Η Huawei κατακτά πέντε βραβεία στην έκθεση Interop Tokyo 2018

huawei κατακτά πέντε βραβεία έκθεση interop 2018, Η Huawei κατακτά πέντε βραβεία στην έκθεση Interop Tokyo 2018

Η Huawei διακρίθηκε στα πλαίσια της έκθεσης Interop Tokyo 2018 κατακτώντας πέντε Best of Show Awards, με το μεγάλο βραβείο να έχει να κάνει με την κατηγορία Cloud Computing και το AI Fabric Ultra-High-Speed Ethernet.

Η συγκεκριμένη έκθεση είναι η μεγαλύτερη σχετικά με την πληροφορική και τις επικοινωνίες στην Ιαπωνία και συμμετέχουν περίπου τριακόσιες εταιρείες που εκθέτουν προϊόντα και υπηρεσίες κάθε χρόνο. Τα βραβεία που δίνονται στους συμμετέχοντες αποτελούν την επιλογή των καλυτέρων προϊόντων και υπηρεσιών, όπου μια ομάδα ειδικών επιλέγουν απλά τους καλύτερους και τους διαχωρίζουν στα βραβεία Grand Prize, Runners-Up, και Special Prizes.

Ο Jeff Wang, Πρόερδος της Huawei Ιαπωνίας, δήλωσε πως αυτή είναι η έκτη φορά που η εταιρεία βραβεύεται, στα πλαίσια πάντα της συγκεκριμένης έκθεσης, τονίζοντας πως η στρατηγική της Huawei είναι να τοποθετούν τους καταναλωτές στην καρδιά της καινοτομίας επιδιώκοντας υψηλή ποιότητα και για αυτούς που βρίσκονται στην Ιαπωνία. Στη συνέχεια επισήμανε πως η Huawei δεσμεύεται να φέρει κάθε ψηφιακή καινοτομία σε κάθε ιδιώτη, οικογένεια και εταιρεία για να έχουν όλοι πρόσβαση σε έναν πλήρως συνδεδεμένο και “έξυπνο” κοσμο, μέσω της στενής συνεργασίας με όλους τους υπεύθυνους για να μπορούν όλοι στην Ιαπωνία να συμμετέχουν στην ψηφιακή εποχή.

Πιο συγκεκριμένα, τα βραβεία που κατέκτησε η Huawei ξεκινούν με το Grand Prize αναφορικά με το AI Fabric Ultra-High-Speed Ethernet στην κατηγορία Cloud Computing και το Runners-Up βραβείο για το Intelligent cloud hardware platform – Atlas στην κατηγορία server και αποθηκευτικός χώρος. Στη συνέχεια, το Silver Award έχει να κάνει με το πρώτο 400GE core router joint test με τη χρήση optical interface, το Special Prize για το NetEngine 40E-M1A και την κατηγορία υποδομών δικτύου αλλά και το Special Prize για το NetEngine 40E-M2K στην κατηγορία 5G τεχνολογιών.

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της Huawei, ξόδεψε περίπου 12 δισ. ευρώ κατά τη διάρκεια του 2017, το οποίο αντιστοιχεί στο 14.9% των συνολικών εσόδων της εταιρείας, η οποία επενδύει σε καινοτομίες στο Cloud Computing, την τεχνητή νοημοσύνη και την ανάπτυξη των 5G τεχνολογιών. Τέλος, στόχος της Huawei είναι να συνεχίσει να τροφοδοτεί το 10%-15% των εσόδων της στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης για να ενισχύσει τις προσπάθειές της για καινοτομίες προς ακόμα περισσότερους καταναλωτές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Efkairiakos

Τόσα πολλά λεφτά δίνουν για να φέρουν στην Ιαπωνία την Δυτική κουλτούρα;
Αστειεύομαι φυσικά!!!
Μπράβο σε όλες τις εταιρείες που προσπαθούν να δώσουν πρόσβαση σε όλο τον κόσμο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.