Η κατασκευή του Snapdragon 855 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο;

κατασκευή qualcomm snapdragon 855 οκτώβριος, Η κατασκευή του Snapdragon 855 θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο;

Η Qualcomm πρόσφατα επιβεβαίωσε πως ο Snapdragon 855 θα βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 7nm, ενώ φήμες αναφέρουν ότι θα διαθέτει ξεχωριστή NPU για τις AI λειτουργίες και πως η κατασκευή του θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Οι πληροφορίες που έρχτοναι από την Ταϊβάν αναφέρουν ότι η κατασκευή του Qualcomm Snapdragon 855 θα ξεκινήσει νωρίτερα από αυτήν των Exynos, με το χρονοδιάγραμμα να αναφέρει το τέταρτο τρίμηνο του έτους, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για να ενσωματωθούν στις ναυαρχίδες του 2019. Η TSMC θα αναλάβει την ανάπτυξη του Snapdragon 855 τον Οκτώβριο έτσι ώστε να προλάβει τους κατασκευαστές smartphone και να μπορεί να διαθέσει τις ανάλογες ποσότητες επεξεργαστών σε όσους θελήσουν να τους χρησιμοποιήσουν στις ναυαρχίδες τους για το 2019.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πρώτοι κατασκευαστές που θα εφοδιάσουν τις συσκευές τους με το Snapdragon 855 θα είναι η Samsung και η Sony, με τη συνεργασία της TSMC με την Qualcomm να αναμένεται να φέρει το 8% των εσόδων της TSMC για το 2019, ενώ επιπρόσθετα έσοδα της τάξεως του 7% των συνολικών της TSMC θα προέρχονται από παραγγελίες κατασκευαστών για άλλα smartphone εξαρτήματα, με τον κύριο όγκο των εσόδων της (80%) να προέρχονται από τη συνεργασία της με την Apple για την κατασκευή των επεξεργαστών για τις iOS συσκευές.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Con

….. μήπως υπάρχει πληροφόρηση πότε θα αρχίσει να τα κουμπώνει κ το ανατολικό vfm μπλοκ ( xiaomi, oppo, vivo, oneplus)????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple Qualcomm

Apple και Qualcomm επεκτείνουν τη συμφωνία για μόντεμ 5G έως το 2027

Η Qualcomm μοιράστηκε την έκθεση κερδών της για το πρώτο τρίμηνο του 2024, η οποία αποκάλυψε 9,92 δισεκατομμύρια δολάρια σε έσοδα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Μόνο τα Pro θα φοράνε το πιο πρόσφατο μόντεμ 5G της Qualcomm;

Mόνο τα iPhone 16 Pro θα φοράνε φέτος το τελευταίο μόντεμ της Qualcomm, σύμφωνα με τον τεχνολογικό αναλυτή Jeff Pu.

Gear Qualcomm Qualcomm Snapdragon

Qualcomm Snapdragon XR2+ Gen 2: Aνακοινώθηκε με ανάλυση 4,3K ανά μάτι

Η Qualcomm ανακοίνωσε το chipset Snapdragon XR2+ Gen 2 για headset εκτεταμένης πραγματικότητας που θα περιλαμβάνει συσκευές AR, MR και VR.

Business Apple Google Lenovο

Συμμαχία ανταγωνιστών της Apple για την προώθηση ανοιχτών οικοσυστημάτων μέσω ευρωπαϊκής νομοθεσίας

Η Google, η Meta, η Qualcomm, η Nothing, η Lenovo, η Opera και πολλές άλλες εταιρείες τεχνολογίας ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια να πιέσουν για «ανοικτά ψηφιακά οικοσυστήματα».