Η Foxconn ανακοινώνει την εξαγορά της Belkin

Belkin, Η Foxconn ανακοινώνει την εξαγορά της Belkin

Η Foxconn, εταιρεία που βρίσκεται πίσω από την κατασκευή των iPhones, και η Belkin, γνωστή για τη μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για smartphones και tablets, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Συγκεκριμένα, η Foxconn προχώρησε στην εξαγορά της Belkin.

Η αμερικάνικη εταιρεία ωστόσο δεν είναι απλά μια μάρκα αξεσουάρ για mobile συσκευές. Κάτω από την «ομπρέλα» της βρίσκονται εταιρείες όπως η WeMo, η Phyn και η Linksys, με αποτέλεσμα η Foxconn με αυτή την επιχειρηματική κίνηση να επεκτείνετε σημαντικά και προς διαφορετικές αγορές, αυξάνοντας κατά πολύ το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της, και ειδικά προς τον οικιακό χρήστη.

Η εξαγορά της Belkin, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των δύο εταιρειών, ανέρχεται σε 866 εκατομμύρια δολάρια, ενώ όπως αναφέρεται η αμερικάνικη εταιρεία θα συνεχίσει κανονικά τη λειτουργία της και την παραγωγή νέων προϊόντων ως θυγατρική της Foxconn Interconnect Technology Limited (FIT).

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Apple iPhone 5S featured

Foxconn: Ο βασικός προμηθευτής της Apple επενδύει 1,54 δισ. δολάρια στην Ινδία

H Foxconn σχεδιάζει να επεκτείνει τις παραγωγικές της δυνατότητες με μια σημαντική επένδυση 1,54 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδία.

Gear AirPods Apple Foxconn

Η Foxconn κατασκευάζει AirPods για πρώτη φορά – Nέο εργοστάσιο στην Ινδία

Ο προμηθευτής της Apple, Foxconn, κέρδισε μια παραγγελία για την κατασκευή AirPods για πρώτη φορά, αναφέρει το Reuters.

Business Apple featured Foxconn

Foxconn: Πωλήσεις ρεκόρ από τον προμηθευτή της Apple τον Ιανουάριο

Οι πωλήσεις της Foxconn τον Ιανουάριο σημείωσαν ρεκόρ μετά την αποκατάσταση της παραγωγής στο μεγαλύτερο εργοστάσιο iPhone στον κόσμο.

Business Foxconn

Foxconn: Πτώση των εσόδων κατά 12,3% τον Δεκέμβριο

Tα προβλήματα παραγωγής που δημιουργήθηκαν λόγω κορωνοϊού στο εργοστάσιο της Foxconn στην Zhengzhou είχαν ως αποτέλεσμα η Foxconn να καταγράψει μείωση εσόδων κατά 12,3% τον Δεκέμβριο.