HMD Global: Η ξαφνική αποχώρηση του CEO Arto Nummela

hmd global ceo arto nummela, HMD Global: Η ξαφνική αποχώρηση του CEO Arto Nummela

Σε μια απρόσμενη ανακοίνωση προχώρησε η HMD Global, η οποία έχει αναλάβει τα Nokia smartphones, καθώς ο CEO Arto Nummela αποχωρεί από τη θέση του και τα ινία αναλαμβάνει ο Florian Seiche, που μέχρι στιγμής ήταν πρόεδρος της εταιρείας.

Η αποχώρηση του Nummela έχει άμεση ισχύ και στην ανακοίνωσή της η εταιρεία επεσήμανε πως ο Nummela έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην λειτουργία της HMD Global, στην δημιουργία της ομάδας και την κυκλοφορία των νέων προϊόντων. “On behalf of the whole Board, I thank Arto for his contribution and wish him well in his future endeavors”, δήλωσε ο Sam Chin, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου.

Η αναταραχή στην HMD Global έρχεται την ώρα που η εταιρεία επιχειρεί να λανσάρει τα Nokia smartphones στην παγκόσμια αγορά και ετοιμάζεται για την ανακοίνωση της ναυαρχίδας Nokia 8.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές γιατί γίνεται η αλλαγή στην ηγεσία της εταιρείας.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
James

Ίσως γιατί συνεχώς διαβάζουμε ότι έρχονται τα Nokia και τα Nokia είναι ακόμα άφαντα. Μέχρι να έρθουν θα είναι παμπάλαια και αυτοί θα έχουν χάσει μια χρονιά.

Kkon

Είναι είδει παλιά από κούνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HMD Global

Boring Phone: HMD Global και Heineken δημιουργούν το “αντίπαλο δέος” των smartphone

Η Heineken και η δημιουργική εταιρεία Bodega συνεργάστηκαν για να κυκλοφορήσουν το Boring Phone, μια συσκευή που κατασκευάζεται από την HMD.

Smartphones featured HMD Global

HMD Pulse: Leak αποκαλύπτει οθόνη IPS LCD 6,56″ και μπαταρία 5.000 mAh

Η HMD Global μπορεί να κυκλοφορεί τηλέφωνα με την επωνυμία Nokia, αλλά ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει και το δικό της brand.

Smartphones HMD Global Nokia

HMD: Επανακυκλοφορεί τα κλασικά τηλέφωνα Nokia 6310, Nokia 5310 και Nokia 230

Η HMD μόλις κυκλοφόρησε τρία νέα τηλέφωνα, όλα μια μοντέρνα έκδοση των κλασικών Nokia, τα Nokia 6310 (2024), 5310 (2024) και 230 (2024).

Smartphones featured HMD Global MWC

H HMD θα φέρει το Barbie flip phone αυτό το καλοκαίρι – Ροζ, λαμπερό και όχι smartphone

H ταινία Barbie κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι και προκάλεσε πάταγο, με τεράστια εμπορική επιτυχία αλλά και πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ.