D-Link | Πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις Wireless N

, D-Link | Πρώτη παγκοσμίως σε πωλήσεις Wireless NΗ D-Link, ο προμηθευτής end-to-end λύσεων δικτύωσης για καταναλωτές και επιχειρήσεις, είναι πλέον ο ηγέτης της αγοράς παγκοσμίως στις πωλήσεις προϊόντων Wireless N (Draft 802.11n) Wi-Fi, επιδεικνύοντας σημαντική ανάπτυξη στο τέταρτο τρίμηνο του 2007 και ξεπερνώντας τους άμεσους ανταγωνιστές Linksys και Belkin, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών In-Stat.

Σύμφωνα με την έκθεση της In-Stat* για το μερίδιο αγοράς WLAN, η D-Link διεκδίκησε την ηγετική θέση στην αγορά με παραγγελίες που άγγιξαν τις 584,000 μονάδες Draft 802.11n παγκοσμίως κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2007, καταλαμβάνοντας το 33% της αγοράς Wireless N.

Η νέας γενιάς τεχνολογία WLAN, Draft 802.11n προσφέρει σημαντική βελτίωση στην ρυθμαπόδοση δεδομένων και βελτίωση της ωφέλιμης εμβέλειας σε σχέση με τις προηγούμενες τεχνολογίες 802.11b και 11g. Στο σπίτι, το draft 802.11n παρέχει κάλυψη triple play, που συμπεριλαμβάνει τη διανομή βίντεο μέσω τυπικών οικιακών συσκευών τηλεόρασης. Σε εταιρικό περιβάλλον, το 802.11n έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει κρίσιμες εφαρμογές με Ποιότητα Υπηρεσιών (QoS), ρυθμαπόδοση και ασφάλεια που ανταγωνίζεται αυτήν των ενσύρματων συνδέσεων.

Οι σειρές προϊόντων D-Link 802.11n περιλαμβάνουν την οικογένεια Wireless N router, adapters, access points (σημεία πρόσβασης) και περιφερειακά εξαρτήματα. Η D-Link μόλις ανακοίνωσε το νέο DIR-855 Wireless-N Quadband Router, το οποίο υπερέχει σε κάλυψη, προσφέροντας υποστήριξη για συχνότητες Wireless N, τόσο στα 2.4GHz όσο και στα 5GHz συγχρόνως, μαζί με παλαιότερα πρωτόκολλα. Επίσης, το νέο DIR-615 Wireless N Home Router της D-Link, προσφέρει εξαίρετη ασύρματη απόδοση, ασφάλεια δικτύου και κάλυψη, επιβεβαιώνοντας τις προσπάθειες της D-Link να παρέχει την ανώτερη ασύρματη απόδοση του 802.11n σε οικιακούς χρήστες, σε προσιτή τιμή.

* In-Stat Q4/07 WLAN Market Share Report

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear D-Link

D-Link Eagle Pro AI για WiFi με τεχνητή νοημοσύνη σε όλο το σπίτι!

Η D-Link με τη σειρά προϊόντων Eagle Pro AI φέρνει την έξυπνη προηγμένη δικτύωση και ενσωματώνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης εξασφαλίζοντας ισχυρότερο και πιο αξιόπιστο δικτυο Wi-Fi.

Software D-Link

Η D-Link πρωτοπορεί και συμμετέχει στο Metaverse Standards Forum

Θα συντονιστεί με τους Οργανισμούς Ανάπτυξης Προτύπων (SDOs) με στόχο την επιτάχυνση των μελλοντικών εξελίξεων μέσω προτύπων.

Gear D-Link

Πασχαλινές προσφορές σε επιλεγμένα D-Link προϊόντα

Η D-Link είναι εδώ και προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να “τσιμπήσουμε” τον κατάλληλο εξοπλισμό για την ασφάλειά μας.

Gear D-Link Black Friday 2021

Black Friday 2021 προσφορές σε επιλεγμένα προϊόντα DLink

Η Black Friday του 2021 είναι πιο κοντά από ποτέ και η DLink έρχεται να μας προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε τιμές που θα μας κάνει να τα “χτυπήσουμε”, από τις 18 Νοεμβρίου μέχρι τις 29 Νοεμβρίου 2021.