Ο Henri Lamiraux, Vice President του τομέα iOS στην Apple εγκατέλειψε την ενεργό δράση

Ο Henri Lamiraux, Vice President στον τομέα iOS engineering της Apple, αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 23 χρόνια. Ο ίδιος επιβεβαίωσε την σχετική είδηση στους λογαριασμούς του στα Facebook και LinkedIn. Το συνταξιοδοτημένο πια στέλεχος της Apple αποφάσισε να εγκαταλείψει την ενεργό δράση λίγο μετά την είχε κυκλοφορία του iOS 7.0.3.

Όσοι γνωρίζουν την Apple από το εσωτερικό λένε ότι ο κ. Lamiraux ήταν υπεύθυνος για τις εφαρμογές iOS αλλά και για την εφαρμογή και ενσωμάτωση διάφορων χαρακτηριστικών στην πλατφόρμα. Ήταν επίσης υπεύθυνος για την αποσφαλμάτωση της πλατφόρμας και την διανομή των νέων χαρακτηριστικών στους καταναλωτές.

Πριν αναλάβει επικεφαλής των τμημάτων iOS και OS X, ο Craig Federighi, ο Lamiraux εργάστηκε υπό της οδηγίες του Scott Forstal, πριν αποχωρήσει από την εταιρεία. Ξεκίνησε στην Apple ως μηχανικός λογισμικού Mac και μετατέθηκε στο iOS το 2005. Στην Apple, ήταν από τους λίγους μηχανικούς που απέμειναν που εργάστηκε πάνω στο πρωτότυπο iPhone.

Henri Lamiraux, Ο Henri Lamiraux, Vice President του τομέα iOS στην Apple εγκατέλειψε την ενεργό δράση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Πρεπει να ναι μεγαλη απωλεια. Ειχε σημαντικη θεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.