προ φόρων. Αυτό είναι φαντάζομαι το ευχαριστό του Cook για το μονοπόλειο που πάει να κερδίσει. Βέβαια μην κρατάτε μεγάλο καλάθι καθώς σας θυμίζω ότι και στην Ελλάδα επί Καραμανλή πήγαν να ξεκινήσουν να δίνουν netbooks στα παιδιά και αυτό εφαρμόστηκε για ένα χρόνο. Ναι ήταν πάρα πολύ θετικό (φτωχά παιδιά απέκτησαν το δικό τους… Συνέχεια »

Α

Συμφωνώ απόλυτα με το Δημήτρη στη σύγκριση που κάνει ανάμεσα σε βιβλίο και ψηφιακό βιβλίο. Οσο και να προσπαθούνα να “σπρώξουν” τη λογική οτι ο εγκέφαλος θα προσαμροστεί απόλυτα στο ψηφιακό κόσμο, αυτό δε θα γίνει. Ο εγκέφαλός μας ειναι αναλογικός.
Σίγουρα σαν έξτρα εργαλείο οι ταμπλετες ειναι χρήσιμες αλλά δε πρέπει να αντικαταστήσουν τα βιβλία.
Τώρα με όλους αυτούς που βρίσκουν σα μοναδικό πρόβλημα της Ελλάδας οτι δε μας κάνει η Αππλε την τιμή να μας ανοίξει επίσημο μαγαζί στα μέρη μας τι να πω. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Κρίμα.

Nio

Τι λετε ρε τρελα αγορια???? Ταμπλετες κ παλι ταμπλετες. Το μελλον ειναι ψηφιακο. Παμε πλεονεκτηματα εναντι βιβλιων??????? 1. Οσο κανουν δυο τρια αντε τεσσερα βιβλια το κρατος θα αγορασει μια ταμπλετα. (android) 2. Η ιδια ταμπλετα θα χρησιμοποιηθει για αρκετα χρονακια ακομα αφου το μονο που θα κανει στην ουσια θα ναι αναγνωση βιβλιων αντε κ κανα σημειωματαριο κ τιποτα light office. Αρα μεγιστη οικονομια..!!!!! 3. Θες να κανεις μια διορθωση στο βιβλιο κυριε? Ενα update απο το site και ετοιμο. 4. Μοιραζουν τα βιβλια στην μεση της χρονιας? Στο τελος? Αλλοι τα παιρνουν κανονικα? Μπαινεις στο ιντερνετ κ τσααακ απο την πρωτη μερα παρτα. 5. Δεν θα κουβαλανε ολοκληρες βρωμοτσαντες 120 κιλα η καθεμια εμποδιζοντας την αναπτυξη τους. 6. Το κρατος θα μειωσει κατα πολυ τα εξοδα του καθε χρονο μοιραζοντας χιλιαδες?? βιβλια σε ολη την Ελλαδα στα γυμνασια στα λυκεια κ στα πανεπιστημια κ ΑΤΕΙ παρακαλω. Θα τα δινει απλα σε ψηφιακη μορφη χωρις τεραστια εξοδα. 7. Τα βιβλια φθειρονται. Εχουν επιπλεον εξοδα. Τα ντυνεις αν δεν θες να λιωσουν. Αγοραζεις μολυβια, ξυστρες, στυλο, μπλανκο, γομες, τσαντες, τετραδια Σκεφτειτε την οικονομια που θα κανουν τα παιδια κ την λειτουργικοτητα, που θα τα εχουν ολα σε ενα νοικυρεμενα. 8.… Συνέχεια »

Σακης

Καλησπερα χρονια πολλα και καλα. Οτι και να κανει η τουρκια θα ειναι μια ζωη πισω απο το φεγγαρι σε πολλα πραγματα… Γιατι δεν λενε και οτι πηγαν και πλυντήρια σε καποια χωρια της ανατολικης τουρκιας που ζουν πολλα μυρρια ανθρωπων και δεν ειχαν ρευμα νερο και δρομους πολλα χωρια με αποτελεσμα να βαζουν τη σκάφη τους επανω στα πλυντηρια τους να πλενουν. Και στατιστικα ειναι η 3η πιο φτωχη χωρα του πλανήτη…

