Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση της HTC

συνεχίζεται ελεύθερη πτώση HTC, Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση της HTC

Η HTC εξακολουθεί να βρίσκεται σε στενωπό, διανύοντας μια από τις δυσκολότερες φάσεις της ιστορίας της. Δυστυχώς, το 2018 δεν μπήκε καλά για τον Ταϊβανέζο κατασκευαστή, ρίχνοντας τον ακόμα πιο χαμηλά…

Με την επερχόμενη κυκλοφορία των νεο-ανακοινωθέντων VR headsets,Vive Pro και Vive Focus, η HTC ενδέχεται θα επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Να σημειωθεί επίσης πως πριν λίγες ημέρες ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ εκείνης και της Google έναντι 1.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που σίγουρα θα αυξήσει τους αριθμούς των επόμενων μηνών. Το μέλλον θα δείξει αν η HTC καταφέρει να διατηρηθεί στην αγορά κινητών τηλεφώνων ή θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον… αφανισμό. Ας ελπίσουμε πως ο κατασκευαστής θα βρει τα βήματα του, για το καλό του ίδιου και της βιομηχανίας.

συνεχίζεται ελεύθερη πτώση HTC, Συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση της HTC

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pa7kou

Λογικό ειναι να παει άπατη τα τελευταία χρονια με τις τιμολογιακες της πρακτικές, ενώ ξεκάθαρα ειναι μια εκ των ποιοτικοτερων εταιρειών στο θεμα mobile . Ειδικά το HTC u11, που είναι ενα απο τα πιο ωραια και δυνατά κινητά αυτη τη στιγμη αλλα με τιμή που αγγίζει αυτές των σαμσουνγκ. Δυστυχώς ετσι πάνε αυτα.

lneam

Ας ελπίσουμε πως ο κατασκευαστής θα βρει τα βήματα του, για το καλό του ίδιου και της βιομηχανίας.
———————-
Αν καταλαβα σωστα απο το παραπανω κειμενο του αρθρου ως καταναλωτης, να ευχομαστε να βγαζουν λεφτα … εις βαρος τον πελατων που ΔΕΝ προτιμουν τα προιοντα τους ??? Καλο και αυτο !!!

Κατα την δικη μου αποψη οταν π.χ. σε μια περιοδο 10 ετων ο κατασκευαστης, εχει ποτε τα πανω του και ποτε οι πελατες αρνουνται να αγορασουν, σημαίνει πως η νεα σχεδιαστικη φιλοσοφια ειναι “κακη”. Ας ξανασχεδιασουν τις ιδιες συσκευες του παρεθλοντος, με νεο hardware και ας δουνε τις αντιδρασεις του κοσμου. Καπου διαβασα … βλακας ειναι αυτος που κανει το ιδιο πραγμα και περιμενει διαφορετικα αποτελεσματα.

Lefteris

Αυτό ακριβώς, πιστεύω ότι έχει γυρίσει πίσω στο μηδέν οπότε θα πρέπει να ξανά κατεβάσει τις τιμες και να ξανά χτίσει το όνομα της, μήπως και αλλάξει κάτι…

Ιωάννης jb

Μια χαρά είναι οι τιμές της! Ο καταναλωτής είναι που έχει καλο στον εγκέφαλο..
Βλέπω HTC a9s εδώ και πόσο καιρό το δίνουν τσάμπα!
Έλα που όλοι παίρνουν κινέζικα και σου λένε και από πάνω ποιο HTC!

Lefteris

Είναι ικανοποιητική τιμή αλλά το Redmi είναι πιο φτηνό και έχει πάνω snapdragon και fhd οθόνη… τεσπα εγώ έλεγα σε επίπεδο ναυαρχίδας να κατεβάσει την τιμή… να φτιάξει και την κάμερα της, αν δεν την έχει φτιάξει και να το πουλήσει σε τιμές one plus!

mech.al.

Όταν η 1+ 5Τ με ολεντ οθόνη και 6 γιγα ραμ κοστίζει 500 δολάρια το U11+ δεν δικαιολογείται να κάνει 650… Άρα λάθος τιμολογιακή πολιτική έχουν…

ZJHellas

Καλημέρα. Δε νομίζω ότι το πρόβλημα της htc είναι η τιμή, το hardware ή το software. Είναι καθαρά θέμα marketing (πριν 9 μήνες που αγόρασα το htc 10, δεν υπήρχε σε ΚΑΝΕΝΑ κατάστημα. Οσον αφορά το κινητό είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κορυφαία ποιότητα υλικών και κατασκευής, εξαιρετικός ήχος, κάμερα και interface).

Βρυκόλακας

Μία απο τις καλύτερες εταιρίες η htc, πάντα μου άρεσε και θα μου αρέσει….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.