Εκτυπωτές Epson POS για εκτύπωση αυτοκόλλητων αποδείξεων

Η Epson παρουσιάζει το TM-T88IV ReStick, μια νέα προσθήκη στη σειρά εκτυπωτών αποδείξεων TM-T88IV. Ο Epson TM-T88IV ReStick προσφέρει την ίδια αξιοπιστία και ποιότητα με το πρόσθετο πλεονέκτημα της εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο επαναχρησιμοποιούμενο χαρτί. Αυτή η ρύθμιση καθιστά το νέο προϊόν ιδανικό για χρήση σε εστιατόρια fast food, καφετέριες και καντίνες – σε όποιο μέρος δηλαδή υπάρχει ανάγκη να μένουν οι αποδείξεις ή το χαρτί παραγγελία κολλημένα πάνω στο προϊόν.

, Εκτυπωτές Epson POS για εκτύπωση αυτοκόλλητων αποδείξεων

Για την αποφυγή λαθών στις παραγγελίες, το προσωπικό των εστιατορίων μπορεί να έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Για παράδειγμα,σε ένα εστιατόριο fast food μπορεί να τυπωθεί το χαρτί με την παραγγελία και όλες τις απαιτήσεις του πελάτη να δοθεί για προετοιμασία και μετά το ίδιο χαρτί να κολληθεί στο γεύμα που έχει ετοιμαστεί για να παραδοθεί στον πελάτη.

Ο νέος Epson TM-T88IV ReStick έχει κατασκευαστεί ειδικά για εκτύπωση αυτοκόλλητου χαρτιού με γνώμονα πάντα το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και ποιότητας. Η ανάλυση της εκτύπωσης είναι 203 dpi, η οποία εξασφαλίζει ότι ακόμα και γραφικά μπορούν να τυπωθούν με μεγάλη ακρίβεια στις αποδείξεις. Ο εκτυπωτής παράγει απλό και αυτοκόλλητο χαρτί με δυνατότητα επανακόλλησης σε πλάτος 58mm και 80mm. Ο Epson TM-T88IV ReStick είναι εύκολος στη χρήση και προσφέρει δυνατότητα κοπής σε διαφορετικά μήκη ενώ είναι απόλυτα συμβατό με τους ΤM-T88III και TM-T88IV με αποτέλεσμα να μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί στο υπάρχον σύστημα POS.

Το ειδικό χαρτί ReStick-Endlesspaper μπορεί να κολληθεί οπουδήποτε και όσες φορές χρειαστεί χωρίς να αφήνει ίχνη όταν αφαιρείται, ενώ είναι και φιλικό προς το περιβάλλον.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Epson

Epson MOVERIO BT-200, Ένας νέος τρόπος να βλέπεις τον κόσμο

H Epson παρουσίασε τα έξυπνα γυαλιά MOVERIO BT-200 που δημιουργούν την αίσθηση ότι παρακολουθούμε μια οθόνη 320 ιντσών από απόσταση 20 μέτρων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει να βλέπει μόνο την εικόνα που θέλει σε μαύρο φόντο, π.χ. μια ταινία ακόμα και 3D ενώ οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να κάνει διάφανη την οθόνη και να δει […]

Computers Epson

EPSON εκτυπωτές, έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα

Κάντε το συγκριτικό τεστ μεταξύ ενός εκτυπωτή Epson και ενός Canon/HP/Samsung και δείτε γιατί με έναν εκτυπωτή Ink Tank System, εξοικονομείτε έως και 90% χαμηλότερο κόστος ανά σελίδα σε σχέση με τους εκτυπωτές του ανταγωνισμού και έως 95% χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος σε σχέση με τους εκτυπωτές laser του ανταγωνισμού!

Computers Epson

EPSON μονόχρωμη σειρά Ink Tank System με χαμηλό κόστος εκτύπωσης

Η μονόχρωμη σειρά Ink Tank System της Epson M200, M105 και M100 είναι ειδικά σχεδιασμένη για μικρά γραφεία και χρήστες στο σπίτι και προσφέρει εξαιρετικά χαμηλό κόστος εκτύπωσης με την ποιότητα της Epson. Αυτό οφείλεται στα δοχεία μελάνης εξαιρετικά υψηλής χωρητικότητας 140ml, που μπορούν να ξαναγεμίσουν με γνήσια μελάνη Epson, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Home Cinema Epson Home cinema

Epson MG-850HD, Βιντεοπροβολέας με iPod docking station

Η Epson παρουσιάζει τον home cinema βιντεοπροβολέα MG-850HD με iPod docking station. Απλά “κουμπώστε” τη συσκευή σας iPod Touch, iPhone ή iPad στο ειδικό dock και ο Epson MG-850HD θα αναλάβει να αναπαράγει σε μεγάλη εικόνα (έως και 300 ίντσες) όλα τα βίντεο και τις φωτογραφίες χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσετε κάποια έξτρα εφαρμογή.