ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Super TECH ME UP events για να ζήσετε την τεχνολογία

ΓΕΡΜΑΝΟΣ TECH ME UP events, ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Super TECH ME UP events για να ζήσετε την τεχνολογία

Την περασμένη εβδομάδα βρεθήκαμε στα εγκαίνια του ανανεωμένου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens, και τα «είδαμε όλα», από smartphones και tablets μέχρι Drones, Wearables αλλά και «έξυπνες» ρακέτες και πιρούνια. Το νέο κατάστημα αποτελεί έναν παράδεισο για τους λάτρεις τους τεχνολογίας είτε είναι gamers, γκατζετάκηδες, μουσικόφιλοι ή απλά περίεργοι με τις νέες τεχνολογίες.

Όλες οι high-end συσκευές αλλά και τα top gadgets βρίσκονται εκεί και σας περιμένουν να «κάνετε παιχνίδι».

Η εμπερία ξεκινάει από την είσοδο και καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό κατάστημα τεχνολογίας, χωρίς την κλασική έννοια της βιτρίνας, κάτι που κάνει τον επισκέπτη να νιώσει από την αρχή, σαν στο σπίτι του. Αν έχετε πάει για κάτι πολύ συγκεκριμένο, χάρη στις ειδικές σημάνσεις θα το βρείτε άμεσα. Αν πάλι δεν γνωρίζετε τι θέλετε, οι εκπαιδευμένοι Tech Experts του ΓΕΡΜΑΝΟΥ θα σας βοηθήσουν να βρείτε αυτό που θα καλύψει απόλυτα τις ανάγκες σας.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ TECH ME UP events, ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Super TECH ME UP events για να ζήσετε την τεχνολογία

Οι θεματικές γωνίες μέσα στο κατάστημα θα σας εντυπωσιάσουν προσφέροντας μια μοναδική hands-on εμπειρία σε οτιδήποτε σαν κάνει κλικ από την πλούσια γκάμα συσκευών τεχνολογίας και gadgets του ανανεωμένου καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens.

Αν επισκεφτείτε το κατάστημα μέχρι τις 7 Ιουλίου, εκτός του ότι θα μπορέσετε να τα δείτε και να τα ζήσετε όλα από κοντά, θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε στα απίθανα TECH ME UP events του καταστήματος, όπου θα μπορέσετε να ζήσετε εμπειρίες υψηλής τεχνολογίας, να κερδίσετε δώρα και να ανακαλύψετε αποκλειστικές προσφορές.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ TECH ME UP events, ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Super TECH ME UP events για να ζήσετε την τεχνολογία

Τα TECH ME UP events που έχουν προγραμματιστεί μέσα στο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στο The Mall Athens είναι:
– 22/06: NOKIA – Τα είδατε, τα αγαπήσατε, καιρός να τα δείτε κι από κοντά. Ο λόγος για τα νέα 4G NOKIA Smartphones με την τελευταία έκδοση Android.
– 26/06 Sony Xperia XZ Premium – Γνωρίστε από κοντά την εμπειρία του 4G+ Smartphone SONY Xperia XZ Premium με super Slow Motion Βίντεο και 4K HDR οθόνη. Τραβήξτε κι εσείς το πρώτο Slow Motion βίντεό σας.
– 27/06: Robotics – Γνωρίστε από κοντά τα μικρά και διασκεδαστικά ρομπότ της UBTECH.
– 28/06: STEM & Robotics – Αφού γνωρίσετε τα ρομπότ της UBTECH τι καλύτερο από το να λάβετε μέρος στα hands on workshops ρομποτικής σε συνεργασία με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και να μπείτε στην κλήρωση για να διεκδικήσετε ένα STEM;
– 29/06: Playstation VR – Οι gamers (και όχι μόνο) θα ξετρελαθούν με μια μοναδική εμπειρία gaming και εικονικής περιήγησης με το Playstation VR.
– 03/07: BOSE Soundtouch & Bose Solo 5 TV – Ακούστε από κοντά το πιο δημοφιλές ασύρματο σύστημα Home Entertainment της Βοse.
– 23/06 – 01/07: The League – Hellenic eSports Championship powered by ΓΕΡΜΑΝΟΣ – Aναμετρηθείτε στο μεγαλύτερο multigaming πρωτάθλημα eSports της Ελλάδας. Διαλέξτε παιχνίδι και ημέρα που θέλετε να παίξετε, κλείστε θέση και διεκδικείστε μοναδικά έπαθλα. Οι επόμενες ημερομηνίες είναι:
– 23/06 (17:00)
– 24/06 (11:00 & 17:00)
– 30/06 (17:00)
– 01/07 (11:00 & 17:00)
– Κλείστε θέση εδώ
– Διεκδίκησε μοναδικά έπαθλα.

ΓΕΡΜΑΝΟΣ TECH ME UP events, ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Super TECH ME UP events για να ζήσετε την τεχνολογία

Τουρνουά NBA2K17, Call of Duty Infinite Warfare, PES 17 σε κονσόλα PS4
1η θέση: GameAthlon Golden Ticket + PlayStation 4 500GB Console + PS Plus 3 months subscription
2η θέση: Δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ 50 ευρώ

Τουρνουά FIFA 17 σε κονσόλα XΒΟΧ ΟΝΕ
1η θέση: GameAthlon Golden Ticket + Χbox Οne Χ (Launch Day) + Controller + Xbox Live Gold 3 months subscription
2η θέση: Δωροεπιταγή ΓΕΡΜΑΝΟΣ 50 ευρώ + Live Gold 3 months

ΓΕΡΜΑΝΟΣ TECH ME UP events, ΓΕΡΜΑΝΟΣ: Super TECH ME UP events για να ζήσετε την τεχνολογία

Εκτός όμως από τα super TECH ME UP events στο νέο κατάστημα μεταξύ άλλων μπορείτε:
Να δοκιμάσετε ακόμη περισσότερες high tech συσκευές και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, όπως Smartphones, Tablets, Smart Gadgets (drones, wearables, action cameras), Smart Τηλεοράσεις, Laptops και αξεσουάρ, αλλά και μία μεγάλη ποικιλία από εκπαιδευτικά παιχνίδια ρομποτικής (STEM).
Να δοκιμάσετε όλα τα νέα παιχνίδια, αλλά και κονσόλες Gaming στο ειδικά διαμορφωμένο gaming corner.
Να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική στο music corner.
Να ζήσετε την απόλυτη VR Experience: Χρησιμοποιώντας τα SAMSUNG Gear VR & SAMSUNG Galaxy S8 & S8+, θα ζήσετε μια δυνατή 4D εμπειρία, θα δοκιμάσετε την διαδραστική καρέκλα, θα φωτογραφηθείτε και θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες με τους φίλους σας.
Να ζήσετε μια μοναδική Mixed Reality Experience με τον Microsoft HoloLens, τον υπολογιστή που σας δίνει τη δυνατότητα να ζήσετε μία ανεπανάληπτη ολογραμματική εμπειρία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.