Google I/O 2014, Έναρξη εγγραφών στις 8 Απριλίου

Το Google I/O, το συνέδριο προγραμματιστών που θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Ιουνίου στο Moscone Center του Σαν Φρανσισκό, ανοίγει τις πόρτες του για εγγραφές. Το σύστημα κράτησης εισιτηρίων για το ετήσιο συνέδριο της Google αλλάζει, αφού εισιτήριο δεν θα αγοράζει πλεόν ο πιο γρήγορος.

Αρχικά, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να πραγματοποιήσουν μία δωρεάν εγγραφή από τις 8 έως τις 10 Απριλίου, χρησιμοποιώντας το Google+ account τους και ορίζοντας ως τρόπο πληρωμής το Google Wallet. Μετά την 10η Απριλίου, η Google θα διαλέξει τυχαία κάποια άτομα από την λίστα των εγγραφών, οι οποίοι θα είναι και οι τυχεροί που θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά το συνέδριο. Συνεπώς, ο λογαριασμός όσων δεν επιλεγούν δεν θα χρεωθεί.

Για όσους λοιπόν δεν θα έχουν την ευκαιρία, ή την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το συνέδριο από κοντά, οι ομιλίες θα είναι διαθέσιμες και μέσω live streaming από ένα νέο app που θα δημιουργηθεί από την Google.

Οι τιμές των εισητηρίων ανέρχονται στα $900, ενώ η τιμή για φοιτητές-μαθητές-καθηγητές είναι $300.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2012 και το 2013, τα εισητήρια εξαντληθηκαν μέσα σε 30 και 49 λεπτά αντίστοιχα.
, Google I/O 2014, Έναρξη εγγραφών στις 8 Απριλίου
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.