Business Cloud, Δύο νέες εφαρμογές θα παρουσιαστούν στην Έκθεση HORECA 2014

Η πλατφόρμα Business Cloud δημιουργήθηκε με στόχο να απαντήσει στην ανάγκη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων να διαχειριστούν τα δεδομένα τους, έτσι ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες του σύγχρονου, απαιτητικού και ανταγωνιστικού περιβάλλοντος. Η πλατφόρμα προσφέρεται ως συνδρομητική υπηρεσία εξειδικευμένων εφαρμογών, για πλήθος επαγγελμάτων, με το μοντέλο Software as a Service (Λογισμικού ως Υπηρεσία).

Χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία του cloud computing για υψηλές επιδόσεις και διαθεσιμότητα με χαμηλό κόστος, η πλατφόρμα Business Cloud διαθέτει εργαλεία για τη διαχείριση του πελατολογίου, της αποθήκης, των πωλήσεων και αγορών, της έκδοσης παραστατικών, τα οικονομικά και στατιστικά στοιχεία καθώς και πλήθος άλλων λειτουργιών.

Με τον τρόπο αυτό, ο επαγγελματίας έχει άμεση πρόσβαση για συνεχή παρακολούθηση των εργασιών του, της οργάνωσης και του ελέγχου των συναλλαγών του, σε πραγματικό χρόνο. Στη σουίτα εφαρμογών του Business Cloud, έρχονται να προστεθούν δύο νέες εφαρμογές για την οργάνωση του σύγχρονου επαγγελματία του κλάδου της μαζικής εστίασης και της φιλοξενίας.

Η επίσημη παρουσίαση των πρωτοποριακών εφαρμογών της πλατφόρμας, θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση HORECA 2014, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, από 7 έως και 10 Φεβρουαρίου 2014. Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις νέες εφαρμογές και τις λειτουργίες της πλατφόρμας Business Cloud (Hall 1, Περίπτερο D26).

Business Cloud HORECA 2014, Business Cloud, Δύο νέες εφαρμογές θα παρουσιαστούν στην Έκθεση HORECA 2014

Σχετικά με το BUSINESS CLOUD
Το Business Cloud ιδρύθηκε το 2013, από νέους φιλόδοξους προγραμματιστές, προκειμένου να αποτελέσει την πληρέστερη σουίτα εφαρμογών για κάθε επιχείρηση. Η πλατφόρμα Business Cloud ενσωματώνει μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά, που την κάνουν να υπερέχει από οποιοδήποτε άλλο αντίστοιχο προϊόν της αγοράς. Παρέχει τις μόνες 100% cloud εφαρμογές για επαγγελματίες στην Ελλάδα. Η πλατφόρμα Business Cloud, δημιουργήθηκε με πυλώνα το cloud computing και γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην παγκόσμια αγορά. Η συνολική δομή και το γραφικό περιβάλλον έχει γίνει από ειδικούς, έτσι ώστε η χρήση της κάθε εφαρμογής να είναι κατανοητή και από αρχάριους χρήστες. Κάθε εφαρμογή της πλατφόρμας, έχει σχεδιαστεί για να αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για τον εκάστοτε κλάδο που απευθύνεται.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business

eCommerce & Digital Marketing Expo SE Europe 2024: 24 – 26 Μαΐου 2024, Αθήνα

Η Verticom, διοργανώτρια της eCommerce & Digital Marketing Expo Southeastern Europe 2024, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια της διοργάνωσης είναι διαθέσιμα για τους επισκέπτες της έκθεσης.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Business Apple

Apple: Θέλει συμφωνία με το Photobucket για την εκπαίδευση μοντέλων τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των εταιρειών που αναζητούν συμφωνία με τη Photobucket για την εκπαίδευση των μοντέλων ΑΙ της.

Business Apple Apple Car

H Apple απέλυσε περισσότερους από 600 υπαλλήλους μετά την ακύρωση του Apple Car

Η Apple υπέβαλε μια απαιτούμενη ειδοποίηση, επιβεβαιώνοντας τα σχέδια για μόνιμη απόλυση περισσότερων από 600 υπαλλήλων.