Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι οι δυο ναυαρχίδες του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή για το 2016 και κατάφεραν να εντυπωσιάσουν στην πρόσφατη πανευρωπαϊκή έκθεση MWC 2016 που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

O επικεφαλής του τμήματος mobile της Samsung, κ. Koh Dong-jin δήλωσε ότι προσπάθησαν και πέτυχαν να προσθέσουν στα νέα Galaxy τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία έλειπαν από τα προηγούμενα μοντέλα και εκτίμησε ότι συνολικά τα νέα Galaxy θα ξεπεράσουν σε πωλήσεις τα S6 και S6 edge.

Eξωτερικά τα νέα Galaxy δεν διαφέρουν ιδιαίτερα σε σχέση με τους προκατόχους τους Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge, όμως οι εσωτερικές αλλαγές που έχουν οι νέες ναυαρχίδες είναι μεγάλες.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge μας απασχόλησαν ιδιαίτερα με διαρροές και φυσικά θα υπάρξουν πολλά hands on videos από επαγγελματίες και μη. Όμως αυτό που κάνει ο Κωτσόβολος μέσα από το κανάλι του στο YouTube είναι να μας τα παρουσιάσει πρώτος μέσα από έναν διαφορετικό τρόπο.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Η εκπομπή TryMe με την Μαντώ Γαστεράτου και τον Δημήτρη Καρέτσο, βρέθηκε στην Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2016 και τα παιδια έπιασαν στα χέρια τους πρώτοι τα νέα Galaxy S7 και Galaxy S7 edge και μας τα παρουσιάζουν με ένα διασκεδαστικό τρόπο μέσα από το booth της Samsung.

Οι παρουσιαστές του TryMe μιλάνε για την οθόνη, τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει η Samsung, την κάμερα και τις Gaming επιδόσεις των νέων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge. Μπορείς να δεις τις πρώτες εντυπώσεις τους ενώ θα ακολουθήσει φυσικά το full review των συσκευών τις επόμενες ημέρες μέσα από την εκπομπή TryMe στο κανάλι του Κωτσόβολου στο YouTube.

Στην εκπομπή TryMe θα δεις στιγμιότυπα από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2016 και τις πιο ξεχωριστές παρουσιάσεις άλλων τεχνολογικών gadgets, υπολογιστών, τηλεοράσεων και οικιακών συσκευών.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Μέσα από 20 τρελά επεισόδια θα δεις τα παιδιά να σου παρουσιάζουν από pasta maker για σπιτικά ζυμαρικά μέχρι το πως να σκοτώνεις τα ακάρεα.

Αν θέλεις να γελάσεις, να διασκεδάσεις αλλά και να ενημερωθείς για ό,τι νέο παίζει, η εκπομπή TryMe είναι εδώ. Για να πάρεις μια πρώτη γεύση από την πιο high-tech εκπομπή ρίξε μια ματιά στις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που μας πέρασε.

Όσο για τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, είναι σίγουρα τα κορυφαία smartphones της χρονιάς τα οποία απευθύνονται σε όλους εκείνους που δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά και σε εκείνους που αναζητούν κορυφαία εμπειρία χρήσης.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος, όπου σε περιμένει μια έκπληξη.

Αν κάνεις την παραγγελία σου έως και 10 Μαρτίου θα πάρεις λάβεις δωρεάν το μοναδικό SAMSUNG Gear VR, για εντυπωσιακό virtual reality περιεχόμενο 360ο οποιαδήποτε στιγμή. Το κινητό θα γίνει διαθέσιμο σε 60 χώρες ανά τον κόσμο από 11 Μαρτίου, όμως ο Κωτσόβολος σου δίνει τη δυνατότητα να το πάρεις στα χέρια σου νωρίτερα.

Με τη σειρά Galaxy S7 η Samsung κατάφερε να βρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ σχεδιασμού και απόδοσης και μας συστήνει τα καλύτερα smartphones της μέχρι σήμερα. Η Samsung άκουσε τους χρήστες της και έφερε χαρακτηριστικά που έλειπαν στην προηγούμενη ναυαρχίδα.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Ο απόλυτος σχεδιασμός
Χάρη στο νέο σχεδιασμό, υπάρχει τέλεια ενοποίηση και αρμονία μεταξύ γυαλιού και μετάλλου. Το πίσω μέρος με τις διπλές καμπύλες σου επιτρέπει να το κρατάς με απόλυτη άνεση.

