Black Friday 2018: Οι προσφορές ξεκίνησαν στο www.you.gr

Black Friday 2018: Οι προσφορές ξεκίνησαν στο www.you.gr, Black Friday 2018: Οι προσφορές ξεκίνησαν στο www.you.gr

Το www.you.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της Info Quest Technologies από τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου, μέχρι και τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, καθημερινά θα φέρνει νέες εκπλήξεις και προσφορές σε πλήθος προϊόντων και κατηγοριών, όπως Τηλεοράσεις, Smartphones, Laptops και περιφερειακά, αφυγραντήρες και θερμαντικά σώματα, μικρές και μεγάλες οικιακές συσκευές, αλλά και έπιπλα, είδη γυμναστικής και είδη προσωπικής φροντίδας.

Το www.you.gr, με περισσότερα από 15.000 προϊόντα τεχνολογίας, μικρές και μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, προϊόντα καθημερινής φροντίδας και βρεφικά είδη, πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής και παράδοσης, καθημερινές προτάσεις και προσφορές, αλλά κυρίως με την αξιοπιστία και ποιότητα εξυπηρέτησης που εγγυάται η Info Quest Technologies.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Ενταξει για γελια ειναι, 3-4 προϊόντα που τσεκαρα εχουν με την προσφορα ιδια τιμη με το skroutz

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Computers Black Friday 2018 Dell

Black Friday 2018: Όλες οι προσφορές στο Dell Exclusive Store

Η Black Friday 2018 είναι και επίσημα εδώ, σήμερα στις 23 Νοεμβρίου 2018, με το Dell Exclusive Store να συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στο μεγάλο καταναλωτικό event με πραγματικά deals για όσους επισκεφθούν το κατάστημα, από τις 09:00 και μετά, στο 3ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι.

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

Smartphones Black Friday 2018 COSMOTE GERMANOS

Black Friday 2018: Οι προσφορές των COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ

Με προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας, υποδέχονται και φέτος την Black Friday 2018 τα καταστήματα COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Τρίτη 20 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.

Smartphones Black Friday 2018 Vodafone

Black Friday 2018: Οι προσφορές της Vodafone σε smartphones και tablets

Στα καταστήματα Vodafone και το Vodafone eShop όλοι έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές Black Friday 2018 προσφορές και να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Smartphone, Tablet & Αξεσουάρ με έκπτωση έως -80%.