Ιστορικό χαμηλό 13 ετών για τα έσοδα της HTC τον Φεβρουάριο

Ιστορικό χαμηλό 13 ετών πωλήσεις HTC Φεβρουάριο, Ιστορικό χαμηλό 13 ετών για τα έσοδα της HTC τον Φεβρουάριο

Η HTC περνάει συνεχώς από το κακό στο χειρότερο. Ο Ταϊβανέζος κατασκευαστής βλέπει τα οικονομικά αποτελέσματα των τελευταίων μηνών του να είναι όλο και χειρότερα. Δυστυχώς, ο Φεβρουάριος που μας πέρασε δεν ήταν καλύτερος για τους αριθμούς της εταιρείας.

Συγκεκριμένα, η HTC είχε 89.3 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα τον περασμένο μήνα, σημειώνοντας μια πτώση της τάξης του 23% σε σχέση με τον Ιανουάριο όπου τα ταμεία της γέμισαν με 109.83 εκατομμύρια δολάρια. Η συγκεκριμένη συγκομιδή είναι επίσης μειωμένη κατά 44%, αν συγκριθεί με τα έσοδα του ίδιου μήνα πέρυσι (Φεβρουάριος 2017) που άγγιξαν τα 128.59 εκατομμύρια δολάρια. Εν ολίγοις, τα οικονομικά αποτελέσματα του Φεβρουαρίου “πέτυχαν” ένα ιστορικό χαμηλό 13 ετών, μαρτυρώντας πως η θέση της HTC είναι πραγματικά δύσκολη, σε μια περίοδο μάλιστα που άλλες εταιρείες όπως η Nokia περνούν μια… δεύτερη νιότη.

Η αλήθεια είναι πως κάποιες κινήσεις της ίδιας της HTC δεν συμβάλλουν στην βελτίωση της κατάστασης. Για παράδειγμα, το U11+ διατέθηκε σε περιορισμένο απόθεμα, ενώ δεν το έλαβαν αρκετές σημαντικές αγορές (περιλαμβανομένων και των ΗΠΑ). Υποθέτουμε πως η επερχόμενη U12 συσκευή θα αλλάξει κάπως το κακό κλίμα, αν και η αλήθεια είναι πως πολλοί καταναλωτές έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους στον κατασκευαστή. Οι επόμενοι μήνες θα είναι κρίσιμοι για την παραμονή της HTC στην αγορά κινητών τηλεφώνων.

Ιστορικό χαμηλό 13 ετών πωλήσεις HTC Φεβρουάριο, Ιστορικό χαμηλό 13 ετών για τα έσοδα της HTC τον Φεβρουάριο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

δε θέλω να κλείσει για να διασκεδαζω με το ποσο άσχημα παει συνέχεια!

Κλεανθης Νελτσενλης

Αυτη και η sony. Το πολυ μεχρι το 2020 θα εχουν ςγκαταλειψει τις προσπαθειες

Λευτερης

Κριμα η εταιρεια που ανεδειξε το Android, η εταιρεια που εφτιαξε το πρωτο Nexus και το πρωτο android κινητο, η εταιρεια που εφτιαξε το θρυλικο HTC HD2, η εταιρεια που εφτιαχνε smartphones οταν η Apple και η Samsung δεν ηξεραν να γραφουν τη λεξη, η εταιρεια που εβαλε πρωτη στερεοφωνικα ηχεια, που εφτιαξε το πρωτο unibody μεταλλικό κινητο, η πρωτη που χρησιμοποιησε δυο καμερες για βαθος πεδιου, η πρωτη που εφτιαξε Android skin απο το οποιο εκλεψε πολλα το ιδιο το android και οχι μονο, να εχει τοσο αδοξο τελος. Αλλα σ’ αυτη τη σκληρη αγορα, τα λαθη πληρωνονται

JD

Πρώτη θα κλείσει η HTC , μετά η Sony ενώ δεν βλέπω και πολύ καλά ούτε την LG (λόγω boot loop και προβλημάτων ποιότητας έχει ξεφτιλιστεί) αλλά μια και αυτή φτιάχνει δικές της οθόνες , κάμερες κτλ. έχει μικρότερο πρόβλημα.

tester

@Λευτέρη έχεις απόλυτο δίκιο αλλά πόσοι τα ξέρουν αυτά.

