HTC CEO: Η επέκταση σε VR και Wearables πιο σημαντική από τα smartphones

To HTC Vive είναι το πρώτο VR headset της εταιρείας το οποίο δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Valve και ανακοινώθηκε πέρσι. Τελικά μαθαίνουμε ότι οι προ-παραγγελίες θα ξεκινήσουν στις 29 Φεβρουαρίου και οι πωλήσεις από τον Απρίλιο, όμως δεν ανακοινώθηκε τιμή.

Στην CES 2016 παρουσιάστηκε η βελτιωμένη έκδοση του HTC Vive, η συνιδρυτής και CEO της HTC θεωρεί ότι πλέον η εταιρεία πρέπει να επικεντρωθεί περισσότερο στο VR που μοιάζει να είναι πιο ρεαλιστικός τομέας από τα smartphones.

Τα smartphones της HTC δεν τα πηγαίνουν καθόλού καλά στις πωλήσεις. Το HTC One M9 δεν μπόρεσε να μπει απέναντι σε τεράστιους αντιπάλους όπως Apple, Samsung, LG και άλλους. Μέσα στο 2016 περιμένουμε το HTC One M10, όμως φαίνεται ότι δεν είναι πλέον αυτό το πιο σημαντικό κομμάτι της HTC. Το γεγονός φυσικά δεν είναι καθόλου ευχάριστο καθώς μιλάμε για μια εταιρεία που έχει λανσάρει κάποια από τα δημοφιλέστερα κινητά της αγοράς, όπως το HTC Dream, το πρώτο Android

H Wang δήλωσε: “Ναι, τα smartphones είναι σημαντικά, αλλά η δημιουργία μιας φυσικής επέκτασης σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές όπως wearables και virtual reality, είναι πιο σημαντική…Θεωρώ ότι το πρόβλημα ήταν ο ανταγωνισμός – Apple, Xiaomi, οι εταιρείες αυτές δαπανούν τόνους χρημάτων στην επικοινωνία και το marketing, κάνουν μια τεράστια επένδυση στην αγορά”. Συμπλήρωσε επίσης ότι “υπάρχουν πάρα πολλοί Κινέζοι ανταγωνιστές”.

Είναι το VR και τα Wearables η σωτηρία της HTC; Αυτό μένει να το δούμε.

cher wang vr more important, HTC CEO: Η επέκταση σε VR και Wearables πιο σημαντική από τα smartphones

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

στα λόγια μου έρχεται.. Αυτο ακριβώς είχα σχολιάσει σε παλαιότερο άρθρο. Τα Smartphones εχουν παρει την κάτω βόλτα και αυτό φαίνεται ακόμα και από την Apple. Πάμε για άλλα.

viel

οτι ναι, που την ειδες την κατω βολτα που μεχρι και η γιαγια εχει κινητο με touch screen? δλδ τα vr θα αντικαταστησουν τα τηλεφωνα? θα προχωρας στο δρομο και αντι για το πεζοδρομιο θα βλεπεις δρακους? η οταν ερθει ειδοποιηση θα φορας το vr set? την αππλε που την ειδες να περνει την κατω βολτα ακριβως?

NtinosK

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια θα πω εγώ!!
Όπως και να έχει, καλή τύχη στα wearables και virtual reality HTC!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.