H Redmi είναι πλέον επίσημο sub-brand της Xiaomi

Redmi επίσημο sub-brand Xiaomi, H Redmi είναι πλέον επίσημο sub-brand της Xiaomi
H Χiaomi, που έχει το δικό της ξεχωριστό sub-brand με το όνομα “POCO”, ανακοίνωσε επίσημα πως η δημοφιλής εταιρεία “Redmi” θα διαχωριστεί από τη μητρική εταιρεία με ένα ξεχωριστό sub-brand για τις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς.
Τα sub-brands γίνονται όλο και περισσότερο δημοφιλή τελευταία καθώς πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν δημιουργήσει τα δικά τους όπως η BBK με τα Oppo, Vivo και OnePlus αλλά και η Huawei με την Honor.
Είναι γνωστό πως οι κινητές συσκευές Redmi και Redmi Note είναι από τις πιο δημοφιλείς στη μεσαία κατηγορία και η κίνηση αυτή της δημιουργίας ξεχωριστού sub-brand είναι αναμενόμενη, καθώς έτσι θα δοθεί η δυνατότητα στη Xiaomi να στοχεύσει πιο αποτελεσματικά σε συγκεκριμένες αγορές.
Ενώ τα POCO smartphones καλύπτουν την mid-range αγορά προσφέροντας κινητά μεσαίας κατηγορίας με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας, η Redmi αναμένεται να εστιάσει την προσοχή της σε budget συσκευές και η Xiaomi θα συγκεντρωθεί στη συνέχιση των ναυαρχίδων της σειράς Mi.
Αυτή ίσως είναι και μια έξυπνη απόφαση της Xiaomi ειδικά για τις δυτικές αγορές που μόλις έκανε την αρχή της εκεί και η επίσημη είδηση για τον διαχωρισμό των δυο brands έγινε με ένα post στο Weibo. Τέλος, αναφέρθηκε πως η Redmi ετοιμάζεται να ανακοινώσει ένα smartphone με 42 megapixels κάμερα στις 10 Ιανουαρίου.
Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Μαλλον θα δούμε αυξηση των τιμών για τα Mi….. Μακαρι να αποδειχτω λάθος αλλα δε το νομίζω.

Darth

καθαρα κινιση για να γινει μικρο αυξιση στα redmi (ουσιαστικα θα εχου κατι σαν ναυαρχιδα εκει με ψιλοτερη τημη)
και ταυτοχροννα μεγαλη αυχιση στα mi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Civi 4 Pro: Επίσημα το πρώτο smartphone με Snapdragon 8s Gen 3

Η Xiaomi ανακοίνωσε επίσημα στην Κίνα το Civi 4 Pro, το πρώτο smartphone με το chipset Snapdragon 8s Gen 3.

Smartphones Xiaomi

Xiaomi Mix Fold 4: Μεγάλο leak – Αμφίδρομη δορυφορική επικοινωνία, ενισχυμένος μεντεσές, SD 8 Gen 3

Η Xiaomi κυκλοφόρησε το Mix Fold 3 τον περασμένο Αύγουστο και τώρα ετοιμάζει το Mix Fold 4, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

Smartphones featured Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Κυκλοφόρησε Ελλάδα με τιμή 999 ευρώ και δώρο το Xiaomi Watch S3

To νέο smartphone της εταιρείας είναι σχεδιασμένο σε συνεργασία με τη Leica, και ξεχωρίζει χάρη στο παντοδύναμο τριπλό σύστημα καμερών νέας γενιάς φακών Leica.

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi HyperOS: Αυτές οι συσκευές θα αναβαθμιστούν το πρώτο εξάμηνο του 2024

Μετά το παγκόσμιο ντεμπούτο των Xiaomi 14 και 14 Ultra στο MWC, κυκλοφόρησε το λεπτομερές πρόγραμμα κυκλοφορίας για το HyperOS.