Στο μεταξύ κάποιοι χαίρονται που κλείνουν εταιρείες, λες και είναι ανταγωνιστές και τους παίρνει η HTC και η Sony το ψωμί. Δεν καταλαβαίνουν πως όσες περισσότερες εταιρείες υπάρχουν, τόσο μεγαλυτερος ναταγωνισμός, τότες περισσότερες ιδέες, τόσο περισσότερη καινοτομία.

Beowolf Ahates

Όπως τα λέει ο Λευτέρης. Να συμπληρώσω μόνο, M7 : Ίσως η ομορφότερη συσκευή που έχει βγει, πάντα σε συνάρτηση με την εποχή που βγήκε.

@Tester +100

Γιάννης

Το ξαναλέω για άλλη μια φορά
Η εταιρεία με τα καλύτερα κινητά τα πιο αξιόπιστα δεν κολλάνε πουθενά και ποτέ
Με λίγα λόγια ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά
ΚΟΡΥΦΗ των κινητών

Nikopoup

Το υπέροχο hd2 με τα απαίσια windows 6.5. Ένα βράδυ αλλαγή σε Android 2.3.. Ωραίες εποχές. Τώρα όλα κυλάνε ρολόι 🙂

Apostolos

Κρίμα να αν δεν πάει καλά η εταιρεία, όχι ότι θα βάλω τα κλάματα αλλά καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός.

Πρώην κάτοχος HTC magic και του πρώτου desire

ΝΙΚΟΣ

R.I.P και ακολουθούν κ άλλοι σιγά σιγά. Η αγορά αποφασίζει για το ποιοι αξίζουν και έχει νόημα να
δώσουν τα χρήματα οι καταναλωτές. Έγινε με τα WP, Blackberry O.S γίνεται με Android OEMs

Ξενοφών

Κρίμα πολύ, έκανε λάθη αλλά εδώ και 2 χρόνια από το htc 10 και μετα ότι κινητό φτιάχνει είναι κορυφή. Ο πόλεμος που της γίνεται είναι αρκετά άδικος. Αν διαφημιζοταν πιο πολύ σίγουρα θα πήγαινε πολύ καλύτερα, με μια τιμολογιακη πολιτική καλύτερη βέβαια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί χαίρονται με την πορεία της λες και η Samsung ή η Apple τους ανήκει και θα έχουν περισσότερα κέρδη. Διαμαρτυρονται για τις τιμές ενώ πάνε και τα σκάνε στις εν λόγω εταιρίες πολλά παραπάνω. Και ένα τελευταίο, ενώ σε αρκετά specs φαίνονται ορισμένα μοντέλα κατώτερα σε απόδοση πετάνε καλύτερα και από ναυαρχίδες άλλων εταιριών,σε βάθος χρόνου δε η πτώση απόδοσης τους καθόλου αισθητή.

Τσιο

Εγω δε το καταλαβαινω αυτο.απο htc 10 κ μετα φτιαχνει οτι καλυτερο υπαρχει σε κινητο..ποια σ7 σ8 και σ9 μπροστα και στο τουμπανο U12 που θα βγει.ειναι καθαρο οτι εχει θεμα στο μαρκετινγκ και τπτ αλλο.συν οτι το 90% των προβατων παει σε aplle samsung

christos09

Γιατί οι περισσότεροι βγάζουν κακία δεν καταλαβαίνω! Λες και τους συμφέρει όλο αυτό! Λυπάμαι για όλο αυτό γιατί πραγματικά πρόκειται για μια εταιρία με πολύ καλά τηλέφωνα! Φυσικά το μάρκετινγκ είναι αυτό που μέτρα και δυστυχώς σε αυτό υστερεί!
@Παπαροκας tiamat πόσο χρονών είσαι? 12?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.