Αντοχή στο νερό
Ένα από τα χαρακτηριστικά που επέστρεψαν είναι η αντοχή στο νερό. Χάρη στην πιστοποίηση IP68, μπορείς να πάρεις το κινητό σου παντού μαζί και να μην φοβάσαι να το ακουμπήσεις σε μια βρεγμένη επιφάνεια ή και να το βυθίσεις σε ένα μέτρο νερό για 30 ολόκληρα λεπτά.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Επέκταση μνήμης
Ένα ακόμη σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η επιστροφή της κάρτας microSD. Σου επιτρέπει να προσθέσεις περισσότερο χώρο αποθήκευσης ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Κορυφαία οθόνη
Οι νέες οθόνες είναι πολύ πιο φωτεινές – κατά 24% καλύτερες από την οθόνη των Samsung Galaxy S6/S6 edge. Αυτό σημαίνει ότι βελτιώνεται σημαντικά η ορατότητα υπό το φως του ηλίου. Η αυτόματη φωτεινότητα είναι πλέον «έξυπνη»- μαθαίνει τι επίπεδα φωτεινότητας σου αρέσουν σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού και προσαρμόζεται αυτόματα στις προτιμήσεις σου.

Μην ξεχνάμε και το Always On display feature, το οποίο είναι νέα προσθήκη στη σειρά S. Η οθόνη χρησιμοποιεί ελάχιστα pixels για να προβληθούν κάποιες συγκεκριμένες πληροφορίες, όπως ώρα, ημερομηνία, notifications, χωρίς να χρειάζεται να ξυπνήσεις ολόκληρη την οθόνη.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Επαναστατική κάμερα
Η κάμερα 12 Megapixel των νέων Galaxy S7 έχει φακό με διάφραγμα f/1.7, νέα τεχνολογία Dual Pixel για καλύτερη ποιότητα εικόνας σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, γρήγορο autofocus, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας και Motion Panorama feature για wide-angle λήψεις.

Ο αισθητήρας Dual Pixel ποιότητας DSLR μπορεί να εστιάσει με την ταχύτητα και την ακρίβεια που εστιάζουν τα μάτια σου. Με το Motion Panorama feature για πρώτη φορά μπορείς να αποτυπώσεις κίνηση σε πανοραμικές κινούμενες φωτογραφίες ενώ η λειτουργία Motion photo αποτυπώνει τα τρία δευτερόλεπτα πριν πατήσετε το κουμπί του κλείστρου.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Gaming
Η Samsung κάνει άλματα στον τομέα του Gaming με νέα εργαλεία για να κάνεις την εμπειρία σου καλύτερη από ποτέ. Ένα από αυτά είναι η καταγραφή του παιχνιδιού. Με το Game Launcher όλα τα παιχνίδια σου βρίσκονται σε ένα σημείο και κάθε game που κατεβάζεις προστίθεται αυτόματα εκεί. Ακόμη και τα πιο απαιτητικά γραφικά τρέχουν ομαλά με λιγότερες καθυστερήσεις και λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας. Χάρη στο νέο Vulcan API θα δείς διαφορά στα παιχνίδια που το χρησιμοποιούν, ενώ δεν χρειάζεται να ανησυχείς για την υπερθέρμανση του κινητού, καθώς η Samsung έχει φροντίσει και γι αυτό.

Μπαταριά
Και επειδή τίποτα από τα παραπάνω δεν μπορεί να γίνει χωρίς την κατάλληλη μπαταρία, τα νέα Galaxy S7 και S7 edge διαθέτουν μεγαλύτερες μπαταρίες για να μπορείς να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου τηλεοπτικές εκπομπές και να ακούς μουσική για ώρες. Η προσαρμοσμένη CPU και η προηγμένη GPU διαχειρίζονται την μπαταρία με ιδανικό τρόπο για μέγιστες επιδόσεις.

Το Galaxy S7 φορά μπαταρία 3000mAh και το S7 edge 3600mAh, αλλά για να μην χάνεις τον χρόνο σου περιμένοντας να φορτίσουν, η Samsung ενσωμάτωσε τεχνολογία γρήγορης αλλά και ασύρματης φόρτισης. Αυτός είναι ο πιο βολικός τρόπος για να φορτίσεις το τηλέφωνό σου, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ακουμπήσεις στη βάση του.

Τα νέα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι διαθέσιμα για προ-παραγγελία στο δίκτυο καταστημάτων Κωτσόβολος.

