ICAP και Google AdWords, 100 διαφημιζόμενοι σε 100 ημέρες

Η ICAP Group, εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Google στην Ελλάδα για την πώληση των AdWords, ανακοίνωσε ότι στις πρώτες 100 ημέρες που παρέχει την υπηρεσία, έχει ήδη υπογράψει συμβάσεις διαφήμισης με 100 διαφημιζόμενους. Η ανάπτυξη της δραστηριότητας της Google γίνεται στα πλαίσια της παροχής των Marketing Solutions της ICAP.

Τα Google AdWords είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους να διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ακριβώς όταν οι πελάτες τα αναζητούν ξοδεύοντας όσα χρήματα επιθυμούν. Βάσει της συμφωνίας, η ICAP έχει αναλάβει από το Φεβρουάριο την πώληση των AdWords και την υποστήριξη των πελατών για λογαριασμό της Google, στην Ελληνική αγορά.

Ο Νίκος Κομνηνός, Διευθυντής Marketing του Ομίλου ICAP δήλωσε, «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ανταπόκριση της αγοράς και των πελατών μας στις διαφημιστικές προτάσεις της Google. Σε μια δύσκολη χρονιά, οι διαφημιζόμενοι στρέφονται σε πιο αποδοτικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών τους, όπως είναι τα Google AdWords αλλά και σε άλλες ευέλικτες λύσεις που προσφέρει η ICAP στην κατηγορία των Marketing Solutions.»

Ο Σέρκο Κουγιουμτζιάν, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων του Ομίλου ICAP είπε, «Οι 100 πελάτες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα δείχνουν την αποφασιστικότητα της ICAP να πρωταγωνιστήσει στο χώρο της Online διαφήμισης στην Ελλάδα, ως Εξουσιοδοτημένος Αντιπρόσωπος της Google. Επιπλέον, η συσσωρευμένη εμπειρία που αποκτάμε μας επιτρέπει να χτίζουμε ακόμα πιο αποδοτικές καμπάνιες για τους πελάτες μας.»

H ICAP Group – με 50 εκατομμύρια έσοδα για το 2008 και 1.000 εργαζομένους- είναι ο μεγαλύτερος Όμιλος παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Διαθέτει γραφεία σε 5 ελληνικές πόλεις, και ισχυρή παρουσία στην Νοτιοανατολική Ευρώπη με θυγατρικές στη Βουλγαρία, στη Ρουμανία και στη Σερβία. Η ICAP Group εξελίσσεται ταχέως σε έναν πολυσχιδή οργανισμό, παρέχοντας ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών και προϊόντων που ομαδοποιούνται σε 4 μεγάλες κατηγορίες: Credit Risk Services, Marketing Solutions, Management Consulting και People Solutions.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Μεγάλο leak αποκαλύπτει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 1.400 nits μέγιστη φωτεινότητα HDR

Το Pixel 8a της Google είναι προ των πυλών καθώς αναμένεται να παρουσιαστεί τον Μάιο στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών I/O της εταιρείας.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 8a: Νέα στοιχεία προμηνύουν ότι έρχεται σύντομα

Το φημολογούμενο Pixel 8a εμφανίστηκε στον ιστότοπο της FCC, κάτι που δείχνει ότι η Google είναι έτοιμη να το κυκλοφορήσει.