HTC: 4% αύξηση εσόδων για τον Αύγουστο, αλλά…

Η HTC είναι γνωστό εδώ και καιρό ότι δυσκολεύεται με τις πωλήσεις και τα κέρδη της. Σήμερα ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα για τον μήνα Αύγουστο και σημείωσε αύξηση εσόδων 4% από τον Ιούλιο φτάνοντας στα 209.94 εκατομμύρια δολάρια.

Μπορεί συγκριτικά με τον Ιούλιο να τα πήγε καλύτερα, όμως συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρσι τα κέρδη της έπεσαν κατά 4.5%.

Οι συνολικές πωλήσεις της HTC για τους πρώτους 8 μήνες του 2016 ανήλθαν σε 1.49 δισ. δολάρια, σημαντικά μειωμένες από τα 2.19 δισ. δολάρια για τους ίδιους μήνες το 2015. Αυτό σημαίνει 47.56% πτώση από το 8μηνο του 2015.

Η ναυαρχίδα HTC 10 είναι το προϊόν με τις μεγαλύτερες πωλήσεις της εταιρείας, αλλά σίγουρα αισθάνεται μεγάλη πίεση από αντιπάλους όπως Samsung, Apple και όχι μόνο.

Στην IFA 2016 ανακοίνωσε επίσημα το HTC One A9s, μέσα στο επόμενο διάστημα περιμένουμε τα HTC Desire 10 Pro και HTC Desire 10 Lifestyle, τα οποία θα περιμένουμε να δούμε πως θα βοηθήσουν στις πωλήσεις. Επίσης μην ξεχνάμε ότι η HTC έχει αναλάβει την κατασκευή των Nexus Marlin και Nexus Sailfish (που τελικά μπορεί να ονομαστούν Pixel και Pixel XL).

htc profits, HTC: 4% αύξηση εσόδων για τον Αύγουστο, αλλά…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Παιδιά ακόμα έχω μείνει με την απορία γιατί δεν κυκλοφόρησε τελικά το HTC 10 επίσημα στην Ελλάδα… Γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό?? Δεν υπάρχει σε καμία αλυσίδα καταστημάτων, μόνο σε κάτι σκρουτζομάγαζα σε τιμή απλησίαστη…

Στεφανος

Πετρο έχει κυκλοφορήσει επίσημα στον Γερμανό στα 769€.

james

4% ανοδος τον Αυγουστο σε σχεση με τον Ιουλιο. Σε λιγο αυτοι θα βγαζουν καθημερινες ανακοινωσεις. Σημερα πουλησαμε 10 συσκευες περισσοτερες απο χτες.

Humble opinion

HTC βάστα γερά, μην τα παρατάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.