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Galaxy S7 Kotsovolos, Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι εδώ!

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

επιτελους το μαυρο το edge θα το εχω στα χερια μου 8 του μηνος. μακαρι να ειμουν ελλαδα να το καναμε μαζι το hands on κωστα

παπαροκας tiamat

Καλα ενθουσιάστηκα μιλαμε τωρα!!!!
Εχω!ενθουσιαστει τοσο που θελω να σκασω το 800αρι μου με ενθουσιασμο στο κωτσοβολο!!!!

500 ευρω απο σκρουτζ και πολλα ειναι! Ειδατε τι κτηνος εβγαλε χτες η xiaomi και ποσο κανει!???

Δημήτρης

καλα σιγα το κτηνος…ολες οι ναυαρχιδες ετσι ειναι τωρα..ειπαμε! θελω ομως να δω τις κανουν οι καμερες…2 16αρες και 1 12αρα..(το x performance απο οτι διαβασα μπορει να μην ερθει ευρωπη οποτε ποιος νοιαζεται 😛 )

παπαροκας tiamat

Παντως η samsung τον παιζει! (τον ρολο της εννοω! Μη παει ο νους σας στο πονηρο!)

Ειδα οπως καθε χρονο τη παρουσιαση και δεν ειπαν ΚΟΥΒΕΝΤΑ για την οθονη με αποτελεσμα να υποθεσω οτι αφησαν την ιδια κορυφαια του s6 ενω εδω διαβαζω ειναι 24% καλυτερη!!

ειναι δυνατόν ρε να βαζεις 24 %καλυτερο πανελ και να μη το λες στο επισημο λανσαρισμα ?????

chris

Σοβαρές πλήρεις πανέμορφες προτάσεις. Τα θέλω!!

vasilisA3

Πέτρο θα υπερασπιστω το Techblog.gr και θα σου πω ότι το G5 θα έρθει Ελλάδα Απρίλιο μεριά, τα Samsung τα έχουνε ήδη στα χέρια τους. Ποιος ο λόγος να μην παρουσιάσεις ένα προϊόν που κάνει τις περισσότερες πωλήσεις από κάθε άλλο Android και θέλει να το δει ο κοσμος? Όσο για το “τάισμα” θα σου πω κάτι. Ας έρθει και η Xaomi πχ στην Ελλάδα της κρίσης να επενδύσει σε αντιπροσωπία και σέρβις και ας πληρώσει και αυτή (που δεν ισχύει βεβαια) επίσης το κινητό το έδωσε ο Κοτσόβολος και όχι η Samsung. Αυτά γιατί το διάβασα άδικο το σχόλιο σου.

Unos

Πολυ διαφημιση.
Σιγα μη παω να σκασω 800€ για samsung. Αν και εφοσον μονο σκρουτζομαγαζο, αλλα και παλι περιμενω μερικα reviews ακομα και με μισα λεφτα θα παω σε xiaomi. Αλλωστε εχει φθηνινει κι αλλο και το 6p ως αλλη λυση.
Δεν κρυβω οτι εχω μια κρυφη ελπιδα για HTC αλλα… μαλλον δε τη βλεπω να παιρνει τα πανω της.

Christos

Σε μια “πτωχευμένη” χώρα ψάχνουν για κορόιδα. Σε κάνα 6μηνο που θα έχει γίνει πάτος η τιμή στα σκρουτζομάγαζα ίσως κι αν. Υπάρχουν και τα nexus, υπάρχουν και οι συσκευάρες της xiaomi και των άλλων κινέζων Επίσης υπάρχει και η lg που οι τιμές πέφτουν γρήγορα.

VasilisA3

Ρε μάγκες με την Xaomi έσεις οι ψαχμενοι. Αν χαλάσει το κινητό σε ποιο σέρβις το πάω; Γιατί μου μυρίζει αεριτζιδικη εταιρεία που προσφέρει φτηνό κινητό χωρίς κανένα κόστος. Επειδή δεν μπορώ να βλέπω τέτοια σχόλια, αν και οπαδός της Samsung σας προτείνω να πάτε σε LG η Lenovo η Huawei που έχουν αντιπρόσωπια στην Ελλάδα και πληρώνουν ανθρώπους εδώ και δεν είναι αεριτζιδες.

chris

Το techblog δειχνει τα samsung γιατι αυτά πουλανε και τα iphone , τι θα βαζει το G5 που θα παρει το 0,1% η το xiaomi που λογω sar εχει φαει πόρτα στην Ευρώπη

