Expedia, Επεκτείνει την παρουσία της στην Ελλάδα

Ένας από τα μεγαλύτερα διαδικτυακά, ταξιδιωτικά πρακτορεία στον κόσμο, το οποίο λειτουργεί με περισσότερες από 80 Expedia και Hotels.com ιστοσελίδες ταξιδιωτικών κρατήσεων, παγκοσμίως, ανακοίνωσε σήμερα τα εγκαίνια υποστηρικτικής λειτουργίας ξενοδοχείων, στο κέντρο της Αθήνας. Αυτή η συνεργασία προέκυψε καθώς οι Ελληνικές ταξιδιωτικές εταιρείες συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες στην ταξιδιωτική ζήτηση.

H Expedia παίζει ήδη σημαντικό ρόλο στην ταξιδιωτική αγορά στην Ελλάδα. Η εταιρεία λειτουργεί με πάνω από 80 ιστοσελίδες ταξιδιωτικών κρατήσεων, σε σχεδόν 60 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Expedia.com and Hotels.com, με έδρα την Αμερική, και το https://ellada.hotels.com/, το οποίο εξυπηρετεί Έλληνες καταναλωτές. Οι ταξιδιωτικές κρατήσεις για την Ελλάδα, οι οποίες έγιναν μέσω των ιστοσελίδων Expedia και Hotels.com, αυξήθηκαν κατά 21% τους τελευταίους 12 μήνες, ενώ ο αριθμός των ανθρώπων οι οποίοι έκαναν κράτηση για να ταξιδέψουν στην Ελλαδα μέσα από αυτά τα sites, αυξήθηκε κατά 26 %. Επιπλέον, ο αριθμός των ελληνικών ξενοδοχείων, τα οποία δουλεύουν με την Expedia, έχει σχεδόν διπλασιαστεί από το 2008.

Τα νέα γραφεία της Expedia στην Αθήνα, έχουν επικεφαλή την κα Μαριλένα Ζαγκανά, Market Management Director, η οποία έχει πάνω από δέκα χρόνια εμπειρία σε ξενοδοχεία και αναπτύσσει στρατηγικές Διαδικτυακής Διακίνησης και Διαχείρησης Εσόδων. Διευθύνει μια ομάδα από ειδικούς στη Διαχείριση Εσόδων ξενοδοχείων, η οποία έχει έδρα στην Ελλάδα και εστιάζει στην υποστήριξη τοπικών ξενοδοχείων για να αυξήσουν τα κέρδη τους, προβάλλοντας τις επιχειρήσεις τους, στις ιστοσελίδες της Expedia.

Πάνω από 100,000 ξενοδοχεία παγκοσμίως, συνεργάζονται με την Expedia. Oι επιχειρήσεις αυτές, εμφανίζονται αυτόματα, στα αποτελέσματα έρευνας, σε οποιαδήποτε απο τις – πάνω από 80 – ιστοσελίδες, όταν οι πελάτες ψάχνουν για ξενοδοχεία στο συγκεκριμένο προορισμό. Η Expedia έχει συνεταιρικά προγράμματα για Ξενοδοχεία όλων των μεγεθών, απο μικρά ξενοδοχεία 8 δωματίων στα Ζαγόρια, μέχρι μεγάλα Πολυτελή Ξενοδοχεία 100 δωματίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με την Expedia
Η Expedia αποτελεί παγκοσμίως, ένα ηγετικό Διαδικτυακό Ταξιδιωτικό Πρακτορείο και έχει τις περισσότερες ταξιδιωτικές Διαδικτυακές κρατήσεις στην παγκόσμιας εμβέλειας αγορά. Η εταιρεία λειτουργεί με περισσότερα από 80 websites ταξιδιωτικών κρατήσεων, σε σχεδόν 60 χώρες παγκοσμίως, υπό την επωνυμία Expedia και Hotels.com. Οι Ξενοδόχοι μπορούν εύκολα να εγγραφούν στην Expedia και να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους στην ιστοσελίδα της Expedia, αγγίζοντας ένα νέο παγκόσμιο κοινό. Πέρα από το Expedia.com και το Hotels.com, η Expedia λειτουργεί με επιπλέον διαδικτυακές ταξιδιωτικές επωνυμίες, συμπεριλαμβανομένων των Venere.com, Hotwire, Egencia (πρώην Expedia Corporate Travel), TripAdvisor, ExpediaLocalExpert, Classic Vacations και eLong. Η Expedia ενισχύει τις κρατήσεις για ορισμένες από τις καλύτερες αεροπορικες εταιρείες και ξενοδοχεία, κορυφαίες επωνυμίες καταναλωτών, websites με υψηλή επισκεψιμότητα και χιλιάδες ενεργά μέλη μέσω του Expedia Affiliate Network.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σοφία Μπαρμπαρή

Καλημέρα,
παρακαλώ μπορείτε να μου δώσετε ένα τηλέφωνο εκπροσώπου της Expedia στη Ελλάδα για να τον ρωτήσω σχτικά με την καταχώρηση της επιχείρησής μου.
Ευχαριστώ θερμά.
Σοφία Μπαρμπαρή.

Καλησπέρα, δεν γνωρίζουμε τα στοιχεία επικοινωνίας. Λυπάμαι.

Vas V

Πρόκειται για εταιρία-φάντασμα. Η επικοινωνία μαζί της είναι αδύνατη.
Εκλεισα ξενοδοχείο από την ιστοσελίδα της,προσπάθησα να επικοινωνήσω για να εκδώσω τιμολόγιο και εκεί χάθηκα. Δεν υπάρχει κανείς πουθενά. Το τηλέφωνό τους δεν λειτουργεί στο mail τους δεν απαντά κανείς διεύθυνση δεν υπάρχει.Να είσαστε πολύ προσεκτικοί μαζί τους.

Εφη

πραγματικά πρόκειται για εταιρεία -φάντασμα.Προσπαθώ να βρω το τηλέφωνο τους και είναι αδύνατον.Βρήκα ένα τηλέφωνο σταθερό Αθήνας ,αλλά απαντά ένας τηλεφωνητής στα Αγγλικά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.