ΓΕΡΜΑΝΟΣ Winter Sales 2018

ΓΕΡΜΑΝΟΣ Winter Sales 2018, ΓΕΡΜΑΝΟΣ Winter Sales 2018

Τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ εμπλουτίζουν την ποικιλία των προϊόντων τους με δημοφιλή smartphones, tablets, όπως τα SAMSUNG Galaxy A3 (2017) και HUAWEI MediaPad, αλλά και αξεσουάρ gaming όπως το PlayStation VR.

SAMSUNG Galaxy A3 (2017), με οκταπύρηνο επεξεργαστή και κάμερα 13MP, με τιμή 249 ευρώ
• Tablet HUAWEI MediaPad T3 10 4G, με τιμή 139 ευρώ
• Laptop HP 15-bs107nv με οθόνη Full HD 15,6″ οθόνη, επεξεργαστή i3 (2.0 GHz) και σκληρό δίσκο 128 GB SSD, με τιμή 399 ευρώ
PlayStation VR, μαζί με camera & παιχνίδι VR Worlds, με τιμή 299 ευρώ
• Ασύρματο τηλέφωνο AEG Voxtel D81 με δώρο set mini συναγερμών για πόρτες & παράθυρα και ειδοποίηση εισόδου, με τιμή 21,90 ευρώ

Οι προσφορές ισχύουν μέχρι τις 28/02/2018 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.
Όσοι καταναλωτές επισκεφθούν τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και χρησιμοποιήσουν τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για τις αγορές τους, κερδίζουν 10πλάσιους go4more πόντους.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μαριος

Ενδιαφέρομαι για smart watch samsung gear s3 frontier όταν έχετε έκπτωση ενημερώστε με

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business GERMANOS

Στον ΓΕΡΜΑΝΟ από σήμερα θα βρεις σόμπες, καφετιέρες και πιστολάκια μαλλιών

Μια μεγάλη γκάμα από οικιακές μικροσυσκευές, από κορυφαία brands της αγοράς και σε προσιτές τιμές, θα βρουν πλέον οι καταναλωτές στον ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ολοκληρωμένες λύσεις για ένα “έξυπνο” σπίτι από το ΓΕΡΜΑΝΟ

Το “έξυπνο” σπίτι έχει να κάνει με τη διασύνδεση συσκευών που έχουμε εγκαταστήσει στο σπίτι μας και τις οποίες θα βρούμε στο ΓΕΡΜΑΝΟ.

Gear GERMANOS

Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ: Πως θα αποκτήσετε laptop ή tablet με το voucher αξίας 200€

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν 200€ φθηνότερα laptop ή tablet, δίνει σε εκπαιδευτικούς, αλλά και σε μαθητές – φοιτητές από πυρόπληκτες περιοχές της χώρας, η «Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ»

Gear COSMOTE GERMANOS

Tα δώρα από την COSMOTE και τον ΓΕΡΜΑΝΟ συνεχίζονται

Η COSMOTE προσφέρει δωρεάν απεριόριστα δεδομένα για το κινητό και απεριόριστο χρόνο ομιλίας από το σταθερό και ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ συσκευές τεχνολογίας φθηνότερα.