Christosk

Παντως κι εγω με το S6 που αντιμετωπισα προβλημα, μου το αλλαξανε μετα απο 3 εβδομαδες με καινουριο το οποιο ειχε ξεκολλημενη οθονη, κυριολεκτικα εβαζα το νυχι μου αναμεσα στην οθονη και το πλαισιο. Μου το ξαναλλαξανε με S6 Edge το οποιο ηρθε επισης με προβληματικο OIS, και ολα αυτα στη smartec που ειναι (και καλα) το καλυτερο service της samsung. Ενας λογος που δεν θα ξαναπαω σε samsung ειναι λογω της χειροτερης προσωπικης εμπειριας service που ειχα ποτε. Αντιθετα φιλος εστειλε skrouζιστικο iphone 6 στην infoquest με ακουστικο που δουλευε οποτε ηθελε και μεσα σε 3 μερες του απαντησανε οτι θα γινει ολικη αντικατασταση, 2 μερες μετα ειχε καινουριο τηλεφωνο.

Παρ ολο που κατέληξα με S6 Edge απο S6 απλο, δεν θα ξαναπαω ποτε σε οποιοδηποτε προιον Samsung γιατι η προσωπικη μου εμπειρια με το service ειναι η χειροτερη, και η αναβαθμιση δεν βοηθα γιατι εμεινα 2 μηνες χωρις κινητο που ειχα χρυσοπληρωσει.

aptalikos

@Christosk απλά είσαι η εξαίρεση του κανόνα τόσο για την αρνητική σου εμπειρία με τη Samsung όσο και την θετική με την apple.

Christosk

@aptalikos, φιλε μου, γι αυτο λεω οτι ειναι καθαρα προσωπικο, ισως να ειμαι η εξαιρεση, ισως και οχι, αυτο το κρινει ο καθε ενας μονος του. Ερωτηση, αυτη την καταραμενη εκδοση android 6 ποτε θα την παρουμε?

chris

ChristosK@ Με τον Μητσοτάκη έχεις καμία συγγένεια? Σε βλέπω να φορτώνεις την marshmallow και να μην ξαναμπουταρει η συσκευή ,

Christosk

@chris φαε τη γλωσσα σου, με το που το διαβασα αναβοσβησαν τα φωτα. λες να με καλυπτει η εγγυση απο βλαβες λογω γκαντεμιας?

Νικος

ειχα το s4 1.5 χρονο..ενα βραδυ το βαζω για φορτιση..ξυπναω το βραδυ γιατι κατι μπυ μυριζε….ε ειχε παρει ψιλοφωτια…και πραγματικά δεν ειχα ριξει νερο…και ετσι πηγα smartec…στην αρχη αυτος στην ρεσεψιον μου λεει εριξες νερο…του οχι φυσικα…με τα πολλαα….μου δωσανε καινούριο…και 6 μηνες επιπλέον εγγύηση..και φυσικα μου λεγανε ολο συγνώμη…δεν νομιζω πως σε αλλη εταιρεια θα με εξυπηρετουσαν ….

Thimios

Οποιος τα δίνει παίρνει S7 τώρα και μοστράρει.
Οι υπόλοιποι (σαν εμένα) καθόμαστε και γράφουμε
πόσο άχρηστοι είναι οι Κορεάτες που βγάζουν καθε
χρόνο καινούριο.
Γιατί δε σταμάτησαν στο S4 να είμαι
κι εγώ πρώτος μάγκας ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business App Store Apple Apple App Store

Apple app store: Δυσαρεστημένη η ΕΕ με τους νέους κανόνες και τις χρεώσεις

H Apple έχει ανακοινώσει τους κανόνες που πρέπει να ακολουθούν οι προγραμματιστές για να κάνουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες.

Business Apple featured iPhone

Μήνυση κατά της Apple από την κυβέρνηση των ΗΠΑ για μονοπωλιακές πρακτικές στο iPhone

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ έχει καταθέσει αγωγή ενάντια στην Apple, κατηγορώντας την για παράβαση των νόμων κατά των μονοπωλίων.

Business

Πώς να καθαρίζεις σωστά όλες τις οθόνες του σπιτιού σου

Η σκόνη στις οθόνες είναι κάτι που σίγουρα μας αφορά όλους και καλό θα είναι να γνωρίζουμε πως να την αφαιρούμε σωστά.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.