Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Κάθε εβδομάδα το Techblog σας μεταφέρει την τεχνολογική επικαιρότητα της Κύπρου και σας ενημερώνει σχετικά με τις εκεί εξελίξεις. Σήμερα έχουμε νέες κυκλοφορίες smartphone και tablet από τη Samsung, προσφορές σε επίπεδες τηλεοράσεις εν όψη Euro, αύξηση της ταχύτητας στο δίκτυο της Cablenet και ένα ενδιαφέρον διαγωνισμό της Cyta Κύπρου.

, Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Νεες αφίξεις
Αυτή την εβδομάδα είχαμε την άφιξη του πολυαναμενόμενου Samsung Galaxy S ΙΙΙ !! Το αξιοσημείωτο είναι πως υπήρξε τόση μεγάλη ζήτηση για τη συγκεκριμένη συσκευή που εξαντληθηκαν τα αποθέματα!!! Με βάση με τηλεφωνική επικοινωνία, αναμένεται νέα παραλαβή κοντά στις 10 Ιουνίου! Οι τιμές της συσκευής, όπως είναι καταχωρημένες από τα διάφορα καταστήματα τεχνολογίας, κυμαίνονται από 649 με 699 ευρώ

Ακόμα ένα Tablet έχει κάνει την εμφάνιση του στα ράφια των καταστημάτων τεχνολογίας στην Κύπρο! Πρόκειται για το Samsung Galaxy Tab ΙΙ 10.1 το οποίο έρχεται με προεγκατεστημένο το Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) και θεωρείται , μαζί με το ASUS Transformer Prime , ως ένα από τα καλύτερα Android Tablet της αγοράς! Οι τιμές για την εν λόγω συσκευή είναι 399 ευρώ για το μοντέλο των 16GB έκδοση WiFi και 499 ευρώ για την έκδοση WiFi και 3G

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Διλάσιες ταχύτητες στο διαδίκτυο από την Cablenet
Απο την 1η Ιουλίου 2012 ο πάροχος υπηρεσιών Cablenet θα προσφέρει τουλάχιστον διπλάσιες ταχύτητες διαδικτύου σε όλα τα πακέτα cable υπηρεσιών που συμπεριλαμβάνουν διαδίκτυο. Οι συνδρομητές των υφιστάμενων πακέτων θα μεταφερθούν αυτόματα στα νέα αντίστοιχα πακέτα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα πακέτα με τις νέες τιμές και ταχύτητες εδώ.

Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για το χώρο του διαδικτύου στην Κύπρο καθώς οι μέχρι τώρα τιμές ήταν αρκετά πιο ψηλές σε σύγκριση με άλλες ευρωπαικές χώρες.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο
Προσφορές

Το EURO 2012 πλησιάζει και όλα τα καταστήματα τεχνολογίας έχουν εκπληκτικές προσφορές σε τηλεοράσεις και Projectors! Αυτό που κάνει ιδιαίτερη αίσθηση είναι η αισθητή μείωση των τιμών των Samsung Smart Tvs (Μοντέλα 2011). Μερικές αξιόλογες προσφορές στις τηλεοράσεις είναι:
• Electroline: τηλεόραση LG 50PV350 PLASMA TV 50″ με Full HD και 600Hz στα 629 ευρώ.
• Στεφανής: LG 32LW4500 3D , LED 32″, 100Hz , Full HD, Μετατροπή 2D σε 3D με δώρο 5 ζευγάρια γυαλιά στα 499 ευρώ.
• Ηλεκτρονική: Samsung Smart TV UE-40ES5300 LED 4O”, με Full HD, Web Browser, Skype, Samsung Apps κ.a. στα 499 ευρώ.
• Μια άλλη αξιόλογη προσφορα είναι η έκπτωση 15% σε όλα τα μοντέλα Olympus της χρονιάς 2011 στα καταστήματα Electroline.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Εγκατάσταση της Υπηρεσίας Cytanet Wireless Zone στο Μακάρειο Νοσοκομείο
Μέσα στις προσεχείς μέρες, ο πάροχος υπηρεσιών, Cyta, θα εξοπλίσει το Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσια με την υπηρεσία Cyta Wireless Zone ! Όπως υποστήριξαν και οι δυο πλευρές με αυτό τον τρόπο θα διασφαλίσουν μια καλύτερη διαμονή για τους ασθενείς και ειδικότερα τα παιδιά καθώς θα μπορούν να απασχολούνται και να ψυχαγωγούνται μέσω του διαδικτύου οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η πρόσβαση στην Υπηρεσία ασύρματου διαδικτύου θα παρέχεται δωρεάν για όλους τους ασθενείς, τους γιατρούς και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, καθώς επίσης και για τους επισκέπτες οι οποίοι είναι πελάτες της υπηρεσίας Cytanet.