Δημητρης

Nio οσα και να γλυτωσει το κρατος να εισαι σιγουρος πως δε θα μπουν στις τσεπες μας οπως και με καθε μειωση και περικοπη γινεται.περικοπες στα ουσιωδη,υγεια,παιδια κλπ δεν πρεπει ουτε για πλακα να τα επικροτουμε.ναι,συμπλωρωματικα στη διδασκαλια η τεχνολογια μπορει να προσφερει πολλα(διαδραστικοι πινακες,εφαρμογες κ.α.) και φυσικα ειναι το μελλον συμπληρωματικα ομως.εχεις δοκιμασει να διαβασεις δοκιμιο,φιλοσοφικο βιβλιο,ιστορικο,πολιτικης οικονομιας κτλ κτλ σε ebook?δε γινονται αυτα τα πραγματα.Oι λογοι πολλοι.αναποτελεσματικη πλοηγηση σε τετοιο ογκο κειμενων,οι οθονες προκαλουν τεραστια αποσπαση προσοχης και μεγαλη καταναλωση πνευματικων δυναμεων με αποτελεσμα τη δυσκολοτερη κατανοηση του υλικου.η γραφη με το χερι εχει ασυγκριτα πλεονεκτηματα σε σχεση με την πληκτρολογηση σε οτι αφορα τη μαθηση.διαβαστε πως λειτουργει ο εγκεφαλος σε οτι αφορα την εκμαθηση.το βιβλιο σου παρεχει πληροφοριες συνεχως μεσω της αφης χωρις να χανεις την πρωσηλωση σου(δεξι χερι οι σελιδες που απομενουν,αριστερο αυτες που εχεις διαβασει κ.α.).οπτικος προσανατολισμος.εχεις πληρη εικονα ανα πασα στιγμη του συνολου του κειμενου που βρισκεσαι κλπ κλπ.θα μπορουσα να αναφερω απειρα ακομα πλεονεκτηματα αλλα δε θελω να κουρασω.ψαξτε το.και επαναλαμβανω.προφανως θελουμε και χρειαζεται η τεχνολογια να μπει στις ζωες των μαθητων.με σωστο τροπο ομως και για το συμφερον μας

Α

@Nio, αν σε ενδιαφέρει να διαβάσεις κάτι πέρα απο τα ποσοτικά δεδομένα που παραθέτεις και που δεν έχουν σχέση με τη διαδικασία ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ + ΑΦΟΜΟΙΩΣΗΣ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ

https://www.scientificamerican.com/article.cfm?id=reading-paper-screens&page=1

tomtik

Το ελληνικό σύστημα εκπαίδευσης απέτυχε από την στιγμή που παράγει βόδια που μυρηκαζουν και παπαγαλίζουν.
Η Τουρκία με πληθυσμό 7 φορές της Ελλάδας έχει πραγματικά ενεργό οικονομικό πληθυσμό μικρότερο αναλογικα από ότι η Ελλάδα.

Πάνω από 40% των νέων στην γειτονική χώρα ανήκει σε μια εθνική μειονότητα ( Κουρδική) που της απαγορεύεται ο γλωσσικός , εθνικός και ιστορικός αυτοπροσδιορισμός.Δεν μαθαίνουν την γλώσσα και την ιστορία τους τα παιδιά αυτά.Οπότε φαντάζομαι θα ξέρετε τι εύχονται να κάνει τις ταμπλέτες ο Ερντογάν, που να τις βάλει.
Η τουρκική ηγεσία έκανε εγκληματικά πολιτικά λάθη τα τελευταία χρόνια,μεγάλες πολιτικές αστοχίες κι όπως εκτιμούν πολιτικά κέντρα, δεξαμενές σκέψεις, αναλυτές ( και από Ευρώπη,ΗΠΑ,Ρωσία,Ισραήλ) το κουρδικό ζήτημα ειναι ένα μεγάλο θέμα της επόμενης δεκαετίας που θα οδηγήσει σε μικρές (Συνομοσπονδία) ή μεγάλες ( διάλυση) απώλειες για την Τουρκία.

Η Fed στις ΗΠΑ έκοψε το φτηνό δολλάριο, η τουρκική λίρα αγκομαχα και η φούσκα ακινήτων ειναι έτοιμη να σκάσει.

tomtik

Η Τουρκία του αναλφαβητισμού, των 5000$ ΑΕΠ , του υπουργού με το ακριβό ελβετικό ρολόι μίζα που μοίραζε σα γύφτος λίρες μπαξισι στην κάμερα.

Επειδή ο υπερφίαλος Ερντογάν τα βρήκε σκούρα, δεν γίνεται ξανά πρωθυπουργός ( το απαγορεύει το σύνταγμα)ούτε Πρόεδρος με υπερεξουσίες (δεν του βγαίνουν τα κουκιά για συνταγματική αναθεώρηση)όπως ήθελε.Πως θα αντιδράσει;Που θα κάνει εξαγωγή της κρίσης;Στην Ελλάδα ίσως με ένα νέο επεισόδιο Ιμίων;

Ήδη κάποια σχόλια στην Τουρκία γύρω από την συμφωνία με την Apple είναι ποιος θα καρπωθεί την μίζα από την προμήθεια των συσκευών.

Για τα αστεία που λέει ο φίλος Νιο να θυμίσουμε ότι στις ΗΠΑ η πολιτεία της Καλιφόρνια ανέστειλε το πρόγραμμα των iPad στους μαθητές των σχολείων,ειδικά μετά το “σπάσιμο” των ταμπλετων εκεί και την αντιπαραγωγική εκπαιδευτικά χρήση τους από τα παιδιά.

