Huawei ξεπέρασε την Apple για πρώτη φορά σε αποστολές

huawei overtakes apple, Huawei ξεπέρασε την Apple για πρώτη φορά σε αποστολές

Η Huawei κατάφερε να πραγματοποιήσει μια πολύ καλή πορεία στο κομμάτι των smartphones καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στην αγορά. Οι δυο πρώτοι είναι φυσικά Samsung και Apple, ενώ η ίδια έχει δηλώσει πως σε λίγα χρόνια σκοπεύει να τους ξεπεράσει και τους δυο, φτάνοντας στην κορυφή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, η Huawei κατάφερε τον περασμένο Δεκέμβριο να ξεπεράσει την Apple στον αριθμό πωλήσεων smartphones. “Huawei overtook Apple in global sales volume share in December”, ήταν σημερινή η δήλωση του Allen Wang, Huawei India Director for Product Centre.

huawei overtakes apple, Huawei ξεπέρασε την Apple για πρώτη φορά σε αποστολές

Ο Wang ανέφερε ότι τον Δεκέμβριο του 2016 το μερίδιο αγοράς της Huawei ήταν στο 13.2%, ενώ της Apple στο 12%. Σύμφωνα με τον ίδιο, το 2016 η Huawei απέστειλε συνολικά 139 εκατομμύρια smartphones.

Τέλος, ο Wang δήλωσε πως η Huawei έχει καταφέρει να ξεπεράσει την κυρίαρχη Samsung σε πωλήσεις, σε ορισμένες αγορές (ωστόσο δεν ανέφερε ποιες).

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

Στην Πολυκατοικία μου η Lenovo αγγίζει το 65% γατάκια

Ζοις

Μάλλον στην πολυκατοικία σου βλέπουν πολύ μουρμουρα γιαυτό!

bezilys

😂😂😂😂😂

George

Μπράβο της γιατί βγάζει καλά κινητά ειδικά στην μεσαία κατηγορία αλλά το ότι η άλλη έχει το 80% των κερδών στην βιομηχανία των smartphones κ το άλλο 20 οοοοοοολοι οι άλλοι παίζει κάποιο ρόλο;
Τα δις μιλάνε καθόλου;η σαν την xiaomi πανηγυρίζει για τα ποσοστά κ βγάζει τσίχλες κέρδος σε κάθε συσκευή.παντως αν ήμουν στέλεχος θα την ζήλευα την φόρμουλα της apple να τζιραρει σαν τρελή.

Fotis

Ναι και τωρα την πιστέψαμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.