————————————————————————————————————————————

, Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Cyta: Διαγωνισμός Τεχνολογίας “Τech-A-Story”
H Cyta διοργανώνει τον διαδικτυακό διαγωνισμό “Tech A Story” με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών με θέμα «Νέες τεχνολογίες, παραμύθι και σύγχρονη πραγματικότητα». Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών Γυμνασίων & Λυκείων, οι μαθητές της Τεχνικής Εκπαίδευσης, καθώς και οι Εθνοφρουροί και οι Φοιτητές.Οι διαγωνιζόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν θέματα από μύθους, μυθιστορήματα, παραμύθια κ.ά. και να γράψουν πώς θα εξελισσόταν η ιστορία που θα επιλέξουν αν οι ήρωες/ηρωίδες είχαν στη διάθεσή τους τα μέσα που μας δίνει σήμερα η τεχνολογία. Οι 12 νικητές του διαγωνισμού θα κερδίσουν από 1 δωροκουπόνι Cytashop Aξίας 480 ευρώ το καθένα .Μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα techastory.com για περισσότερες πληροφορίες.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιαννης

Η Cablenet δεν προσφερει Παγκυπρια καλυψη γι αυτο ας μην πολυχαιρομαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Το Techblog αγαπάει την Κύπρο και τη δική της αγορά τεχνολογίας και κάθε εβδομάδα σας μεταφέρει μέσα από τη στήλη Cyprus Tech News Report όλες τις εξελίξεις από τη Μεγαλόνησο. Αυτή την εβδομάδα μαθαίνουμε την τιμή πώλησης του Nintendo 3DS XL, την άφιξη στην κυπριακή αγορά του αδιάβροχου smartphone Sony Xperia Go αλλά και την […]

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Τα νέα της τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα το Cyprus Tech News Report παρουσιάζει μία νέα καρτοκινητή πρόταση από την Κύπρο, με την υποστήριξη του δικτύου ΜΤΝ, νέες εισόδους στην αγορά των smartphones και ενδιαφέρουσες τεχνολογικές εξελίξεις, με νέα σημεία πώλησης τεχνολογίας στο νησί.

Smartphones Cyprus Cyprus Tech Cyprus Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Προσφορές τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα το Cyprus Tech News Report φροντίζει για την τσέπη σας και ανακαλύπτει τις καλύτερες προσφορές τεχνολογίας που τρέχουν στην Κύπρο! Συγκεκριμένα κυκλοφόρησαν τα νέα Android tablets Archos Arnova και COBY, οι νέες σειρές τηλεοράσεις Smart TV των LG και Samsung ενώ τρέχουν και προσφορές σε φορητούς υπολογιστές Lenovo και Dell από τα […]

Business Cyprus Cyprus Tech News Report Tech News Report

Cyprus Tech News Report, Κάθε Τρίτη νέα τεχνολογίας από την Κύπρο

Αυτή την εβδομάδα τα νέα τεχνολογίας από την Κύπρο είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Ξεκινάμε με τις προσφορές σε δωρεάν χρόνο ομολίας της MTN και των πακέτων MTNPayAsYouGo, τις προσφορές της Cyta, τις σπέσιαλ τιμές σε βιντεοπροβολείς της BenQ, τη διάθεση στην κυπριακή αγορά των κινητών LG Optimus L7 και HTC Desire C αλλά και την […]