Canon iR 3225-45 | Νέα σειρά προηγμένων ασπρόμαυρων εκτυπωτών

, Canon iR 3225-45 | Νέα σειρά προηγμένων ασπρόμαυρων εκτυπωτώνΗ Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Canon στην Ελλάδα, ανακοίνωσε τη διάθεση της σειράς iR 3225-45, μίας νέας σειράς ασπρόμαυρων εκτυπωτών πολλαπλών λειτουργιών (MFP), η οποία επιτρέπει στους χρήστες τη σάρωση και τη διανομή εγγράφων με χρήση χρώματος. Τα συστήματα iR 3225/N, iR 3235/N και iR 3245/N αποτελούν μία πανίσχυρη λύση για ομάδες εργασίας σε επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, αλλά και σε μεγάλα εταιρικά περιβάλλοντα.

Τα μοντέλα iR 3225-45 διαθέτουν ενσωματωμένη δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυο με προαιρετικούς ελεγκτές για την εκτύπωση μέσω δικτύου, προσφέροντας εξαιρετική σχέση κόστους προς απόδοση και πραγματική εξοικονόμηση στο κόστος λειτουργίας, καθώς παρέχουν στις ομάδες εργασίας τη δυνατότητα χρήσης μόνο μίας, κοινόχρηστης συσκευής. Τα συστήματα προσφέρουν επίσης υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά εισόδου και εξόδου, στα οποία περιλαμβάνονται η έγχρωμη σάρωση, οι δυνατότητες σύνδεσης σε ασύρματο δίκτυο LAN, οι δύο θύρες USB και η δυνατότητα εκτύπωσης με ανάλυση στα 1200 dpi για μεγαλύτερη βελτίωση της ευχρηστίας και της απόδοσης, προωθώντας ακόμα περισσότερο την αποδοτικότητα στα περιβάλλοντα γραφείου.

Τα μοντέλα διαθέτουν επίσης ένα νέο πάνελ χειρισμού, το οποίο διασφαλίζει ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση. Σε αυτό περιλαμβάνεται μία μεγάλη TFT οθόνη αφής με προηγμένη ποιότητα εικόνας και εξαιρετική ευαισθησία στις καταχωρίσεις του χρήστη, διασφαλίζοντας υψηλότερα επίπεδα ευχρηστίας και ταχύτητας στο χειρισμό.

Για τις επιχειρήσεις με απαιτήσεις σάρωσης σε τακτική βάση, η προαιρετική λειτουργία i-αποστολής επιτρέπει στους χρήστες τη διανομή των σαρωμένων εγγράφων σε πολλαπλούς προορισμούς, όπως διευθύνσεις email, διακομιστές FTP ή i-Φαξ από τη συσκευή. Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη ροή των εργασιών, με παράλληλη εξοικονόμηση αναλώσιμων, όπως το χαρτί και το μελάνι.

Στη σημερινή εποχή, το θέμα της ασφάλειας αποτελεί προτεραιότητα για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους. Η σειρά iR 3225-45 προσφέρει αυξημένα επίπεδα ασφάλειας, καλύπτοντας όλους τους κρίσιμους τομείς: από τη συσκευή έως τη διαχείριση των εγγράφων και τη χρήση μέσω δικτύου. Η διαγραφή των περιεχομένων του σκληρού δίσκου αποτρέπει την παραμονή δεδομένων ευαίσθητου χαρακτήρα στη συσκευή, ενώ οι πληροφορίες που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κρυπτογραφούνται. Οι δυνατότητες δημιουργίας αρχείων PDF με κρυπτογράφηση και υπογραφή χρήστη επιτρέπουν την ασφαλή διανομή των σαρωμένων εγγράφων, καθώς μόνο οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες αποκτούν πρόσβαση στις πληροφορίες. Επιπλέον, σε περίπτωση ανίχνευσης ενός ύποπτου δικτύου, η σύνδεση τερματίζεται άμεσα.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Canon featured

Η Canon ψάχνει συνεργασία με κατασκευαστή smartphone

Μια ακόμα συνεργασία μεταξύ κατασκευαστή smartphone και κατασκευαστή φωτογραφικών μηχανών φαίνεται πως θα σκάσει στο μέλλον.

Gear Canon

H Canon δεν θα παρουσιάσει μία νέα DSLR ναυαρχίδα

Η Canon ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να παρουσιάσει κάποια νέα DSLR ναυαρχίδα στο κοντινό μέλλον.

Gear iPhone 12 Pro Max Canon

Canon EOS R5 vs iPhone 12 Pro Max: Μεγάλη κόντρα

Η συζήτηση για το αν τα smartphones έχουν φτάσει ή αν έχουν πλησιάσει σε ποιότητα τις φωτογραφικές μηχανές δεν είναι νέα. Εδώ όμως η σύγκριση είναι διαφορετική!

Business Canon

Live Webinar με την Canon EOS C70: Wedding Cinematography

Ζωντανή συζήτηση με τον επαγγελματία κινηματογραφιστή Γιάννη Σαρούκο για να ανακαλύψετε τη νέα κινηματογραφική κάμερα Canon Canon EOS C70.