Business

Google I/O 2016: Livestream από τις ανακοινώσεις της Google

Σε λίγες ώρες από τώρα (20:00 ώρα Ελλάδος) η Google θα ανοίξει τις πύλες του Google I/O 2016, του ετήσιου συνεδρίου της που απευθύνεται κυρίως σε developers (αλλά όχι μόνο). Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Google θα έχει live μετάδοση από το event.

Από το Google I/O 2016 περιμένουμε ανακοινώσεις σχετικά με την επόμενη έκδοση του Android, η οποία προς το παρόν αποκαλείται Android N. Η Google έκανε φέτος την έκπληξη διαθέτοντας νωρίτερα το Android N developer preview, αλλά σήμερα περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Επιπλέον, έχουν ακουστεί πληροφορίες ότι η Google θα κάνει ανακοινώσεις που σχετίζονται με το VR (ίσως Android VR ή και standalone VR headset όμοιο με Oculus Rift/HTC Vive). Οι φήμες τη θέλουν να ανακοινώνει και τον αντίπαλο του Amazon Echo. Έχει διαρρεύσει με την κωδική ονομασία “Google Chirp” και πρόκειται για ένα έξυπνο ηχείο με ενσωματωμένη ψηφιακή βοηθό.

Τέλος, πολύ πιθανό να δούμε ανακοινώσεις σχετικά με Android Wear, Chrome OS, Android Auto, Project Ara, τα αυτοκινούμενα οχήματα αλλά και μια ανακοίνωση έκπληξη από την Xiaomi.

Δείτε εδώ το Google I/O 2016:

Πηγή

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.