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα με υγεία και χαρά.
Κριτική σκέψη εκεί είναι που δεν πρέπει να αποτύχει η παιδεία μας.Όπως την αγωγή την δίνει κυρίως η οικογένεια έτσι και για την κριτική σκέψη ευθύνη έχουμε προσωπικά εμείς οι ίδιοι οι νέοι να την καλλιεργήσουμε.

Στην Ελλάδα μπορεί να γράψει ο μαθητής/νέος στο ίντερνετ ελεύθερα κρίνοντας ακόμη και ιερά και όσια.
Ρωτήστε τι γίνεται στην Τουρκία με προσβολή του Τουρκισμου.

A

@Δημήτρη, πολύ καλές οι αναφορές σου. Να σε ρωτήσω με τι ασχολείσαι επαγγελματικά ή τί σπουδάζεις; Σ

Nio

@Α σε ευχαριστω πολυ. Μ’ αρεσει να μαθαινω. Σε συμβατικες οθονες ειναι οντως πολυ κουραστικο το διαβασμα. Ομως υπαρχουν modes (επιλογες) με μαυρο φοντο απο πισω με πολυ ξεκουραστο διαβασμα. Κ σιγουρα εχουν αναπτυχθει οθονες για διαβασμα. Μπορει κ καλυτερο απο βιβλιο.

@tomtik για τα αστεια που λεω δεν εισαι καλα ενημερωμενος. Προφανως πρεπει να υπαρχει κ συνειδηση απο τους πολιτες. Οχι πηραμε ταμπλετ παμε να το σπασουμε να παιζουμε angry birds.

“Σε αντίθεση με άλλα tablets δεν παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο καθώς προορίζεται αποκλειστικά για την αντικατάσταση των σχολικών βιβλίων.”

https://perierga.gr/2011/10/%CF%81%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BD-tablet/

Οι ηλικιωμενοι διαβαζουν πιο ανετα απο οτι στα βιβλια.
https://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_21/02/2013_483933
https://www.neolaia.gr/2011/07/05/notia-korea-psifiaka-sxolika-biblia/

P.S. Δεν δαγκωνει ο γουγλης.

vasilis

Και γιατί δεν παίρνει κάνα κινέζικο τετραπύρηνο να χαλάσει μόνο 1 δίς και να γουστάρουν και τα παιδιά χωρίς να πρέπει να έχουν pc με itunes για να περάσουν κάνα έγγραφο η κάνα σκανάρισμα μέσα…
Με το κινέζικο θα πεί ο καθηγητής ”παρακαλώ ανοίξτε τα bluetooth” η ”φέρτε τις κάρτες sd με τις αεργασίες που κάνατε στο σπίτι”.

Δημήτρης

@A τηλεπικοινωνιες εχω σπουδασει αν και εχω εργαστει ελαχιστα στον κλαδο μου.Οχι απο επιλογη μου προφανως.Καλες γιορτες σε ολους τους tech blogers

DIMIS

Αναφερόμενος στο αρχικό μου ερώτημα περί Apple store στην Ελλάδα, είναι προφανώς ρητορικό. Ούτε εγώ πιστεύω ότι θα υπάρξει ένα τέτοιο κατάστημα (σύντομα τουλάχιστον) στη χώρα μας…

tiamat

πολυ χρησιμα οσα μας ειπες φιλε @δημητρης οπως και ο @tomtik ,παντως ενας χαμος γινεται στη τουρκια με αδιαφανεια και κρυφη μιζα περισσοτερη και απο τη τριτοκοσμικη ελλαδα!

A

@Νιο, χαίρομαι που βρήκες ενδιαφέροντα τα στοιχεία του άρθρου.
@Δημήτρη, κρίμα και ελπίζω πολύ σύντομα να βρεις κάτι σχετικό μιας και οι γνώσεις σου και οι απόψεις σου πάνω στη διάδραση ανθρώπου-τεχνολογίας είναι εύστοχες και θα μπορούσαν να παράξουν ενδιαφέροντα προϊόντα. Καλή επιτυχία εύχομαι.

jacob

@Νio, ειναι αυτο που λεμε, πληρης ταυτιση αποψεων.
Να προσθεσω και κατι ακομα:
*Το οτι ειναι ταμπλετ, δε σημαινει οτι δε μπορουν να του φορεσουν μια education edition στο λειτουργικο, ωστε να μην μπαινουν σε διαφορα sites και το περιβάλλον να ειναι κατάλληλο για διαβασμα… διχως να χανουν τη συγκεντρωση τους.
Ομως, να συμφωνησω και με τους αλλους που μιλανε για το επιπεδο της Τουρκιας κλπ, γτ πολλοις κοσμος δεν εχει να φαει εκει.
Αρα => Εκπαιδευση+Υγεια+Β. αναγκες=αναπτυξη του επιπεδου διαβιωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.