Σε επενδυτές παρουσίασαν τις ιδέες τους οι 10 ομάδες του COSMOTE StartUp

Τις ολοκληρωμένες επιχειρηματικές τους προτάσεις, όπως αυτές διαμορφώθηκαν στο πλαίσιο του τρίμηνου Προγράμματος COSMOTE StartUp για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, παρουσίασαν στο επενδυτικό κοινό οι δέκα ομάδες του Προγράμματος. Στην ολοήμερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην OTE Academy, οι ομάδες πραγματοποίησαν το σημαντικότερο βήμα στο «ταξίδι» μίας ιδέας μέχρι να μετουσιωθεί σε επιχείρηση, την παρουσίαση του πλάνου τους στους ανθρώπους της αγοράς.

Κατά τη διάρκεια του «Investors Day», οι 10 ομάδες είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με ελληνικές επενδυτικές εταιρείες, ιδιώτες επενδυτές, αλλά και επενδυτικά σχήματα από το εξωτερικό, που άκουσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επιχειρηματικές τους προτάσεις. Συγκεκριμένα, η επενδυτική κοινότητα εκπροσωπήθηκε από τους: T-Venture, Hub:raum, Eleven Capital, LaunchHub, Bethnal Green Ventures, PJ Tech Catalyst Fund, OpenFund, Odyssey Venture Partners, IQbility, Attica Ventures, Seed Innovative και Δημήτρη Βρανόπουλο.

«Αισθανόμαστε περήφανοι, γιατί σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας αναγνωρίσαμε την ανάγκη για στήριξη της οικονομίας και δημιουργία νέων ευκαιριών και προχωρήσαμε στο φιλόδοξο COSMOTE StartUp, ένα πρόγραμμα που στηρίζει τη νέα επιχειρηματικότητα. Δώσαμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να δουν το μέλλον τους με αισιοδοξία, να έρθουν ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρό τους, να κάνουν την ιδέα τους, επιχείρηση», δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Marketing Επικοινωνίας και E-Business της COSMOTE, κ. Σπύρος Λούρος. Και πρόσθεσε: «Προσπαθήσαμε να μετατρέψουμε τους τρεις αυτούς μήνες σε μια αξέχαστη, ουσιαστική εμπειρία, για όλους τους συμμετέχοντες. Και πάνω απ’ όλα αποδείξαμε ότι η Ελλάδα έχει ιδέες, έχει ταλέντο, έχει ανθρώπους με όραμα. Και γι’ αυτό, έχει μέλλον».

Οι 10 ομάδες του COSMOTE StartUp είναι οι Checkinbeauty, Susurrus, Mageca, Medical Evolution, Mytutor@home, Quispot, retailor*, TizU, Tutorizon και Αkseems. Με το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μαθημάτων, την καθοδήγηση από καταξιωμένους coaches, τις ξεχωριστές ομιλίες από σημαντικές προσωπικότητες της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και τη ζωντανή επαφή με ήδη επιτυχημένα ελληνικά startups, οι ομάδες κατάφεραν να μετατρέψουν τις ιδέες τους σε ουσιαστική, επενδυτική πρόταση, και να πάρουν τα απαραίτητα εφόδια για τις μελλοντικές τους επιχειρηματικές κινήσεις.

Το COSMOTE StartUp δημιουργήθηκε από την COSMOTE στο πλαίσιο της ενέργειας «Ο κόσμος μας, εσύ» και σε συνεργασία με την ΕΕΔΕ, το φορέα επιχειρηματικότητας Found.ation και την OTEAcademy. Στόχος του, η στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Cosmote Startup, Σε επενδυτές παρουσίασαν τις ιδέες τους οι 10 ομάδες του COSMOTE StartUp

Cosmote Startup, Σε επενδυτές παρουσίασαν τις ιδέες τους οι 10 ομάδες του COSMOTE StartUp

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Internet COSMOTE COSMOTE 5G

Αναμνήσεις από ένα Τριήμερο στα Τζουμέρκα: Φωτογραφία και Ψηφιακή Συνδεσιμότητα παντού

Τα Τζουμέρκα, ένας ορεινός όγκος που στέκεται περήφανος στην καρδιά της Ελλάδας, αποτέλεσαν τον ιδανικό προορισμό για το τριήμερο φωτογραφικό workshop που επέλεξα να παρακολουθήσω το προηγούμενο ΠΣΚ.

Business COSMOTE

“YOU. MADE BY YOU”: Ένα πρωτότυπο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης για τους νέους από το WHAT’S UP της COSMOTE

Αφετηρία για ένα ταξίδι ενδυνάμωσης για όλους τους νέους από την COSMOTE. Δήλωση συμμετοχής μέχρι 11/10.

Internet COSMOTE Cosmote 4G COSMOTE 5G

Μοιράσου την ευτυχία και την ελευθερία των διακοπών σου με όσους δεν μπορούν να είναι εκεί μαζί σου

Αυτή είναι η δύναμη της κάλυψης του δικτύου της COSMOTE. Η δύναμη να παραμείνεις συνδεδεμένος, όπου και αν βρίσκεσαι.