Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία των Η.Π.Α με αξία 1 τρισ. δολάρια

apple χρηματιστηριακή αξία 1 τρισ δολάρια πρώτη ηπα, Η Apple έγινε η πρώτη εταιρεία των Η.Π.Α με αξία 1 τρισ. δολάρια

Η Apple κατάφερε να γίνει η πρώτη εταιρεία των Η.Π.Α με χρηματιστηριακή αξία πάνω από 1 τρισ. δολάρια, μετά από την άνοδο της μετοχής της και την αύξηση των κερδών της που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Η Apple έσπασε το φράγμα του 1 τρισ. δολαρίων μόλις η αξία της μετοχής της έφτασε τα 207.05 και λόγω της φύσεως της αγοράς θα πρέπει να περιμένουμε την αξία της να μεταβάλλεται πότε πάνω και πότε κάτω από το φράγμα του 1 τρισ. δολαρίων για τις ημέρες που θα ακολουθήσουν.

Αναμφίβολα αποτελεί ένα ιστορικό κατόρθωμα για μια εταιρεία η επίτευξη αυτού του στόχου μιας και γίνεται η πρώτη στις Η.Π.Α που το πετυχαίνει και η δεύτερη στον κόσμο, μιας και ανάλογο επίτευγμα είχε κατορθώσει η Κινεζική εταιρεία πετρελαιοειδών PetroChina το 2007, με την αξία της στη συνέχεια να πέφτει κάτω από το 1 τρισ. δολάρια.

Επί του παρόντος, η Apple γίνεται η πρώτη εταιρεία με βάση τις Η.Π.Α με χρηματιστηριακή αξία 1 τρισ. δολάρια και αναμένεται σύντομα να έχει “παρέα” στη συγκεκριμένη θέση μιας και η Amazon βρίσκεται κοντά στο να γίνει και αυτή μια εταιρεία με τέτοια χρηματιστηριακή αξία. Η Apple μαζί με όποιες εταιρείες έχουν καταγράψει μια ανάλογη πορεία όλα αυτά τα χρόνια, έχουν αποτελέσει εταιρείες πηγή έμπνευσης στη συνείδηση των καταναλωτών που τις εμπιστεύονται για να βελτιώσουν κάθε τομέα της ζωής τους.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ennoia

Τρομάζεις από τον υπερβολικά μεγάλο, γιγάντιο πλούτο που μαζεύουν μόνο 2 εταιρίες σε όλο τον κόσμο….Αυτό ποτέ δεν είναι καλό…. Προσοχή που δίνεται τα χρήματά σας….

Stathis

Για κλείσιμο πάει.

ΑΝΔΡΕΑΣ

Έτσι έτσι βεντούζα , τάπα ! Στον πάτο σας ρομποτάκηδες κ παραθυράκηδες ! 😆🤣

Kosmas

Να πούμε βέβαια πως μιλάμε για χρηματιστηριακή αξία. Ένα σκάνδαλο να ξεσπάσει ή να μην τη θέλουν πια οι μέτοχοι πάει

Alex

@Kosmas,
Μην ξεχνάς ότι έχει πάνω απο 200B σε cash!

ΑΝΔΡΕΑΣ

@Alex είσαι hater πονεμένος? Μιλάμε για χρήμα με ουρά. Πολλά δις, άνω των 300 έχουμε σε δεσμίδες , και μάλιστα έχουμε και ειδικό division που τα κάνει πακέτα με λαστιχάκια , κάνει καταμέτρηση και τα πηγαίνει στις Premium θυρίδες μας.
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση, να χαίρεστε με την χαρά μας, να είστε όλοι οι ακόλουθοι μας καλά και να φουσκώνετε από περηφάνια και καμάρι στις παρέες σας τον Αύγουστο για την χρηματιστηριακή μας επιτυχία. Με κάθε ευκαιρία να το υπενθυμίζετε στους φανερούς κ κρυφούς haters που προσπαθούν να μας την μπουν με σαθρά επιχειρήματα του τύπου : Τι μερίδιο έχουμε, το Mac OS όλο πέφτει, αν μας πέρασε η Huawei, A.I , Cloud κλπ ανούσια δλδ πράγματα ,προσπαθώντας να επισκιάσουν τον θρίαμβο μας. ΞΥΔΑΚΙ !!
Καλές βουτιές, με μπόλικες pro animoji selfie !!!

Billakos29

Είμαι επαγγελματίας φωτογράφος είναι τυχαίο που πέταξα το iPhone x και πήρα p20 Pro για τις γρηγορες δουλειες της φωτογραφιας? Αφηστε τα billion_trilion και κοιταξτε την ουσια ρε παιδια τα iphone απλα δεν κανουν δεν καλυπτουν τις απαιτησεις ενως ελαγγελματια πχ

Billakos29

@ΑΝΔΡΕΑΣ θα σου πω ένα απλό πράγμα βρίσκομαι διακοπές σε ένα ξενοδοχείο με ένα Galaxy Tab S3 και δίπλα ο φίλος με ένα iPad Pro σκεφτόμαστε τι ταινία θα δούμε έχω ανοίξει torrent έχω κατεβάσει ταινία και ο φίλος να σκέφτεται τρόπο για να τη δει 700 ευρώ και τα δύο, Ποιο tablet μου έλυσε τα χέρια εκείνη την ώρα που το χρειάστηκα?

Giannis

Μονο από το σχόλιο του billakos καταλαβαίνεις τα κριτήρια επιλογής ανάμεσα στα δυο os.

Tor

@Bilakos ο φίλος σου αν ήθελε νοίκιαζε όποια ταινία ήθελε στο I tunes και την έβλεπε.Τώρα αν εσύ έχεις μάθει να κλέβεις είναι άλλο θέμα.

Billakos29

@tor οπως εχεισ κατεβασει κι εσυ ετσι εχω κατεβασει κι εγω και ολοι μας και δεν εχω καμια ορεξη για 3_4 ταινιες να πληρωσω 20 ευρω χαχα μην ακουω αστεια μην παιζουμε με τις λεξεις τωρα και δεν υο παω στα torrent το παω το τι μπορεις πιο ανετα να κανεις με το android το iphone δεν λεω ειναι πολυ καλο δεν τα κατηγωρω απλα ειναι μια ferrari με κοφτη στα 100

Agnostos13

@Billakos29:
Αυτός είναι και ένας βασικός λόγος που πολλοί επιλέγουν android. Συσκευές της προσφοράς, σπασμένες εφαρμογές και πειρατικό περιεχόμενο. Δεν τους κατηγορώ… Επιλογές είναι αυτές! Αλλά δεν μπορώ να διαβάζω μετά οτι είναι και το ίδιο ασφαλείς με το iOS!

ΥΓ. Για την ισοτορία υπάρχει και στο iOS η δυνατότητα να γίνουν τα παραπάνω απλά πρέπει να το ψάξεις λίγο…δεν είναι by default!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.